Şimdi Ara

Üniversite için Fransa’ya gitmeyi düşünüyorum 🇫🇷 🇫🇷 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
5
Favori
10.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayça_33

Turist olarak gitmek ve orada ayrı bi yaşam kurmak farklı şeyler kardeşim . Ne istiyosan yap
    Sağol teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • david12 D kullanıcısına yanıt
    Hayaller güzelmiş david12 ama rüyalarda yaşama fazla istersen. Sınavı kazan sonra benim seviyemde ol ve eleştir. Asıl sen uzanamadığın ciğere mundar diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: lesfleursdumal

Hayaller güzelmiş david12 ama rüyalarda yaşama fazla istersen. Sınavı kazan sonra benim seviyemde ol ve eleştir. Asıl sen uzanamadığın ciğere mundar diyorsun
    Senin için hayal benim için değil.Türk üniversitelerinin sıralamaları ortada.Türkşye’nin dünyadaki itibarı ortada.Tam senin gibiler için bu ülke.

Ben senin gbii zamanımı sınava çalışarak harcamadım ama senden kaliteli eğitim alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: david12

Aynen iyi puan alamayacağım,hatta barajı zor geçtim ciddi söylüyorum ama senden daha kaliteli eğitim alacağım.Yabancı dilim olacak.Sende 4 sene okuyup vasıfsız biri olarak mesun olacaksın.

Alıntıları Göster

Türkiyede barajı geçemeyen adam Fransada okuyabilecek mi ? Ahahhaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük konuşuyorsun david12 muhtemelen sınav açıklanacak ve berbat sonuç çıkaraksın bu yüzden ruh halin böyle saldırgan ve kıskanç. Sınavdan sonra 1 ay kendi keyfine bak sana tavsiyem
    Seneye tekrar denersin 1 seneden ne olacak. Olmazsa da olmaz bu ülkenin otelde çalışan davide de ihtiyacı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Dot

Türkiyede barajı geçemeyen adam Fransada okuyabilecek mi ? Ahahhaha

Alıntıları Göster
    Okuruz okuruz merak etme,ne adamlar okuyor ben mi okuyamayacağım. Olmazsa başka üniye geçerim ne olacak.

Sen taşrada üniversitene git,simidini ye otur yerine.Bu konular seni aşar.

• quote:

Büyük konuşuyorsun david12 muhtemelen sınav açıklanacak ve berbat sonuç çıkaraksın bu yüzden ruh halin böyle saldırgan ve kıskanç. Sınavdan sonra 1 ay kendi keyfine bak sana tavsiyem
    Seneye tekrar denersin 1 seneden ne olacak. Olmazsa da olmaz bu ülkenin otelde çalışan davide de ihtiyacı var
    Maddi durumum iyi,istediğim yerde okurum,sınav sonucum zaten kötü gelecek ama sor bi umrumda mı?

Bir saldırganlık yapmadım,boş konuşana cevabını verdim.

• quote:

Okuruz okuruz merak etme,ne adamlar okuyor ben mi okuyamayacağım. Olmazsa başka üniye geçerim ne olacak.

Sen taşrada üniversitene git,simidini ye otur yerine.Bu konular seni aşar.

Alıntıları Göster

Daha Fransaya gitmeden buradakileri aşağılamaya başlamışsın helal olsun. Kardeşim baraji geçememişsin boş adamsın demektir bu. Suradaki insanların %90ının hayat kalitesi senden yüksek olacaktır.

Ayrıca istersen Harvard'ı bitir. Okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır.

• Barajı geçememiş mi SDKAJKGKLAJKHAJKFHJKAFJKHA yav ben de sana çene yoruyorum ya Allah beni ne yapsın. Takıl kardeşim sen kesin gidersin fransaya hatta iyi yolculuklar şimdiden
  • quote:

Daha Fransaya gitmeden buradakileri aşağılamaya başlamışsın helal olsun. Kardeşim baraji geçememişsin boş adamsın demektir bu. Suradaki insanların %90ının hayat kalitesi senden yüksek olacaktır.

Ayrıca istersen Harvard'ı bitir. Okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır.

