Şimdi Ara

Üniversite 3. Sınıfta bölüm bırakılır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mühendislikten tıpa geçmiştim sonra bir takım talihsizlikler ve kendi salaklığımdan dolayı 1 sene boşa gitti. 21 yaşında tıpa başladım gibi oldu ve inanın çok yorucu. Yaşıtlarınız almış başını giderken sizin hala ders, sınav vb. ile uğraşmanız psikolojik olarak sizi bitiriyor. Bilmiyorum benim aklımdan çıkmıyor en azından. Bir şekilde yolunu bulursunuz diye tahmin ediyorum çünkü çok tuhaf ve kötü sıralamada bölümler okuyan arkadaşlarım şu an bir şekilde iş buldular. Üniversite için kendimi yıpratmama çok da gerek yokmuş düşüncesini bir de öyle görünce iyice bittim ben. Kısacası umutsuzluğa kapılmayın hayat kapılar açıyor bir şekilde hakkınızda hayırlısı olsun.

• 1 sene kalmış artık bitir. bitir ki elinde bir şey olsun bundan sonraki yolda da sıkıntılar çekeceksin, elinde hiçbir şey olmazsa daha da kötü hissedersin.

bak göreceksin 1 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçecek ve şunu diyeceksin "keşke en azından 3 sene emek verdiğim bölümü bitirseydim"

yolunu değiştirip bir şeylere 0'dan başlamak, 1 sene daha ilgin olmadığın alana çalışmaktan kat kat daha zor ve yıpratıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş önemli değil diyenlere aldırma 30 yaşında öğrencilik çekilmez bi de hala para kazanamamak çok koyar insana.

• Hangi üniversitedesiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EistroY661 E kullanıcısına yanıt

Hocam science math kısmı dediğiniz tam olarak nasıl bir alan oluyor ve neden daha çok kaygı çekiyorsunuz?

Matematik konusunda ve mühendislikte yapay zeka gibi büyük bir atılım varken bu durum sizin için çok güzel bir yol açmıyor mu ?

ayrıca bir soru olarak research ve akademik kısmına kayacaklar için staj önemli bir etken mi?

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

tıpta da gelecek garantisi yok ki tusu kazanmak zor ve doktor sayısı çok arttı.

• bence bırakma seviyorsan devam et.

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

4-5 sene daha devam eder garanti okunur

• Tip degilse hicbirini okuma.

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

tus kazanırsa 20yıl daha devam eder hatta belki de hep sonucta alanında uzman bı hekım olmak iyi bişey ama branş yoksa bilmiyorum.

• 25 geç yaş sayılmaz, ne istiyorsanız onu yapın.

AI yüzünden gelecek kaygısı çekmeyen kalmadı, üniversitenin pek bir anlamadı kalmadı artık; insanlar AI'a yaptırdıkları şeyleri copy/paste edip üzerine adlarını yazıyorlar. Akademi, üniversite, yazılım vs bu şekilde dönmeye başladı.

• bölüm kimya tamam da üni nedir.

millet tıp demiş ama elazığ fırat kimya ile odtü kimya arasında ciddi ve baş döndürücü farklar var. mesela yks de sıralamanız kaçtı. 20k mı 50 k mı 150k mı. bunlar büyük etkenlker. 150 k dan tıp gelmesi biraz ütopik ama 50 k larda isen neden olmasın.

tıp okunur mu diyenler; tıp şuan 50 yaşında da olsan okunur. ülkenin tek garanti ve kalbur üstü maaşlı ve ve ve bileğinin hakkı ile atanılabilen tek mesleği. başka iyi kazandıran meslekler var kaymakam, savcı, hakim , merkez bank. da çalışmak gibi gibi ama bunlar referanssız olmuyor. ama tıp da kaç yaşında mezun olursan ol 2 ay sürmeden atanıyorsun. yeterki oku. yaşın geçmesi olayınada bom boşuna takılıyorsunuz. artık emeklilik yaşı 65. hayata erken atılsan da geç atılsanda 65 den önce emeklilik yok malesef.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.