Şimdi Ara

Sizce nerede çalışmalıyım fabrikaya girme hevesim yok kendimi başarısız hissediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önümde 4 adet iş fırsatı ve seçenek doğdu ve 3ü fabrika ortamı ilk seçenek bayağı ağır sanayi galveniz öperatörlüğü akıl işi bir iş değil çok ağır şartları baret koruyucu kıyafet falan giyiyorsun maaşı 35k diğer işyeri sabit cnc-torna 25k maaş bir diğeri kendimi geliştirebileceğim kozmetik firması kadın nüfusunun fazla olduğu (bu bir dezavantaj olabilir) kimyasal imalat üzerine kurulu yani ileride bir gün ciğerler işlevini kaybedebilir diğeri ise bpde markette çalışmak insanlarla sosyalleşmeyi seviyorum ve bana rahatlık açısından en uygun olabileceğini düşünüyorum diğer saydıklarımda bana güzel maaş ve mesleği kalabilecek türden fakat işin kimyasal ve ağır boyutu var. Sizce nerede çalışmalıyım kafam çok karışık yardımcı olur musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 30 Eylül 2024; 21:15:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BP market kimseyle uğraşmadan olduğun yerdesin hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acil is veya para gereksinimin yoksa zamanla ilerleyebilecegin bi sey secmen iyi olur. sanayide iscilik iyi para veya benzincide kasiyerlik temiz is ama 5-10 yil sonra nerde olucan bunlarida hesaba kat.

• Evet kafa rahat fakat yemek kartı ve ulaşım için sorun bana diğer işyerleri ağır sanayi.

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

zamanla ilerleyebileceğim iş kimyasal imalat işi o da sağlıktan olma durumu söz konusu onun dışında fabrika ortamı beni bayağı kasıyor hocam.

• up

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

go up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendimi nasıl kovdurabilirim ciddi konu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lets go

• cnc işinde zamanla gelişebilirsin belki ama o sektörde de çok fazla insan var ve yeni imalat teknolojileri nedeniyle gelecekte işsiz de kalabilirsin.

• BP Market diyorum.

• Tek diyeceğim BP markete girme işin içinde biri olarak söylüyorum Sizce nerede çalışmalıyım fabrikaya girme hevesim yok kendimi başarısız hissediyorum.

• 35k iyi.

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Neden hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.