Şimdi Ara

Üniversite mi Memurluk mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Üniversite sınavına hazırlanıyorum geçen sene istediğimi yapamayınca mezuna kalmıştım.
    90/100 arası netlerim var. Kendimi denemek için Kpss sınavına girdim 82 puan geldi.

Bu puanla batı olmasa da karadeniz/iç Anadolu/doğu bi yere gidilir.

Üniversiteyi kazanırsam hem okuyup hem memurluk yapma şansım var mı? Üniversite ve memurluk yeri farklı şehirler olursa o durumda ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devam zorunluluğu olmayan bir bölüm okursan sadece sınavlara gidersin. Bunu yapan çok kişi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisini de dene tarafını seç

• Ben olsam memurluk+ikinci öğretim denerdim.

• benim eniştem zamanında maddi zorluklardan dolayı odtü yü kazanmasına rağmen göndermeyeceklerdi o da memurluğunu yaparken bi yandanda okula devam etti okul 7 yılda bitti ama sonuçta bitirdi
  • 2.öğretim çok zor olmayacak bir bölüm bitirebilirsin neden olmasın, karadeniz, iç anadolu taraflarında tıp hariç her bölümü bitirebilirsin hatta.
  • 82 puana nereye giriyon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce memurluk kölelik mi?
    11 yıl önce açıldı
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    14 yıl önce açıldı
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 94 puanla kaloriferci atanıyo 82 ile komisyon heyetine bi selam verir elini sıkar, geri dönersiniz. :) Bizim de yaş bu ay 27 oluyo. Ben memurluk peşinde değilim şahsen üniversite okumanın peşindeyim. Bende hazırlanıyorum sınava. 2x=4 nedir bilmezken yavaş yavaş herşeyi öğreniyosunuz. Bu işe inanırsanız yaparsınız.
  • Lise kpss 82 puan biseye yaramaz sen kazanmış gibi seçenek arasında görmüşün kendini

• 82 puan yaklaşık elli bininci yapar. Kamuya elli bin kişi alacaklarını sanmıyorum.

• Meslek lisesi çıkışlı isen tamam bölümüne göre bi atanma şansın var ama düz lise (anadolu oldu gerçi) çıkışlı isen ne memuru olmayı düşünüyorsun ki? Bir de puan yetmiyor yetse de bence güzel bir üni kazanabiliyorsan kazan hayatına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 82 puan 50 bin mi ciddi misiniz bu sene sınava kaç kişi girdi haberiniz yok heralde o puanla anca suriyede filan atanırsın
  • Memurluk garanti ise ilkokul bile okumaya değmez, tüm eğitimin amacı para nede olsa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.