Şimdi Ara

Üniversite Amfi'de Arkadaşlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi düşündüm de bu zamana kadar hep belli başlı ortamda belli başlı kişiler oluyordu zamanla da arkadaşlık kuruluyordu.Ama amfilerde olay nasıl oluyo?Sonuçta herkes hergün oturduğu yere oturmaz.Nasıl arkadaşlık,ortam vs. yapılıyor üni. de?
    İlk gün gittik oturduk orta sıralardan ortada bir yere peki ya sonra?

• Ortamın İsmi Sakat
  • bi biskrem versem diye sor millete
  • Her dersin Amfide olmaz, üniversitenin yapısına göre genelde ortak dersler olur. Sen daha çok sınıfınla ders alacağın için hep aynı kişileri görüp tanırsın. Üni de öyle tanışıp tanışmama durumuna girmene gerek yok Selam deyip çok rahat biriyle tanışabilirsin.
  • amfi de okuyacağını nereden biliyorsun ? 4 yıldır üniversitedeyim 1 kere amfiye girmedim.Her üniversitede dersler amfide olacak diye birşey yok.Onu yapan üniversiteler çok az sayıdadır.Diyelimki onlardan birindesin.Merak etme üniversitede derse girmekten çok ara beklemekten sıkılacaksın.Benim 4 yıldır ders programım 3 saat ders 2 saat boşluk 2 saat ders 1 saat boşluk şeklinde oluyor.Bu ders arasındaki boşluklarda az çok sınıftan göz aşınalığın olan kişilerin yanına gider oturur tanışır muhabbet edersin.Oyüzden sabahları falan sınıfa girdiğinde sana bakanlara başınla selam ver,çok uzakta değilse günaydın de böylelikle ders aralarında falan yanına gittiğinde yadırgamazlar.
  • Herkesin oturduğu yerler belli oluyor zaten millet bi köşe kapma derdinde.
    Göz aşinalığı olmaya başlaınca en iyi tanışma cümleleri "geçen hafta derse geldin mi?" "sende notlar varsa ders bitiminde fotokopi çektirebilir miyim?" en gıcık olduğumda "memleket nere?"
    Bir de okuduğun fakültenin illa yakınlarında bir cafe olur millet ders aralarında orda takılır.
  • En kısa olarak anlatayım, sonrası senin yeteneğine kalmış bir olay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amfi iyidir 140 kişilik bi anfide okuyorum sınıf 100kişi civarı yani belli bi oturma düzeni yok hergün kafana estiği gibi oturuyosun çok rahat Ortam iyidir sınıftaki herkesle kanka olmazsın yarısının ismini bile unutuyorum ben mesela Herkeslede arkadaş olma zaten ve en önemlisi kimseye ilk başlarda çok yakın davranma , özel eşyanı verme , çok samimi olma.Benden sana 3 tane altın kural
  • @AnotheRDie
    Orası öyle de hani bi grup olur hep takılacağın felan böyle ortamlarda nasıl oluşur o grup diye sormak istemiştim meğerse her ders amfide değilmiş o halde gene eskisi gibi olur farkı biraz daha fazla kişi tanırsın ortak dersler yüzünden doğru mudur?
    @~VeNoM~
    Bilmiyordum.Onu öğreneyim bi.O aralarıda arkadaş grubuyla geçirip gideriz heralde o kadar büyük sıkıntı olmaz inş.
  • @Alper_Srt
    Evet kafe var.
    @LifesGood®
    Takıldığın bi arkadaş grubu var mı hocam?Ders aralarında felan ne yapıyorsun?Ve o arkadaş grubu varsa nasıl oluştu?
  • Var tabi dostum merak etme arkadaş grubu falan zor şeyler değil.Yani normalde nasıl arkadaş grubu ediniyosan burdada böyle sonuçta 4 yıl beraber okuyacaksın.Ders aralarında kantinde takılırız yada dışarda sigara içeriz herzaman aynı insanla takılmazsın çünkü fakültede tanıdığın çok olacak zamanla.Her ders arasında farklı kişiyle takıldığım bile oluyor sonuçta artık yaşın gelmiş 18+ çocuk gibi 3 kişi birleşip hep beraber dolaşacak değilsin.Heyecan yapma arkadaş grubu oluşturmak basit.İlk zamanlar sıkıntı çekersin sadece.Sonra kızlar + erkekler kaynaşınca 10 numara bi ortam yaparsın kendine.Tabi abaza olmayacaksın kızları cinsel obje olarak görmekten vazgeçeceksin , milleti yemeye çalışmayacaksın ama kendinide yedirtmeyeceksin vs.. Anlıyorum seni yeni üniye başlayacak biri olarak bu saçma soruları sorman normal

• Eyv. seneye senin kadar rahat yazabilmem dileğiyle
  • Üniversitede bir yıl gördüğün adamı 2. ve ya 3. yıl göremeyebilirsin, alttan ders alanlar, üstten ders alanlar. Bir arkadaşının dersleri kalmıştır artık seninle derslere giremiyordur falan. Çok lise mantığıyla yaklaşmamak lazım Üniversite daha rahat ve geniş bir ortam. Tanışabilidğin kadar insanla tanış, çok büyük beklentilerin olmasın. Kendi arkadaş çevren zamanla oluşur. Ayrıca arkadaşların dediği gibi üniversite hayatın boyunca amfi bile görmeyebilirsin
  • Yazarsın merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Üniversitede bir yıl gördüğün adamı 2. ve ya 3. yıl göremeyebilirsin, alttan ders alanlar, üstten ders alanlar. Bir arkadaşının dersleri kalmıştır artık seninle derslere giremiyordur falan. Çok lise mantığıyla yaklaşmamak lazım Üniversite daha rahat ve geniş bir ortam. Tanışabilidğin kadar insanla tanış, çok büyük beklentilerin olmasın. Kendi arkadaş çevren zamanla oluşur. Ayrıca arkadaşların dediği gibi üniversite hayatın boyunca amfi bile görmeyebilirsin

eyv.
    amfi görecem ama orası kesin

• Benim gideceğim yerde tamı tamına 216 kişi ya. Bakalım napcaz bu sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 kişilik amfide bile aşağı yukarı herkesin oturduğu yer standartlaşıyor. hocasına ve dersine göre yer seçmeye başlayacaksın illaki.

inek takım ezber-sayısal derslerde öne diğer derslerde ortalara geçerler mesela
  • Ben de yurtdışında üni okuyacağım aynı sıkıntıyı çekiyorum. Arkadaş grubu edinir miyim sıkıntısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Ben de yurtdışında üni okuyacağım aynı sıkıntıyı çekiyorum. Arkadaş grubu edinir miyim sıkıntısı

Seninki daha büyük sıkıntı
  • Bu sene biz de 1 sene rötarlı olsa da başlayacağız bakalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.