< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 15 Temmuz 2023; 7:51:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Üni yaşamı hakkında bir özeleştiri (sosyalleşmek, network, yarışmalar vs)

-
-
Sosyalleşme ihtiyacı duymayan bir tek ben miyim? Sosyalleşip akıllıca düzgün bir şeyler yapılsa tamam diyeceğim ama her üninin %90ı boş adam dolu basit şeylerin peşinde koşuyorlar çekilecek gibi değil. Doğru düzgün eğlenmeyi bile bilmiyor kimse, ya çok para harcamak gerektiğini düşünüyorlar ya da alkol, sigara, sex kafalar bunlardan ibaret. Müzikten anlayan adam bile yok. Tamamen kafa dengi normal bir insan bulunmadığı sürece kimseyle muhatap olmamak çok daha akıllıca. Üni okuyoruz diye boş olduğunu bile bile bir şeylerin peşine takılacak değiliz. "Gençliğini yaşamak"tan anladıkları bunlar olanlar yaşasın hayatını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bizim dönem 400 kişi yaklaşık ve %70i tarif ettiğiniz gibi.ben de sadece kemdi kafama uygun 5-10 kişiyle konuşuyorum
Hocam aslında ben de ihtiyaç duymuyorum tam da saydığınız sebeplerden, bazı insanlar sosyalleşmenin yolunu barlarda alkollerde vs buluyorlar, ama bizim gibi sıradan takılan da var öyle kişilerle arkadaşlık iyi olurdu. Bir de şimdi kendimi daha doğru düzgün bile ifade edemiyorken ileride iş hayatında zorluk çekmemek için bir fırsat olarak görüyorum sosyalleşmeyi. Az olsun öz olsun 5 6 kişilik arkadaşlık bana yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 15 Temmuz 2023; 0:10:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bazı tipler çok fırlama oluyor ve aptal da olsa etrafını domine etmeye kendini satmaya çalışıyor o tiplerle kapışmak mümkün değil öyle olmak da mümkün değil bence çünkü mizaç meselesi sosyalleşince açılırsın mevzusu bana çok gerçekçi gelmiyor en fazla olacak olan daha iyi uyum sağlarsın.
Hocam yaşadıklarınıza benzer bir süreci eskiden ben de yaşadım az arkadaş öz arkadaşım olsun fazlasına gerek yok mantigindaydim bir süre, bence bu mantiktan dolayı söyleyen her şeye alınma gibi bir süreç gelişti bende çünkü insanın kısıtlı bir çevresi olunca onu da kaybetmek istemiyor her şeyi özenle ele alıyor fakat sonra fark ettim ki Türkiye şartları buna uygun değil kesinlikle,sen insanları önemsersin,değer verirsin iki şeye satarlar seni,bunları yaşaya yaşaya ben de bazı konularda katilaştim,insanlara çok fazla önem vermeyince aslında kendinin de çokta onemsencek biri olmadigini fark ettiginde hayattaki tavırların degisyor. Çevre konusunun ne kadar önemli olduğunu anlatamam bunun önemini çok geç anladım,şimdi girmediğim yer yok neredeyse hala bu konuda muazzam eksik olsam da elimden geldigince bir şeyler yapmaya çalışıyorum çok zor fakat bi tarftan da beni hayatta tutan bir şey bu,çok fazla insanla iletişim halinde olunca insanların hal ve hareketlerini o kadar da takmıyorsun,her birini tek tek düşünmeye de gücün yetmiyor zaten.
Takımlara katılma konusunda biraz daha aktif davranmanizi oneririm hocam,takimda kenarda oturup izlemek sizi rahatsiz ediyorsa belki de takimi yönetmeye dayali ilerlemelisiniz sizin potansiyelinizi bu açığa cikarir belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Donanymous ile benzer +1...
Akışına bırakmak güzel. Gecenin gündüzü de geliyor merak etmeyin.
+ Hocam daha yolun başındasınız. Merak etmeyin...
