Şimdi Ara

:::::ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ İÇİN BU MOTOR NASIL:::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.asyamotor.com.tr/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=8

benim evim okula çok uzak ankara gazi osman paşada öğrenci evinde kalıyorum 5000 ytl param var ama bu paranın bi kısmı ev eşyası ve play station3 e gitçek bu motor 75 basıyo ama tam basarmı şüphem var alsam iyi edermiyim bu modelden kullanan varsa yorumunu yazarsa sevinirim
    tşk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALICI ÖMER -- 24 Eylül 2007; 21:39:09 >

• "Max hız 75km/h" bence bi daha bak verdiğin linke. Vitesli kullanmak istemiyorsan bi scooter al, tavsiye için bu sitedeki scooter başlığına bakabilirsin, vitesli seviyorsan 2.el YBR125 al hem ekonomik hem de sürmesi çok kolay bir motor, ayrıca scooter'dan daha iyi uzun yol yapar. Scooter'lar genelde şehiriçi kısa mesafeler için verimlidirler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

"Max hız 75km/h" bence bi daha bak verdiğin linke. Vitesli kullanmak istemiyorsan bi scooter al, tavsiye için bu sitedeki scooter başlığına bakabilirsin, vitesli seviyorsan 2.el YBR125 al hem ekonomik hem de sürmesi çok kolay bir motor, ayrıca scooter'dan daha iyi uzun yol yapar. Scooter'lar genelde şehiriçi kısa mesafeler için verimlidirler..

hocam çok afedersin başka motorla karıştırmışım 75 basarmı bide dayanıklımıdır?
  • Bu motorun iyi olduğunu sanmıyorum, sen motora ne kadar harcayabileceğini söyle de ona göre bakalım daha iyi olur..
  • play station 3 almam lazım bütçe sınırlı malesef 1500 ytl
  • Cup tarzı motorlar tam oğrenciler için aslında. Bisan lifanı düşünebilirsin.Bide az km deolan 2. el almayıda düşün bence Yani 1ooo ytl hatta daha düşük bile çıkıyor ihtiyaçtan satanlar falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: PIERzig

Cup tarzı motorlar tam oğrenciler için aslında. Bisan lifanı düşünebilirsin.Bide az km deolan 2. el almayıda düşün bence Yani 1ooo ytl hatta daha düşük bile çıkıyor ihtiyaçtan satanlar falan

2nci el sakat yamuk motor satarlar ölür giderim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel bi seçim. bu cup modeller yarı otamatik vitese sahip. gayet güvenilir motorlar. çok iyi bir tercih yapmışsın tebrikler. aman kasksız çıkma yollara.
  • SAkın Bu motordan alayım deme hocam , vereceğim paraya yazık. Kalitesi berbat . Alıp satmaya kalksan bir dert . 2006 haziranda almıştım Haojin di ozaman markası , aynı motor , şimdi asya motor yazıyor üzerinde. Hız olarak 100km falan yapıyor . ama 1000km bile olmadan motorda vibrasyon deli bişekilde artıyor 50-60km den sonra , malzeme kalitesi ç.ok kötü , 1650yTl ye aldığımız motoru 900ytl ye zor sattık daha 1200km deydi , gerisini sen düşün .

Bende Avcılar da oturuyorum , sana tavsiye edeceğim motor , eğer vitesli istiyorsan Honda Innova 125 , yada yamaha crypton dur.

Vites olmasın diyosan , küçük tekerlekli scooter lara bulaşma , 3000-3500ytl arası SYM HD 200 var , ben 3300ytl ye 2007 modelini aldım 2 hafta önce , müthiş bir motor , suzuki distribütörü tarafından ithal ediliyor , servislerine suzuki servisleri bakıyor ve MAde in TAIWAN. SYM suzuki , kawasaki gibi markalara yedek parça üreten bir firma.

Bu da benim düldül :)

:::::ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ İÇİN BU MOTOR NASIL:::::

• mtorun öğrenci olmakla ne alkası var
  • Motorun öğrenciyle değil de öğrenciliğin bütçeyle ilgisi var

Bunu alınca okula gidip "This is my CUUP" dersiniz Burhan hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 27 Eylül 2007; 13:17:44 >
  • quote:

Motorun öğrenciyle değil de öğrenciliğin bütçeyle ilgisi var

• quote:

Orjinalden alıntı: nika48

quote:

hocam çok mu alay edilcek bişey ? bende isterim 30 bin ytl ye motor ama bütçe sınırlı

• Ya motorla parayla dalga geçmedim beni yanlış anlama, ben de 93 model KX125 aldım onun fiyatı da 2500YTL ve dış görünüşü rezalet(manyak gidiyor orası ayrı). Cup deyince birden aklıma geldi espri yapayım dedim, dalga geçer gibi olduysa özür dilerim.
  • arkdaşım 100lük bisan kullandım dikkatli olmak lazım ben bir köyde caddesinde boydan boya 4 vitesli 110 yapamay çalıştım firenler allaha emanet çok tehlikeli bir alet.

ancka ünv gitmek için 1 nci vitesi az kullan deviri yüksek tutma benzin az yakar gazınıda birazcık kıstır cok az yakar 110 luk alma 100 lük al 110 luk vergisi ver 100 lük vergisi yok .

hayrını gör
  • Çİnliden uzak dur. Bİr de Kymco markası var. Kaliteli, hemen hemen honda, yamaha ayarındadır. Çinli değildir. Kymco Actıv 110 cc Cup peşin fiyatı kampanyada 1879 ytl. BU markayı netten şöyle bir araştır kaliteli olduğunu göreceksin. Bence o fiyata en iyisi Kymco. Eğer yamaha honda falan arıyorsan; Ankaradasın, temiz 2. el bulman zor olmaz. Önce ilanlara bak sonra bir hafta sonunu buna ayır. Kesin 1.500-2000 ytl'ye güzel bi 2. el bulursun.
  • bende isterim böle bişeye binmek ama para sınırlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALICI ÖMER -- 1 Ekim 2007; 21:56:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HALICI ÖMER

quote:

Orjinalden alıntı: nika48

quote:

hocam çok mu alay edilcek bişey ? bende isterim 30 bin ytl ye motor ama bütçe sınırlı

dalga geçmedik hocam yanlış anlama bende yıllarca java bindim

• Honda beat al az yakar çok gider..
  • playstation 3 ü falan boş ver biraz daha bütçeni zorla ve 2. el bi cbr 125 tam sana göre şekil yaparsın ne o ufacık scooterlarla tabi benim görüşüm son karar senin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.