|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bence dalga geciyor. dur bir düşüneyim. aha buraya konu acitysan kesin kesin dalga geciyor. cunku konu disindaki hicbir erkek bir kadin tarafindan tercih edilebilecek tipte degildir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B5912B367 -- 10 Şubat 2026; 23:39:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Niye ki buranin ne ozelligi var ozguven sorunum yok tip vs diyorsan cok cirkin oldugumu dusunmuyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FFE5724BC -- 10 Şubat 2026; 23:48:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Asansore bas basa bindik yere bakti gulumseyip < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Yapmadim utandim ben malım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Eğer yaparsan malın tekisin. Yapmamak iyidir. Kızlara; öyle her gülümsemede erkeğin de otomatikman gülümseyerek karşılık vermesi gerektiği gibi bir saçmalığın gerçek hayatta karşılık bulmadığı, kız gülümserse her erkeği elde eder gibi saçma bir argümanın artık işe yaramadığını, kolay lokma olmadığını, kolayca her gülümsemeyle avlanan bir erkek olmadığını kıza göstermiş oldun veya göstermeye de devam et.. gülümsemekle bunlar olmuyor, sana gönlü varsa zaten gelip teklif eder.. teklif etmeyen kızın sende gönlü zaten hiç olmamış demektir. uzun lafın kısası, kızlara diğer erkeklerden farklı olup her gülümsemeye tav olmadığını ve de olmayacağını, onlara asla gülümsemeyerek göster |
|
|
Bir kızın çıkıp bir erkeğe böyle çıkma teklif etmesi veya açılması bundan 30 sene önce ben ortaokuldayken falan olan şeylerdi şimdi yaşandığını sanmıyorum abi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
buradaki erkekler ömürleri boyunca hiçbir kizla birlikte olamamak icin dunyaya gelmis. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|