|
IL2CPP destekli oyunlar için rehber güncellendi... |
|

|
IL2CPP destekli oyunlar için rehber güncellendi... |
|
|
DeepL kullanarak çevirme imkanı var mı? |
|
Şu an için yok ve ekleneceğini de düşünmüyorum. Deepl yavaş ve sınırlı çeviri imkanı sunuyor. Sürekli sorgularda da ip adresini engelliyor. |
|
wasteland 3 'de çalıştıramadım plug in çalışıyor fakat türkçeye çevirmiyor ingilizceden ingilizceye olarak çevirmeye çalışıyor problemi aşabilen varmı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandorabox -- 1 Ocak 2023; 21:31:47 > |
|
|
cevap için teşekkür ederim şöyle çözdüm daha önce çeviri dosyasını türkçe çeviri olarak değiştirmişim allahtan yedek almıştım eski dosyayı atıp çalıştırınca düzeldi bir sorum daha var mesela google değilde deepL ile çevirmesini nasıl sağlayacağım klasöre baktım deepl.dll mevcut ama seçeneklerden seçemiyorsunuz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandorabox -- 2 Ocak 2023; 19:47:14 > |
|
Dll dosyası eski sürüm deepl sitesine entegre olduğu için Türkçe dili desteklemiyor. Desteklese bile stabil çalışmayacak çünkü site yavaş çeviriyor ve limitli. Bir süre sonra saldırı olarak görüp IP adresinizi blokluyor. |
|
Translate İşini Bırakın Birader ... Yama Yapan Adamlar Sizin Yüznüzden Yama Yapmıyor ... Bu Sektöre Çok Zarar Verdniz Artık Salın ... |
|
Cidden bu yüzden mi yapılmıyor bence bir düşün derim. Herhangi bir tartışma çıkarma peşinde değilim ama "sektöre" zarar verenler "ölücü ve arsız" insanlar olmasın sakın? Çeviri programı yamalarını ben de sevmiyorum ama hiç yoktan iyidir. Herkes her oyunu yapmıyor sonuçta kıyıda köşede kalmış güzel oyunlara böylelikle çeviri ekleyebiliyor olmamız güzel bir seçenek gibi geliyor bana. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vkopuzoglu -- 4 Ocak 2023; 21:27:21 > |
|
Bende Onu Diyorm İşte Ölücü Arsız Tayfa Bitirdi Herşey Beleş Olsun Diyen Tayfa Bitirdi Bende Bunu Anlatmaya Çalısıyorum "Çeviri programı yamalarını ben de sevmiyorum ama hiç yoktan iyidir." Bu Nası Mantıktr Kardeşimmm |
|
|
|
eski sürümü denemiştim şimdi yeni sürümü denedim onda da olmadı config dosyası geliyor ama için de sadece BepInEx diye bi cfg dosyası var |
|
|
şimdi farklı oyunlar da da denedim hiç bir oyunda AutoTranslator dosyası gelmiyor artık kullanılmıyor mu |
|
Kimse yazmamış, ben Suzerain'de denedim ş,ğ,ü gibi Türkçe karakterler geldi. ''TextMesh fontu indirmek için sayfasını açın ve TMP_Font_AssetBundles.zip dosyasını indirin. Arşivdeki dosyaları oyunun exe dosyasının bulunduğu yere atın ve konfigürasyon dosyasındaki OverrideFontTextMeshPro satırını aşağıdaki örnekte olduğu gibi değiştirip kaydedin. Language=tr FromLanguage=en MaxCharactersPerTranslation=800 OverrideFontTextMeshPro=arialuni_sdf_u2019 - Oyun çevirisi hazır. Orijinal exe dosyasını tıklayarak çalıştırabilirsiniz.'' Yani tüm yaptıklarınızın üzerine TMP_Font_AssetBundles.zip'i indirip oyunun olduğu yere çıkartın. OverrideFontTextMeshPro= satırını OverrideFontTextMeshPro=arialuni_sdf_u2019 olarak düzenleyin. |
|
Phanteks Enthoo Pro M Acrylic - Asrock Fatal1ty Z170 Gaming K6 Intel Z170, 3866MHz+(O.C) DDR4, ATX - Intel Skylake Core i5 6600K 3.5GHz 6Mb Cache LGA1151 - Asus ROG STRIX Amd Radeon RX 480 8GB OC 256Bit GDDR5 - Corsair Hydro Series H110i Extreme Performance Liquid CPU Cooler - EVGA SuperNOVA 650 G1, 80+ GOLD 650W, Fully Modular - PNY CS1311 240GB 2.5" SATA III Internal Solid State Drive - James Donkey JD512 512GB 3D Nand 2000/1500MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk- Seagate 1TB BarraCuda SATA 6Gb/s 64MB Cache 3.5-Inch Internal Hard Drive (ST1000DM010) - Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram - AOC G2260VWQ6 21.5" 1ms Full HD 75Hz FreeSync - Corsair Gaming VOID USB RGB Gaming Headset - Roccat Tyon R3 Sensor Laser USB Gaming Mouse Black - Corsair K70 MK.2 Cherry MX Red Türkçe RGB Gaming Mekanik Klavye -iZEEKER Extra Large XXL Gaming Mousepad 3mm Thick 31.5"x11.8" Red Edge
|
|
aynı link den mi indiriyoruz, yada bunun kendi linki var mı |
|