Şimdi Ara

memurluk mu girişimcilik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk kendimden bahsedeyim.henüz lisedeyim.orta halli bir ailem var.geleceğimi düşünmem gerekiyor şimdiden.hatta geç bile kalmış olabilirim.şimdi iki seçeneğim var benim için
    1-memur veya işçi olmak
    üniversitede normal veya çok iyi bir bölümde okuyup daha sonrasında devlette yada özelde işe girip çalışmak.
    2-risk alarak girişimci olmak.
    kendimce bazı fikir ve projelerim var.tutar mı tutmaz mı bilmem.dediğine göre babam da aynı yollardan geçmiş.bilim adamı olacağım diyip okul mokul okumamış.şuan işsiz

ne yapayım?gelecekte ultra zengin olma gibi bir arzum yok.kendimi geçindirecek kadar gelir sağlamak ve en önemlisi de yaptığım işten keyif almak istiyorum.

• Türkiye'de girişimci olmak bir zulümdür , devlet vergiden belini büker. Ya haram yiyeceksin sahtekar olacaksın ya da iş kurup usulca batmayı bekleyeceksin ya da dürüst olup çok çok güzel getirisi olan işler bağlayacaksın. Düzen böyle işler.
  • Gişe memuru

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercan TC

Türkiye'de girişimci olmak bir zulümdür , devlet vergiden belini büker. Ya haram yiyeceksin sahtekar olacaksın ya da iş kurup usulca batmayı bekleyeceksin ya da dürüst olup çok çok güzel getirisi olan işler bağlayacaksın. Düzen böyle işler.

bilmeden konuşmayalım, son zamanlarda girişimciyi en çok destekleyen ülkelerden biriyiz
  • Ben sakin adamım düzenli gelirim olsun başım ağrımasın diyorsan memur olmaya bak. Ha yok kardeşim ben dobra dobrayım hesabımı kitabımı yapar bi işletme kurarım diyorsan da girişimci ol. Bana kalsa ikisinede gerek yok. Bu ülkede para kazancaksan ya topcu ya popcu. Başka türlü devletten hayır bekleme. Özellikle işletme kurarsan. Vergiler büyük sıkıntı yaratıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  memurluk mu girişimcilik mi?
  • Memurluk + girişimcilik en iyisi.Memur maaşıyla sermaye biriktirebilirsin girişimcilik yapacağın işe.Ben memurum ama ek bir gelir arıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite mi Memurluk mu?
    8 yıl önce açıldı
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    14 yıl önce açıldı
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Girişimci memurluk. Konu kilit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce memur ol, sonra gerekirse istifa edip mamurluk yolunda ilerlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyalist

quote:

Türkiye'de girişimci olmak bir zulümdür , devlet vergiden belini büker. Ya haram yiyeceksin sahtekar olacaksın ya da iş kurup usulca batmayı bekleyeceksin ya da dürüst olup çok çok güzel getirisi olan işler bağlayacaksın. Düzen böyle işler.

bilmeden konuşmayalım, son zamanlarda girişimciyi en çok destekleyen ülkelerden biriyiz

Bilip bilmeden mi ? Bana mı anlatıyorsun ?
  • ticari yeteneğe bağlı.ticari yeteneğin varsa ticaret yap bence.ama bence yapabiliyorsan her ikisinde yap.öyle yapılmıyor mu?şimdiden yada fırsat bulur bulmaz büyük yada küçük atılırsın ticarete veya ikisinde birden yürütürsün memurluktan para arttırıp memurluktan kalan saatleri ticaretle geçirirsin veya bir dükkan açarsın eleman koyarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 11 Nisan 2015; 7:09:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyalist

quote:

para parayı çeker nekadar çok paran varsa okadar çok para kazanırsın. türkiyede işler çok zor. girişimci desteği diye birşey yok. aklınıza gelebilecek her türlü desteğe başvurdum tubitak kosgeb gibi yerlerden destek aldım almama ramen verim alamadım çünkü göründüğü kadar avantajlı değil tubitak güzel aslında ama adamları ikna etmesi çok zor ve verdikleri para çok az hiçbi işe yaramıyor şimdiki aklım olsa hiç uğraşmazdım. özellikle kosgebin girişimci destekleri çok saçma hala hakkım duruyor 30 bin hibe 80 bin faizsiz kredi ama kullanmıyorum. ama eğer 1 milyon lira kadar paran varsa kosgebi çok güzel kullanırsın. paranı 2-3 e katlarsın. buda girişimciyi desteklemek değil zenginleri beslemektir. işkur bebka umem v.b gibi fazla bilinmeyen yerlere bile başvurdum. ancak hayat parası olana güzel. türkiyede çok ciddi saçmalıklar var anlatsam inanmazsınız eminim
    özet: benim param yok ama fikrim var diyosanız hiç hayal kurmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.