Şimdi Ara

Ünideyim iş yok psikolojim gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özel üniversitede bi dönem uzadı son sınıfım haftada 2 gün okula gidicem diye sürekli arıyorum ama iş yok eylülden beri arıyorum hep deneyimli deneyimli diye bi laf ağızlarında babama çok yük olduğumu düşünüyorum bu konuyu onlarada dedim geçiştirip saçma sapan konuşma gibi şeyler deselerde babamın içten içe rahatsız olduğunu düşünüyorum psikolojim bozulmaya başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bölüm ne hocam? cv ne derece dolu? yabancı dil falan
  • The Management kullanıcısına yanıt
    dolu değil 21 yaşındayım ve iş tecrübem yok okuduğum bölümle alakalı işe girmem pek mümkün değil şu ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

dolu değil 21 yaşındayım ve iş tecrübem yok okuduğum bölümle alakalı işe girmem pek mümkün değil şu ara
    Spesifik bir bölümdesin sanırım hocam. İşletme falan olsaydı muhasebe bilgini falan soracaktım veya yabancı dil seviyeni.

Edit: Yüksek lisans deneyebilirsin. O sırada kendini geliştirirsin. Hatta belki akademisyenlik bile hoşuna gidebilir. Boş boş iş aramaktansa bu daha iyi bir çözüm bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 11 Aralık 2018; 15:9:30 >
  • Baban sorun yok dediyse cok usteleme, bi donemini okuyup mezun ol, gerekirse, borcu olursa vs yardim edersin ilerde full-time calismaya basladiginda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de bu dönem vaktinde ilk 10k ile girdiğim mühendislik bitiriyorum. Bitiyor bitmesine de iş bulabileceğimi sanmıyorum. Yaşım geçti. Bu ülkede feci bir yaş takıntısı var, diğer ülkelerden bile kötü durumda. Bir şekilde yol yordam bulmalıyım, yoksa işim vahim. Para sıkıntısı çekmem de, bütün gün evde olmak istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞ YOK, napacağım??
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.