Şimdi Ara

Üniversite nasıl dondurulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğitim bölümüne açtım ama fazla yoğunluk yok orda kusura bakmayın acelem var...

Bi arkadaşım ıspartayı kazandı ama gitmek istemiyor. Okulu dondurmak istiyor ne işlemler yapması gerekir?

Teşekkürler...

• aşağı + ileri +küçük yumruk
  • Öğrenci işlerini arasanız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peju

aşağı + ileri +küçük yumruk

Aaaare you can
  • quote:

• Ispartaya gidip kaydını yapmalı. Daha sonra ders kaydını da yapıp mazeret dilekçesiyle kaydının dondurulmasını istemeli. Seneye ÖSS girerse puanı kırılır.
  • quote:

Bu ne Peju What Is This

Aman Peju Can Touch This

İsmaile Saygılar

Anlamayanlar Bknz Grup Vitamin - İsmail
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız dondurma olayında zorluk çıkartabilirler,oldukça geçerli bir mazaret istiyorlar
  • Teşekkürler arkadaşlar.

Ya işte ıspartaya giderim diye hayal etmiş ama ailesi falan pek istemiyor. Dondur gir öss ye falan diyorlar ama işte hem puanı düşer hemde zaman kaybı. Zaten kıbrısta okuyordu orayı bırakacak, açık öğretime bile razı şimdi.

Benim fikrimde şu, şimdi ikinci sınavsız üniversite diye bir olay var ya açık öğretime kayıt yaptrılabiliyor işte burda kaydını dondursun oraya kaydını yaptırsın orayı okusun eskişehirde ama ısparta ne olacak ona karar veremiyoruz daha doğurus ne yapılır bilemiyoruz ya da ilk yarı yılı okuyacak ikinci yarı yıl yatay geçiş yapacak başka bir yere.

Başka fikri olan var mı arkadaşlar. Ek kontenjandan yararlanamıyor yerleştrildiği için keşke açıkta kalsaydı ya offf

• emin değilim ama ilk sene kayıt dondurma olmayabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Teşekkürler arkadaşlar.

Ya işte ıspartaya giderim diye hayal etmiş ama ailesi falan pek istemiyor. Dondur gir öss ye falan diyorlar ama işte hem puanı düşer hemde zaman kaybı. Zaten kıbrısta okuyordu orayı bırakacak, açık öğretime bile razı şimdi.

Benim fikrimde şu, şimdi ikinci sınavsız üniversite diye bir olay var ya açık öğretime kayıt yaptrılabiliyor işte burda kaydını dondursun oraya kaydını yaptırsın orayı okusun eskişehirde ama ısparta ne olacak ona karar veremiyoruz daha doğurus ne yapılır bilemiyoruz ya da ilk yarı yılı okuyacak ikinci yarı yıl yatay geçiş yapacak başka bir yere.

Başka fikri olan var mı arkadaşlar. Ek kontenjandan yararlanamıyor yerleştrildiği için keşke açıkta kalsaydı ya offf

Sıksın dişini yarım dönem. Sonra yatay geçiş yapsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.