Şimdi Ara

UNIMOG almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepinize merhaba arkadaşlar birkac ay öncesine kadar 98 TDI defenderim vardı 60.000 tl ye sattım şuan unimog almayı düşünüyorum sizin de fikirlerinizi almak istiyorum

derdimiz hafta sonu hanımla köye dağa bayıra gitmek+ kışın 1 metre karda çılgınlarca gezmek

aracın özelliklerine gelirsek
    pek bir bilgim yok eşten dosttan edindiğim bilgiye göre

5700cc turbo dizel motor
    8 ileri 4 geri şanzıman (bir rivayete göre 8 ileri 8 geri olduğu da söyleniyor)
    havalı fren sistemi
    kamyon ruhsatlı

fiyat olarak ise 80.000 tl civarı
    UNIMOG almayı düşünüyorum

• "Kul yapısı" araçlar arasında en hatasız olanlardan biridir. Umarım sahip olursunuz ve satmak zorunda kalmazsınız.
  • Bizimkisi 2007 model ilk başlar 8 ileri 8 geriydi sonra yazılımla 6 geri yaptık otomatik şanzıman

U400 model yengeç ve kısa dönüşe sahip sıfır geldi önde mucurgat var klimalı 2+1 kişilik

4*4 ve çamur takviyesi var

Muhteşem araç iş yerinde kullanmaktan zevk aldığım iki araçtan biri

Yakıtı beni ilgilendirmiyor

Çok arıza vermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgbayraktar -- 14 Ağustos 2017; 16:58:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde hayalim bir Mercedes G class bir unimog :) inşallah nasip olur sizede bizede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • askeriyede tam senlik evladiyelik araçlar vardı

• Hocam expedition truck diye bir araştır istersen

• İstanbul'da trafikte yanlış yapanların üzerinden geçmek için unimog kullanma hayalim de var benim. Bide Rus malı KAMAZ'lar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayirli olsun diyelim.

• ileri geri aktarma vardır, geri ileri vites yerine. aktarma sonrası istediğiniz viteste devam artık.
    genellikle marş motorundan arıza yapar, diferansiyeli 2ye aldığınızda 1.00-1.10 kardan geçmişliğime hatta geriden geldiğinizde 190 cm kardan geçtiğine şahit olmuşumdur. diferansiyel kilidini kapatırsanız çok güzel yanlar. bende bir ara düşündüm ama yerim yok diye cesaret edemedim, ileride hayallerimden biridir unimog.
    ismini görünce kullanmayı özlediğimi anladım bir kez daha. neden böyle yaptınız şimdi.
  • zor bir hayali gerçekleştirmek istiyorum bakalım hayırlısı
  • Askerde 1 ay kadar kullanmıştım.
    8 ileri 4 geri vitesti (7.vitese geçmiyodu ama:) )

ufak bi switc ile 4x4 oluyodu. Geri vitesler için koltugun arasında arkada bi kol var, onu indirip 1-2-3-4 vitesle hareket ediyosun. R yok otomobiller gibi.

Askerlerin bile kolay kolay bozamadıgı bi araçtı.
    Çok zevkli kullanması.
    İnşallah alırsın.
  • Şahsen unimogla uğraşacağıma güzel bir pickup alıp yükseltme kiti + mud terrain lastiklerle her koşulda giderdim.. Öne bir vinç yeterli bir yerde kalmazsınızda kolay kolay.. Ucuz yollu japon pickupları tercih edilebilir l200 o fiyat bandı için güzel ve dayanıklı.. Unimog çok işinize yaramaz çok efektif bir araç değil aile kullanımı için.
  • Hocam aile kullanimi icin transporterim falan var bunu tamamen zevkim icin almak istiyorum hatta belki kasayi kapatip karavan tarzi da binebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

askeriyede tam senlik evladiyelik araçlar vardı

Dacia önermeyecekmisiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

askeriyede tam senlik evladiyelik araçlar vardı

Dacia önermeyecekmisiniz hocam

daçya değilde petrol tankeri önerebilirim,yakıtı bitince yolda kalmaz

onun beğeneceği araçlar askeriyenin garajında yatıyor.ama onları yakıt sorunu yok garajda benzinlik var ,bildiğim kadarıyla benzinli olmaları lazım ve hepsi 4*4

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.