Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE (Max 1250TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eve taşıncaz kuzenim ile. Ev 2+1, 2 kişiyiz. İkimizde çok televizyon izlemeyiz.hatta sadece sesi yeter. Oyun konsolu düşünmüyoruz. Sadece kanalları göstersin. Arada maç izleyelim öyle. Sosyal yapımız olduğu için televizyona bakmadığımız günler bile olabilir o derece yani. Max bütçe 1250 tl. 5 yıl dayansın ama sağlam kaliteli görüntüsü olan bir televizyon olsun. 3D çok da gerekli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: avataraang18

http://www.teknosa.com/urunler/119967750/lg-32lb582v-dvb-s2t2c-fhd-smart-led-lcd-tv-schneid?gclid=CjwKEAiAqrqkBRCep-rKnt_r_lkSJAArVUBcS5u3PDVtWZ2Fkoms9cRZM5tros9u5XwsiDEZspD9UBoCc-fw_wcB
    Bu nasıl hocam

Güzel gibi duruyor hocam. Fakat smartv tv çok önemli mi? 81 ekranda fena değil, amaç zaten televizyon olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: darkarrow01

quote:

http://www.teknosa.com/urunler/119967750/lg-32lb582v-dvb-s2t2c-fhd-smart-led-lcd-tv-schneid?gclid=CjwKEAiAqrqkBRCep-rKnt_r_lkSJAArVUBcS5u3PDVtWZ2Fkoms9cRZM5tros9u5XwsiDEZspD9UBoCc-fw_wcB
    Bu nasıl hocam

Güzel gibi duruyor hocam. Fakat smartv tv çok önemli mi? 81 ekranda fena değil, amaç zaten televizyon olsun

Çok önemli değil ancak olmasıda bir artı işiniz olur youtubeden video felan izlersiniz haber okuma felan bayağı iyi bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkarrow01

quote:

Bu nasıl hocam

Çok önemli değil ancak olmasıda bir artı işiniz olur youtubeden video felan izlersiniz haber okuma felan bayağı iyi bence

Hocam haber okumayız.öyle siyasetle felan işimiz olmaz ne dolsa üniversite de okuyoruz, böyle işlerden uzak durmak en hayırlısı. Youtube ye gelince ikimizde de son model telefon olduğu için 3-4 yıl rahat kullanırız gibi,youtube videolarını telefondan izliyoruz. Galiba televizyona para vermemeliyiz gibi. Almamak daha mı mantıklı sizin için hocam. Zaten film olarak haftada 1 sinemaya gidiyoruz

• darkarrow01 kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-40pfk4009_12-40-102-cm-full-hd-led-tv100-hz2xhdmidahili-uydu-alici.html

LEd tv`lerde en doğal görüntünün phillips oldugu söylenmekte
  • Hocam normalde pek onermem ama hem ogrencisiniz hem sadece tv gorevi gorsun demissiniz.Dolayisiyla bu butce bu ihtiyaclar icin cok yuksek.Uygun fiyatli 40 42lere bakin derim.Paraniz cebinizde kalir.
    Axen 42 799 a var hbde
    Finlux, nexon 40 42 ler yine bu fiyatlarda.Boyle bir tercih yapmaniz daha mantikli olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Hocam normalde pek onermem ama hem ogrencisiniz hem sadece tv gorevi gorsun demissiniz.Dolayisiyla bu butce bu ihtiyaclar icin cok yuksek.Uygun fiyatli 40 42lere bakin derim.Paraniz cebinizde kalir.
    Axen 42 799 a var hbde
    Finlux, nexon 40 42 ler yine bu fiyatlarda.Boyle bir tercih yapmaniz daha mantikli olur.

Hocam zaten ses olsun birde misafir ağırlarız arada, evde durduklarında boş boş durmasınlar tv ye baksınlar amaç bu.kaliteli markanın ucuz olanları daha iyi olmazmı hocam

• dostum bahsettigin amaclar icin arkadasin onerdigi modeller isinizi gorur.o kaliteli denilen markalarda da bircok kronik sorun cikabiliyor benim basima geldi ordan biliyorum.zaten smart la falan isimiz olmaz demissin gerek yok fazla para vermeye o zaman bence.

• Sadece sd yayin izlicekseniz sd yayinlari en basarili veren tvler ust seviye cihazlar degil hd ready tvlerdir. 32 yeter diyorsaniz bu onerdigim markalarin 32lerine bakip bir 200 300 tl arasida ordan kar edebilirsiniz.Axen 499 tl civarina 1 sene duguturk hediyeli bulunabiliyordu bir ara.Cidden kullanirim su ozellik olsun, panel kalitesi iyi olsun, hz degeri 5 10 sene beni gotursun gibi seyler soyleseydiniz farkli onerilerde bulunurdum ama biz bile izlemicez diyorsunuz Dolayisiyla fazla masraf yapmamak mantikli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Sadece sd yayin izlicekseniz sd yayinlari en basarili veren tvler ust seviye cihazlar degil hd ready tvlerdir. 32 yeter diyorsaniz bu onerdigim markalarin 32lerine bakip bir 200 300 tl arasida ordan kar edebilirsiniz.Axen 499 tl civarina 1 sene duguturk hediyeli bulunabiliyordu bir ara.Cidden kullanirim su ozellik olsun, panel kalitesi iyi olsun, hz degeri 5 10 sene beni gotursun gibi seyler soyleseydiniz farkli onerilerde bulunurdum ama biz bile izlemicez diyorsunuz Dolayisiyla fazla masraf yapmamak mantikli olur.

Katılıyorum hocam. Boşa para gitmesin.kuzen 6 yıl okicak ama ben 4 yıl sonra (öğretmenlik) atanırsam inşallah evden ayrılcam. 4 yıl yetse iyi :) sonra zaten evlenirim 2-3 yıl içindede

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.