Şimdi Ara

:::::ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ İÇİN BU MOTOR NASIL::::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sana göre şekil, adama göre ekonomi... Amma şekilci milletiz yahu Önemli olan altındaki motosikletten keyif almak, keyif veriyorsa gerisi boş!

Ömer arkadaşım, ne alırsan al, ama herkesin dediği gibi Çin malı alma. Bütçenin yettiğince ikinci ellere de bakabilirsin. Aslında 2.000 YTL civarına çıkabilsen ikinci el temiz Yamaha YBR125 bile alabilirsin.
  • bencede napçan ps3 ü
  • Arkadaş benim fikrimide istersen şu anda playstation 3ler japonyada yarı fiyatına kadar düştü xbox yüzünden satamıyorlar amerikadada çok aşırı düştü ama türkiye piyasasına yansıması biraz zaman alacak bence sakın playstation 3 alma şu anda biraz bekle yaza kadar ps3 için ona harcayacağın paraya cbr125 al tam öğrenci işi hem ucuz hemde görünüşü mükemmel.Zaten cbr125 aldıktan sonra emin ol ps3 istemeyeceksin gezip tozmaktan.:) şaka bir yana ps3 aldığın zamanda oyunlarına en az 100lira vereceksin benim bir arkadaşım ilk çıktığında gitti aldı şimdiye kadar 2 3 oyun alabildi ama pahalılık yüzünden şimdi de fiyatının yarı fiyatına düştüğünü duyunca kahroldu.Umarım yorumum işine yarar.
  • Ah arkadaşım sakın gidipte Yarıotamatik CUP modeli alma çok üzülürsün , insanların canını çok yaktı o motorlar kymko yada o para verilmez , bir arkadas vitesli al demiş 2. el yamaha alabilirsin ya da o tarzda bişiler ara 125 lik vitesli bir motor hem sağlamdır hem de uzun ömürlüdür , kolay gelsin.
  • Cup Modeli alınmaz çok ğrpblem cıkartır, vitesli motorlara bak , 2. el alacaksan da vitesli motorlarla ilgilen...
  • Ben Today Derim hem yakıt kullanımı hemde kullanım rahatlığı son hızı 60km/h
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlanyaTuning

Ben Today Derim hem yakıt kullanımı hemde kullanım rahatlığı son hızı 60km/h

yapa be bireder ne todayi üniversiteye ufacık motor şkilde yok todayi kötülemiyorm da bu arkadaşa gitmez yoksa today sağlam motor hemde benzin yakmıyo resmen kokluyo bence cbr 125 tam üniversiteli işi
    herkesin yorumuna görüşüne saygım sonsuz
  • honda veya yamahalara bakabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ns

Cup Modeli alınmaz çok ğrpblem cıkartır, vitesli motorlara bak , 2. el alacaksan da vitesli motorlarla ilgilen...

nerden problem çıkardı kimin canını yaktı ben o kadar kullandım çok keyifli motosikletler
    zaten honda innovayı methetmeyen yok
  • süper.yakıt çok az, hız takıntınız yoksa ideal
  • 2.el cbr 125 al bana dua edersin sonra pişman olmassın havanda olur hem üniversite ortamını bilirim motor önemli bi unsur tabi hava atma meraklısıysan
  • yok hocam honda titan fln ara belkji hesaplı bulursun
  • Mondial 125 KT Öneririm,sağlam motor
  • Ps3 yerine Ps2 al böylece biraz daha kâra geçersin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.