merhaba arkadaşlar ben bu sene hazırlıktayım 19 yaşındayım hazırlanıyorum üniversiteye, ilk senede tutturamadık desem yalan olur tutturdum ama gitmedim bölümü yanlış tercihlerden dolayı yazdık o yüzden pek ısınamadım gitmedim. bu sene tekrar hazırlanıyorum arkadaşlar, 6-7 bin tl arasında bir araç bakıyorum bana gerek yok masraf açar gibi şeyler demeyin ben bunları biliyorum kendi arabamızda var babamın arabasını kullanıyorum şimdilik ama oda bir yere kadar artık. zaten fazlada yakıyor aklımda ufak hb kasa fiat uno var. kuş serisi önermeyin hiç sevmem arkadaşlarımdada vardı kaç kere ölümden döndük bu araç yüzünden orası ayrı. az yaksın, parçası ucuz olsun vs. bunları istiyorum zaten kendime ait aracımın olmasını çoktandır istiyordum babam sağolsun alıcak birtane, üni boyunca benimde çok işime yaracaktır, hiç değilse ailemin yanına sık sık gelip giderim. evet arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
not: bizim zamanımızda böyleydi vs. baba parası gibi şeyler diyecekler yazmasınlar daha iyi, babam zamanında çalıştı emegine her zaman saygım vardır babamın, ama kimse gelip burada baba parası demesin. lütfen rica ediyorum.
bak sen önceden bimişsin bizim forumda çekemeyen çoktur "öğrenci sürünsün" mantığı. ofiyatlara uno iyidir tipo bulabilirsen daha iyi ama üniversite hayatı arabayla eğlenceli geçer
hocam forumu takip ediyorum zaten, o ayrı bir mesele. benimde aklımda uno var ama farklı bir araç olabilir, diye düşündüm çok araştırdım uno'dan farklı bir tercih yok herhalde. hocam 2.el tipo fiyatları uçmuş resmen 11-12 bin tl civarında ben o para ile daha ne çok araçlar bulurdumda, babam'ında fazla ödeme yapmasını istemiyorum zaten o parayıda geri ödeyecegim bir şekilde.
Hocam o paralara en yakışıklı, öğrenciye yakışır araç bence de uno ancak yakıtından çok şikayetçi kullananlar. Küçücük araç ama fazla yakıyor, yakıtını araştırın. Arkadaşımda var, 1995 model o da fazla yaktığından şikayetçi. Bir de direksiyonu çok sert tabi. Onun dışında şahinle ölümden döndük demişsin ama unonun şahinden pek farkı yok, uno da kütük gibi arabadır. Ön takımı dayanıksızdır, küçük olduğundan yol tutuşu çok iyi değildir. Hızlanması güzel ama durması da zordur.
Lada samara derdine çare hiç hık mık yapma
Git bi modifiyeli şahin doğan al 8 bin tl civarıdır hem havan olur hemde şeklin