Alıntıları Göster
    Barajı geçtim geçtim boş yapma.Onu mecaz anlamda söyledim.Git simidini ye,parklarda oturup çekirdek çitle,seni aşar.

• quote:

Barajı geçememiş mi SDKAJKGKLAJKHAJKFHJKAFJKHA yav ben de sana çene yoruyorum ya Allah beni ne yapsın. Takıl kardeşim sen kesin gidersin fransaya hatta iyi yolculuklar şimdiden
    Geçtim,okuma yazman yok mu?100k-200k arası sıralama gelecek,

• K.Dot kullanıcısına yanıt
    Bu ne kıskaçlık?Bilgin olmayan konularda boş yorum yapma.Kıskançlıktan cinnet geçiriyorsundur şimdi

• Hocam bence ülkemize haksızlık ediyorsunuz.Burası bizim vatanımız.Yani celal şengörün o lafı çok acımasızca bence.5 üni dışında üni yok derse tamam neyse.Yani boun odtü gibi ünilerdeki hocaların hepsi yurdışında master yapmış çok kaliteli hocalar.Son zamanlarda sizin gibiler çoğaldı hocam.Sınavda barajı zor geçiyor sonra ben avrupa da okucam moruq zaten türkiye bitmiş moruq diyorsunuz.Ayrıca hocam herkes okuyacak diye bir şey yok ki.Bak etrafına en zenginler genelde ilkokul mezunu.

Not:Asla sizi üzmek için yazmadım troll de değilim.

• quote:

Bu ne kıskaçlık?Bilgin olmayan konularda boş yorum yapma.Kıskançlıktan cinnet geçiriyorsundur şimdi
    Hahah niye kıskançlık yapayım? Çok şükür beyinsiz değilim, ülkemin iyi üniveristelerinden birinde iyi bir bölüm okuyacağım. Yüksek lisansımı da yurt dışında yapmayı düşünüyorum. Senin gibi hayallere kapılmıyorum.

• Üniversite için Fransa’ya gitmeyi düşünüyorum 🇫🇷 🇫🇷

Nasıl kudurdu bak Görgüsüzlük yapmak istemiyorum ama seni paramla tokatlarım çocuk

• Mustaphi M kullanıcısına yanıt
    Yorumun için sağol,barajı zar zor geçmedim,ortalama bir puan aldım,uzun zamandır kafamdaydı böyle bir şey.Öyle zengin züppelerinden değilim,zaten yabancı dilim var,Fransızcada öğrenip gitmek istiyorum.

Evet bilkent,odtü iyi ünivesiteler ama dünya genelinde oek bir değeri yok.Ben yurtdışında yaşamak istediğim için orada kalmanın en iyi yolu orada eğitim almak.Ülkemi seviyorum elbette,bende burada doğup büyüdüm ama bir yerde iyi hayat varsa neden oraya gitmeyeyim?

• quote:

Nasıl kudurdu bak Görgüsüzlük yapmak istemiyorum ama seni paramla tokatlarım çocuk
    Küfüre karşı küfür.

Bir tek küfür etmeyi sen mi biliyorsun?

• david12 D kullanıcısına yanıt
    Hocam emin olun 0 birikimle orada çok zorlanırsınız.Sizi başlarının üzerine koymazlar.Hocam size kendi planımı söyleyim.İnşallah kaydırma falan olmazsa fena olmayan bir sıralama gelecek.Ben de saydığım o ünilerden birinde mühendislik okuyup sonra master için giderim.Ama geri geleceğim tabi ki.Bu ülkenin bize ihtiyacı var.Tabi kişinin yetiştiriliş biçimine göre değişir ama ben hakikaten benzin mazot zart zurt için iyi yaşamak için ben vatanımı asla terk etmem.Bunu samimi söylüyorum.Türkiye’nin savaştığı bütün terör örgütlerini baş üstünde tutan o aşağılık pisliklere bence çok imrenmeyin.Tabi herkesin kendi görüşü ama bence her Türk vatandaşının ülkesini sevmesi ve ülkesine bir faydasının dokunması için çalışması gerekir.

• Almanya'da bu prosedür nasıl hocam? Ya da dil konusunu ,sizin yönteminiz dışında, nasıl halledebiliriz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.