Kanka sosyalleşip ne yapcan alkol karı kız mevzularında gözün yok. Ortalama kas
Aynen brooo müzik sanat bilim falan anlıyorsunuz onlar alkol sex takılıyor boş tip onlar
Olum şu kafadan çıkın artık yapamıyorsunuz diye bok atmayın bari yapmaya çalışın konuyu açan arkadaş bir şeyleri fark etmiş ona bakın bi
-
Amacım müzikten bilimden anladığımı gösterip diğerlerini küçük görmek değil, şayet diğer zamanlarında alkol kullanan arkadaşlarım da var ama hiçbir zaman hiç kimseyle alkol işine girişmem bazıları sosyalleşmenin yolunu bu olarak görüyor fakat ben buna karşıyım demek istedim. Yani amacım, benim gibi olanlarla daha kolay sosyalleşmek kendini ifade etmek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyini yapıcaz birader ortada yapmalık bişe yok ki bomboş
Sosyallesmeyi dusundukce sosyallesemezsiniz. Bunu dusunmeyi birakmaniz lazim .
-
+ sonsuz hocam kendilerini yok etmeliler
Kesişimini degil birleşimini alacaksın hocam yakından uzağa siralayacaksin arkadaşlarını rahatca sosyallestigin kucuk bir grubun olacak tabii ki ama bu kadari yeterli diyip disariya kapatmayacaksin kendini işte,iş tam olarak burda bitiyor. Atiyorum Ahmetle 5 ,Veliyle 3, Aliyle 2 gün berabersin yardıma ihtiyacın olunca ilk Ahmet koşar baktın Ahmet gt atıyor Veli var,baktin Veli sıkıntı çıkaracak Ali var diye devam eder liste bu sayede Ahmet'e ederinden fazla deger verip gtunu kaldirmiyorsun.
bu aslında biraz mizaç meselesi misal ben ne kadar uğraşırsam uğraşayım o fırlama tiplerden olamam
Tabi çok kişi tanıyacam diye ters tiplerle de arkadaş olunmaz ama üstte dediğim özgüveni artırma vs için ne yapmak gerekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sosyalleşme ihtiyacı duymayan bir tek ben miyim? Sosyalleşip akıllıca düzgün bir şeyler yapılsa tamam diyeceğim ama her üninin %90ı boş adam dolu basit şeylerin peşinde koşuyorlar çekilecek gibi değil. Doğru düzgün eğlenmeyi bile bilmiyor kimse, ya çok para harcamak gerektiğini düşünüyorlar ya da alkol, sigara, sex kafalar bunlardan ibaret. Müzikten anlayan adam bile yok. Tamamen kafa dengi normal bir insan bulunmadığı sürece kimseyle muhatap olmamak çok daha akıllıca. Üni okuyoruz diye boş olduğunu bile bile bir şeylerin peşine takılacak değiliz. "Gençliğini yaşamak"tan anladıkları bunlar olanlar yaşasın hayatını.
|
Amacım müzikten bilimden anladığımı gösterip diğerlerini küçük görmek değil, şayet diğer zamanlarında alkol kullanan arkadaşlarım da var ama hiçbir zaman hiç kimseyle alkol işine girişmem bazıları sosyalleşmenin yolunu bu olarak görüyor fakat ben buna karşıyım demek istedim. Yani amacım, benim gibi olanlarla daha kolay sosyalleşmek kendini ifade etmek
|
Aynen brooo müzik sanat bilim falan anlıyorsunuz onlar alkol sex takılıyor boş tip onlar Olum şu kafadan çıkın artık yapamıyorsunuz diye bok atmayın bari yapmaya çalışın konuyu açan arkadaş bir şeyleri fark etmiş ona bakın bi |
Neyini yapıcaz birader ortada yapmalık bişe yok ki bomboş |
Benzer içerikler
- 70 tyt 60 ayt kaç bin sayısal
- pkob fasikül
- roma hipodromu nasıl yazılır
- ayt ilk 10 soru konuları
- benim hocam anahtar kodu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X