Eğitim bölümüne açtım ama fazla yoğunluk yok orda kusura bakmayın acelem var...
Bi arkadaşım ıspartayı kazandı ama gitmek istemiyor. Okulu dondurmak istiyor ne işlemler yapması gerekir?
Teşekkürler...
aşağı + ileri +küçük yumruk
Öğrenci işlerini arasanız ?
quote:
Orjinalden alıntı: Peju
Aaaare you can
quote:
Orjinalden alıntı: Peju
Ispartaya gidip kaydını yapmalı. Daha sonra ders kaydını da yapıp mazeret dilekçesiyle kaydının dondurulmasını istemeli. Seneye ÖSS girerse puanı kırılır.
Yalnız dondurma olayında zorluk çıkartabilirler,oldukça geçerli bir mazaret istiyorlar
Teşekkürler arkadaşlar.
Ya işte ıspartaya giderim diye hayal etmiş ama ailesi falan pek istemiyor. Dondur gir öss ye falan diyorlar ama işte hem puanı düşer hemde zaman kaybı. Zaten kıbrısta okuyordu orayı bırakacak, açık öğretime bile razı şimdi.
Benim fikrimde şu, şimdi ikinci sınavsız üniversite diye bir olay var ya açık öğretime kayıt yaptrılabiliyor işte burda kaydını dondursun oraya kaydını yaptırsın orayı okusun eskişehirde ama ısparta ne olacak ona karar veremiyoruz daha doğurus ne yapılır bilemiyoruz ya da ilk yarı yılı okuyacak ikinci yarı yıl yatay geçiş yapacak başka bir yere.
Başka fikri olan var mı arkadaşlar. Ek kontenjandan yararlanamıyor yerleştrildiği için keşke açıkta kalsaydı ya offf
emin değilim ama ilk sene kayıt dondurma olmayabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
Teşekkürler arkadaşlar.
Ya işte ıspartaya giderim diye hayal etmiş ama ailesi falan pek istemiyor. Dondur gir öss ye falan diyorlar ama işte hem puanı düşer hemde zaman kaybı. Zaten kıbrısta okuyordu orayı bırakacak, açık öğretime bile razı şimdi.
Benim fikrimde şu, şimdi ikinci sınavsız üniversite diye bir olay var ya açık öğretime kayıt yaptrılabiliyor işte burda kaydını dondursun oraya kaydını yaptırsın orayı okusun eskişehirde ama ısparta ne olacak ona karar veremiyoruz daha doğurus ne yapılır bilemiyoruz ya da ilk yarı yılı okuyacak ikinci yarı yıl yatay geçiş yapacak başka bir yere.
Başka fikri olan var mı arkadaşlar. Ek kontenjandan yararlanamıyor yerleştrildiği için keşke açıkta kalsaydı ya offf
Sıksın dişini yarım dönem. Sonra yatay geçiş yapsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme