Şimdi Ara

Üniversite ildışına çıkma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm beyler ben 12. Sınıf öğrencisiyim bölüm olarak işletme ege üniversitesi istiyorum ama ailem bursada okumamı istiyor bursanın bir ilçesindeyim hem gidiş geliş kolay olur hem bursa bildiğimiz yer senin uyum sorunun olmaz şehire hemde bursa ucuz diyor izmire gidersem daha pahalı gelirmiş hemde üstte yazdığım bazı olayların olumsuzları var yol, şehire adapte vs sizce ailemi nasıl ikna edebilirim izmir için ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özellikle istediğin bir yer mi ve neden orayı istiyorsun ? Eğitim kalitesi için istiyorsan kesinlikle konuş aksi taktirde ilk başta eğlenceli gibi gözüküyor ama il dışında okumak çok ama çok zor. Ailenin yanında olman daha iyi bence.

• Birincisi İzmir pahalı bir şehir değil, özellikle İstanbul ile kıyaslarsan.
    İkincisi Bursa ile İzmir kaç saat Allasen, iki mi üç mü? Millet Türkiye'nin öbür ucundan geliyor.
    Bursa'yı zaten biliyosun yeni bir şehir tanıman senin için iyi olur.
  • Izmir daha ucuz bursadan..ve ilceden universite uzak git gel yol yorgunu olursun zaten

• Aleykümselam

• Bursaliyim, izmirde okuyorum. Arada pahalilik acisindan fark yok dostum. Hatta burada ulasim gibi temel ihtiyaclar Bursa dan cok daha ucuz. Uludag Uni. Tip disinda pek iyi bir bolumu yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black4blue

Birincisi İzmir pahalı bir şehir değil, özellikle İstanbul ile kıyaslarsan.
    İkincisi Bursa ile İzmir kaç saat Allasen, iki mi üç mü? Millet Türkiye'nin öbür ucundan geliyor.
    Bursa'yı zaten biliyosun yeni bir şehir tanıman senin için iyi olur.

Şahsi arabanla 5 otobüsle 6-7 saat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evinde olmadiktan sonra il içinde olmanın bi faydası olacağını sanmıyorum . İzmir de uzak sayılmaz bence. Bu arada hocam su an vakti değil bunları düşünmenin sınavınıza ve hedefinize odaklanin il vs. Durumları düşünmek için tercih zamanı yeterince zamanınız olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmüftü

Bursaliyim, izmirde okuyorum. Arada pahalilik acisindan fark yok dostum. Hatta burada ulasim gibi temel ihtiyaclar Bursa dan cok daha ucuz. Uludag Uni. Tip disinda pek iyi bir bolumu yok zaten.

yurt falan daha pahalıymış galiba abi ulaşım zaten o kadar etkilemez beni babamda araba var sadece ailem yakın olsun diyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: m.e.r.d.o1661

quote:

Orijinalden alıntı: kelmüftü

Bursaliyim, izmirde okuyorum. Arada pahalilik acisindan fark yok dostum. Hatta burada ulasim gibi temel ihtiyaclar Bursa dan cok daha ucuz. Uludag Uni. Tip disinda pek iyi bir bolumu yok zaten.

yurt falan daha pahalıymış galiba abi ulaşım zaten o kadar etkilemez beni babamda araba var sadece ailem yakın olsun diyolar

Ben kyk da kaliyorum simdilik fakat eve cikicam. 1+1 kiralari (cikacagin yere gore degisir.) 500-600 civari. Eger burada rahat yasamak istiyorsan aylik eline minimum 950tl gececek. Ona gore yap hesabini iste. Yurtta kalirim diyorsan daha uygun bir butceyle kalabilirsin. Yillik yurt ucreti (yasanabilir ve iki kisilik oda, erken rezarvasyon) 3200tl civari bir sey yapar. Ay ay taksit yaptirirsan ayda 650tl ye gecinebilirsin. Karar senin.

• İzmir'deyim İstanbul'dan geldim sor baba
  • işletme için şehir dışına çıkmanı önermem. bence daha farklı bölümlere yönel mesela sayısalsan eğer 2 yıllık güzel bölümler vardı (2010 da şimdi nasıldır bilmiyorum). işletme açıktanda okunur yanlış anlama ama açıktan okumak varken şehir dışına çıkmak enayilik bence.
  • Alışman falan biraz zaman alabilir ama ne olursa olsun şehir dışında okumak iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.