Şimdi Ara

Üniversite not ortalaması ile ilgili yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.sınıfım. ilk dönem not ortalamam 2.55 di. 2.dönem 1.95 e düştü. genel not ortalamam 2.25 . beni merak ettiğim ikinci sınıfta sorun yaşamamak ve başarı için not ortalamam 2 üzerinde olması gerekiyor. burada 2 dönemin ortalaması mı alınıyor yoksa 2. dönememi bakılıyor.

Allah aşkına bi cevap verin kafamı çok kurcaladı.

• Gano ya bakılır. Daha detaylı bilgi için üniversitenin mevzuatını inceleyebilirsin
  • 1.95 yanondur,sen 2. Dönem sonunda gano yazan yere bakacaksin. 2.25 dediğin olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bashi_Bozuk

Arkadaşlar 1.sınıfım. ilk dönem not ortalamam 2.55 di. 2.dönem 1.95 e düştü. genel not ortalamam 2.25 . beni merak ettiğim ikinci sınıfta sorun yaşamamak ve başarı için not ortalamam 2 üzerinde olması gerekiyor. burada 2 dönemin ortalaması mı alınıyor yoksa 2. dönememi bakılıyor.

Allah aşkına bi cevap verin kafamı çok kurcaladı.

Genel olarak bildiğim, bahar döneminden sonra yeni eğitim yılına geçmeden önce ortalaman (kümülatif) ;

1.8 in üstündeyse sorunsuz geçersin

1.8 in altındaysa DD ve DC olan tüm derslerini baştan almak zorunda kalırsın

----

Mezun senende isen

2.0 ın altında isen birkaç ders daha alıp 2 nin üzerine çıkman gerekli

2.0 ın üstündeysen

Kesin bilgiler için fakülteye ait yönetmeliğe bak

• Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    2. seneden sorunsuz ders alabilmek için gano ya bakılıyo o. yano nun bir önemi kalmıyo dimi?
  • Yönetmeliği açıp okuman lazım.

Herkes dümdüz yardırmış. Bizim ünide 2 yarıyıl üst üste 2 ort'nin altında kalırsan C altını tekrar almak zorundasın misal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bashi_Bozuk

2. seneden sorunsuz ders alabilmek için gano ya bakılıyo o. yano nun bir önemi kalmıyo dimi?

Tek dönem değil yıl bazlı diye biliyorum ben. Çapraza kalma muhabbetleri vs var tam bilmiyorum onu ama 2.25 kümülatif ile sıkıntı olmaz.

FF FD li dersleri alıyorsunuz her türlü ama. Ortalama 3 olsa bile F li ders kalmamalı, mezun olamazsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • genel not ortalamasına bakılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustLetmego

Yönetmeliği açıp okuman lazım.

Herkes dümdüz yardırmış. Bizim ünide 2 yarıyıl üst üste 2 ort'nin altında kalırsan C altını tekrar almak zorundasın misal.

Aynen arkadaşın dediği yönetmeliği açın okuyun, üniversiteler birbirinden bağımsızdır her üniversitenin kendi kuralları vardır buradan yazmakla olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.