Şimdi Ara

Üniversite için Fransa’ya gitmeyi düşünüyorum 🇫🇷 🇫🇷 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
5
Favori
10.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: david12

Kapatılır ama nasıl;

-Sürekli evde oturur ayda sadece 1 deda dışarı çıkarsan

-Sigara,alkol vs.alışkanlıkların yoksa

Neden olmasın?

Alıntıları Göster
    Nasıl olacak o is gözünü seveyim yurt ucretine en az 300 Euro desek ki daha fazladır geriye 200 euro kaliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz sana bedava degil o universiteler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam yorumlarin hepsini okumadim varsa kusura bakmayin .
    Eger okuyacaginiz universite dunya siralamasinda ilk 500'deyse orada okumak icin turkiye'de kazanmak zorunlu degil . O diger universiteler icin gecerli . Bende Selanik'e gidecektim oradan biliyorum .
    Ve imkan varsa kesinlikle gidin hocam en iyisi .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok toz pembe bakıyorsun. Orada bir tanıdığın olmadığı,burs almadığın veya maddi imkanların çok iyi olmadığı sürece yurtdışında lisans okumak zulüm olur. En iyisi burada top5 bir üniversite bitirip yüksek lisans için gitmek. Kaçak da olsa para kazanabilirsiniz en azından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Nasıl olacak o is gözünü seveyim yurt ucretine en az 300 Euro desek ki daha fazladır geriye 200 euro kaliyor

Alıntıları Göster
    Küçük şehir için konuştum.Yemeği zaten yurtları düşük fiyatlı menülerden yersin.Aylık toplu taşıma üni öprencilerine ücretsizdi sanırım bazı şehirlerde.Telefonun için ucuz gsm firmaları var,onun dışında yurtta oturman lazım.Yani en az rakam 500-600 euro

• İlla Fransızca diyorsanız İsviçre'nin Fransızca konuşulan yerlerine de gidebilirsiniz, mesela Lozan.

• K.Dot kullanıcısına yanıt
    Maddi imkanım iyi,birçok akrabam var(ama yakın değil).Deneyecez bakalım olmazsa tekrar tr’ye geçiş yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: İrisEymen

Hocam yorumlarin hepsini okumadim varsa kusura bakmayin .
    Eger okuyacaginiz universite dunya siralamasinda ilk 500'deyse orada okumak icin turkiye'de kazanmak zorunlu degil . O diger universiteler icin gecerli . Bende Selanik'e gidecektim oradan biliyorum .
    Ve imkan varsa kesinlikle gidin hocam en iyisi .
    Yorum için sağol,

Evet birkaç yerdede şart değil diye yazıyor ama böyle daha çok kabul edilme olasılığım var

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D8665FE2

İlla Fransızca diyorsanız İsviçre'nin Fransızca konuşulan yerlerine de gidebilirsiniz, mesela Lozan.
    İsviçre’de hayat zor ve sıkıcı,Lozan kasaba gibi bir yer

• Sen yurt dışı eğitimini bu kadar kolay mı sanıyorsun Bu kadar az şart olsa herkes giderdi emin ol
  • BAK GÜZEL KARDEŞİM BENİM . FRANSAYA GITTIN MI BILMIYORUM AMA FRANSIZLAR ACAYIP IRKÇIDIR . O EKŞİ SÖZLÜKTE FALAN OKUDUĞUN OYŞ FRANSIZLAR ÇOK İYİ OYŞ FRANSA ÇOK İYİ MEMLEKET FALAN YALAN ONLAR . 1 KELİMEYİ YANLIŞ SÖYLEDİN Mİ FRANSIZCA DUYMAMAZLIKTAN FALAN GELIYOLAR BUNLARI GÖZE ALARAK GIT . TÜRK OLDUĞUMUZ İÇİN AYRI BİR IRKÇILIK VAR BİDE BUNUDA GÖZE AL

• quote:

Orijinalden alıntı: david12

Maddi imkanım iyi,birçok akrabam var(ama yakın değil).Deneyecez bakalım olmazsa tekrar tr’ye geçiş yaparım
    Git o zaman. Akrabalarına çok güvenme yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce Fransa’ya gittim,nasıl bir yer olduğunu biliyorum.Gayet sıcak kanlı insanlarda var,soğuk insanlarda var.Her ülkede olduğu gibi.Zaten Fransa’da milyonlarca arap ve zenciler yaşıyor.Fransızlar soğumtur ama asla yüzüne karşı seni istemiyorum demezler.İnsanlar belki ırkçı olabilir ama Fransız devleti öyle değil,öyle olsa bir ton çinliyi,zenciyi,arabı ülkelerine doldurmazlardı.

Ona bakarsan Türklerden nefret etmeyen ülke mi var?Herkes nefret ediyor hiçbir ğlkeye gitmeyelim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: lesfleursdumal

Sen yurt dışı eğitimini bu kadar kolay mı sanıyorsun Bu kadar az şart olsa herkes giderdi emin ol
    Adamların resmi sitesinden kopyaladım,boş yapma fazla.Bilip bilmeden konuşuyorsun.

• david12 D kullanıcısına yanıt
    ağlama troll
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Dot

Git o zaman. Akrabalarına çok güvenme yeter.

Alıntıları Göster
    Pek güvenmiyorum zaten kendimi onlara bağlamadım.Onlar olmasaydı da gidecektim

• quote:

ağlama troll
    Boş yapma hadi git Türk üniversitende kalitesiz eğitimini al.

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.

Noldu sınavı kazanamayınca türk üniversitelerine sövüp yurt dışına kaçmaya mı karar verdin Bu tavırlarını beğendim orada da Türk düşmanı gibi davranırsan senin gibi birini kabullenirler
    Turist olarak gitmek ve orada ayrı bi yaşam kurmak farklı şeyler kardeşim . Ne istiyosan yap

• quote:

Noldu sınavı kazanamayınca türk üniversitelerine sövüp yurt dışına kaçmaya mı karar verdin Bu tavırlarını beğendim orada da Türk düşmanı gibi davranırsan senin gibi birini kabullenirler
    Aynen iyi puan alamayacağım,hatta barajı zor geçtim ciddi söylüyorum ama senden daha kaliteli eğitim alacağım.Yabancı dilim olacak.Sende 4 sene okuyup vasıfsız biri olarak mesun olacaksın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.