Şimdi Ara

Üniversite Kayıtları ile İlgili Bi Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar. Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencisiyim. Bilgisayar bölümünde okuyorum. Bu sene yüzyüze derslerimi verdim fakat 2 tane açık öğretim dersleri kaldı. Onları da 27 Eylül'de yapılan ek sınavda verdim. Üniversteye kayıtları 7 Kasım'a kadar uzatıldı biliyosunuzdur. Kaydımı yaptırıcam fakat devamsızlık gibi bi durum olur mu?

• Olmaz genç merak etme sizin daha kaydınız bile yok okulda ne devamsızlığı
  • mfatih1905 kullanıcısına yanıt
    Aynı sınıftan arkadaşım kaydını Eylül'de yaptırdı. Ağustos'ta da sınavlar vardı ben onlara giremedim o arkadaşım girdi sonra da kaydını halletti sormuş ordaki memura açık öğretim sınavlarını geçebilirsem mezun olucam sonuçları bekleyip sonuçlar açıklandıktan sonra mı yapiym kaydı yoksa şimdi mi yapiym diye memur da devamsızlık yazılabilir şimdi yapman yararına olur demiş arkadaşım da bana öyle diyince ondan sordum hocam. Yok yere 2 hafta yok yazılmayalım :)
  • Hocam devamsızlık hakkı %30 yani 4 hafta sıkıntı yok
    ayrıca hocalar sizi uzun süre görmemiş olacağı için fark edecektir sizde seçtiğiniz derslerde yoklama anında durumunuzu belirtirseniz hiç sıkıntı olmaz çünkü ders listesinde adınız yok listeye sonradan ekleneceksiniz
  • ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak peki ?
  • Ek tercih sonuçlarını hiç bilmiyorum hocam malesef :/ Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.