Şimdi Ara

Üniversite öğrencisi için en iyi part-time iş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar durumu şöyle özetleyeyim. Tecrübesizim ve yaşım 23. Bugun babamla birlikte tanıdığımız kafeye gittik. teklif şu; günlük 12 saat, haftada 1 gun izin ve aylık 900 tl maaş. Bana baya absürd geldi ve düşünün bu full time. O yüzden yarın İzmir Optimumda giyim mağazası, starbucks tarzı yerleri araştırıp başka kafelerle de görüşcem. Bir yandan spora da yazılmayı düşünüyorum. Bu yüzden part time daha iyi olur benim için. Sizin tavsiyelerinize açığım bu konuda. İnanın maaş-çalışma saat dengesini bile bilmiyorum. O derece tecrübem sıfır.

• Koton'a bir başvur onların ücret/saat'i iyiydi diye hatırlıyorum.
  • yarın mutlaka ugrucam o magazalara. part time günlük 8 saat diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammstein35

yarın mutlaka ugrucam o magazalara. part time günlük 8 saat diye biliyorum.

5.5 saat olması lazım hocam zaten 8.5 saat full time oluyor diye biliyorum ben.
  • Arkadasin dedigi gibi kotona başvur part time calisma saatleri iyi bende kotonda çalışıyorum full time Olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voldemorth -- 24 Haziran 2016; 2:25:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız soyle bi durum var haftalik 30 saat calisiyor part time arkadaslar ama yemek saatleri calisma saatlerine sayilmiyor ayni durum fuller icinde gecerli 45 saat calisma saati yemekle beraber 52 yi flan buluyor....

• O tarz yerlerde pek almıyor öğrenci. Bu kafenin verdiği de az bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • voldemorth kullanıcısına yanıt
    full time kaçtan kaça oluyor sizde? ve en önemlisi ücreti bir de yemek fişi var mı
  • Bizim orda öğrenci cok var

• kusura bakmayın ben yanlıs biliyorum o zaman
  • Makale yazarlığı da seni kaziklamalarina izin verme bir de tecrübe kazanana ve taninana kadar uğraşmak var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nope93 kullanıcısına yanıt
    hocam uğraşmak elbet olucak ama her gün 12 saat çalışıp 900 lira maaş almak nedir ya insafsızlık resmen.
  • Kactan kaca diye bisey yok adam haftalik bir program yapiyor ve ona gore geliyorsun sana bir gun izin veriyorlar ve geri kalan gunlerede 45 saati sigdirmaya calisiyorlar ucret 1300 tl ve 300 tl yemek kartina para yatiyo ayrica magazaya aylik bi hedef verilio ve %90 yapildigi taktirde prim almaya hak kazaniyorsun ancak 6 ayda bir sayim yapiliyor ve acik cikarsa primlersen kesiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voldemorth -- 24 Haziran 2016; 3:09:27 >
  • Part time günlük 7.5 saat(+1 saat yemek molası 8.5 saat)
    Haftalık max 30 saat
    Ayda max 120 saat calışabilir. Gideceği günler kısmen kendisi tarafından ayarlanabilir. Ancak avm gibi yerlerde ctesi pazar kesinlikle izin bekleme. ben üniv hayatımda cok calıstım pm atarsan güzel yerlr öneririm. Aylık kazancım 1000 tl maas + yemekti. Ekstra bahsısler falan 1100-1200 buluyordu.

Ekstra olarka yukarda 5.5 saat yazmssn ama öyle değil. Sen full ler ne kadar calısıyorsa 1 günde sende o kadar calısıyorsun. Sadece onlar haftalık 6 gün gidiyor sen 4 gün gidiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennnes58 -- 24 Haziran 2016; 3:18:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.