Şimdi Ara

üniversite artık önemli değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten her diplomaya ulaşım artık çok kolay diplomanın bir önemi kalmadı özellikle iibf bölümlerinde. kadın olmak direkt öne geçiriyor bunun dışında dış görünüş,network ve uzun staj tecrübesi önemli. tecrüben yoksa o işte iyi olsan bile almıyorlar.

• He atın cinsel organı bi sen biliyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayburt iibf öğrencisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madserpent -- 31 Ağustos 2021; 9:26:48 >
  • Sabancı işletme mezunu diye biliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madserpent

Bayburt iibf öğrencisi

bayburt iibf mezunu bile boğaziçi mezunun önüne geçebilir bir işe kanalize olursa ve torpille.

• Hocam bunu yıl ortasında falan desen hadi neyse de, şimdi yazınca sanki teselli gibi oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • usta sen iş de buldun niye hala aynı şekilde devam ediyorsun. millet yeni kazanmış bırak da keyfini çıkartsınlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MarioGomez33

usta sen iş de buldun niye hala aynı şekilde devam ediyorsun. millet yeni kazanmış bırak da keyfini çıkartsınlar

ben doğru düzgün çalışamadım malesef bu sebeplerden gördüğüm bu sonuçta, bilgi mezunu olup benden iyi konumda yüzlerce insan var

• Hocam Boğaziçi mezunu torpille girilecek kurumlara tenezzül etmiyor,zaten mezunların çoğu uluslararası firmalarda onların yönetici kadroları hep Boğaziçi, kendinizi teselli ediyorsunuz.Muhendislik deseniz neyse de iibf tümüyle üniyle alakalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madserpent -- 31 Ağustos 2021; 10:38:38 >
  • quote:

Hocam Boğaziçi mezunu torpille girilecek kurumlara tenezzül etmiyor,zaten mezunların çoğu uluslararası firmalarda onların yönetici kadroları hep Boğaziçi, kendinizi teselli ediyorsunuz.Muhendislik deseniz neyse de iibf tümüyle üniyle alakalı

ben sabancı mezunuyum öyle bir şey yok. boğaziçi hele son olaylardan sonra dışlandı piyasadan. boğaziçi mezunu arkadaşım var E&Yde asgariye çalışıyor bu adam BOĞAZİÇİ endüstri mezunu. eski mezunlar çok iyi yerlere geldi çünkü vasıfsız adamlar diploma alamıyordu. şimdi diploma almak çok kolay

• Aynen kanka geleneksel kendini avutma konusu da açılmış.

• usta bankada ogle arasına mı gırdınız naptınız yav o arada da canın sıkıldı genclere bos mu atayım dedın

• quote:

Orijinalden alıntı: kendinigelistirentasrali

Aynen kanka geleneksel kendini avutma konusu da açılmış.

sabancı mezunuyum, tüm diplomalar eşitlendi artık aradaki fark zekadan geliyor. Zaten o kadar neti yapan adam zeki olduğu için üniversitede konuyu anlıyor. Ama mesela endüstri müh işletme uluslarası vb gibi bölümlerde pek bir vasıf beklenmediği için bu bölümlerde iş bulmak zor oluyor diploma yetmiyor.

• Hocam Boğaziçi dislandi demeniz bile garip.Dedigim gibi bunlar uluslararası şirketler her şirketin başındaki adamlar Boğaziçi li oluyor genelde.Bogazici olayları geri çekmez ileri iter,kimse kayyumu istemez.Buna boyun egmeyen nadir unilerden, Boğaziçi'ne duyulan saygi artıyor

• Hocam Sabancı'da paralı okuduğunuzu düşünüyorum yani kusura bakmayın sizde iş yok bence.Kisisel yorum getirmek istemezdim ama gerçek bu.

• quote:

Hocam Sabancı'da paralı okuduğunuzu düşünüyorum yani kusura bakmayın sizde iş yok bence.Kisisel yorum getirmek istemezdim ama gerçek bu.

canın sağolsun

• kendinizi kandırmaya dewamke. tabii ki de üniversitenin önemi var, her zaman da olacak. mesela amd apple microsoft gibi şirketler mit stanford harvard gibi yerlerden mezunları mı alacak yoksa kars ardahan ığdır gibi yerlerden mezunları mı alacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lapsekili_Big_Smoke

kendinizi kandırmaya dewamke. tabii ki de üniversitenin önemi var, her zaman da olacak. mesela amd apple microsoft gibi şirketler mit stanford harvard gibi yerlerden mezunları mı alacak yoksa kars ardahan ığdır gibi yerlerden mezunları mı alacak?

mit ile ardahanı karşılaştırmak iyiymiş bu arada amerikada bile ivy mezunu olup işsiz olan insanlar var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.