< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Üni yaşamı hakkında bir özeleştiri (sosyalleşmek, network, yarışmalar vs) (2. sayfa)

-
-
Müzik demişken İTÜ'de jazz & blues kulübü vardı umarım diğer üniversitelerde de vardır ve aktiftir bu tarz oluşumlar.
Mevzuya gelirsek insanların yaşam tarzlarını eleştirmek benim haddime ve bu benim bir hakkım o yüzden eleştireceğim. İnsanların eğlence anlayışları , "hayatını yaşamak" anlayışları falan gayet de cahilce. Saçmasapan ilişkiler kurup avel avel takılıyorlar. Çoğu insan hayatında "neden varım?" sorusunu bile sorgulamadan yaşıyor(?). Kafa dengi birileri umarım bulurum.
Bu arada çoğu arkadaşım sosyalleşmekte sıkıntı yaşayacağımı düşünüyor bakalım hayırlısı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alkol içen herkesi meyhane sokaklarında cakirkeyf dolaşan sarhoş falan zannediyorlar herhalde, bir de sosyallik anlayışı çok saçma yani dediği adamlarin tek aktivitesi buymuş gibi anlatıyor
Hocam üni öğrencisi olup barlarda sabahlamiyor kimse ayda bir iki yaptigin aktivitelerden biri iste bunun üzerinden nasil sosyolojik inceleme yapıyorlar hayret valla,deccal görmüş gibi ne abartılıyor onu da anlamiyorum
Hocam cidden sağlıklı bir kafa yapısı değil bu, kendinden olmayanı öcü gibi görmek de bu coğrafyaya has herhalde.
Hocam siz kime dediniz bilmiyorum ama şu an tartışmadaki iki taraf da birbirini öcü gibi görüyor
Kimseyi öcü gibi görmüyorum alkol, sigara, sex üçlüsünü yazdım diye ders hariç tüm hayatı bunlardan ibaret olup gençliğini yaşadığını sanan kafasızlar kudurmuş sadece bir de bir şey yapıyorlarmış gibi sen yapamıyorsun yazmış neyini yapamıyoruz alkol sigara seks dünyanın en ulaşılamaz şeyi falan sanıyorlar galiba bu varoşluk işte kimse kusura bakmasın
Hocam nasılsınız bayadır göremiyorum sizi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam senin anlamanda sıkıntı var herhalde diyorum ki bu aktivitelerden herhangibirini yapan adamın tüm hayatı bundan ibaretmiş gibi konuşman sıkıntılı anlamıyor musun,dediğin gibi tüm hayatı bunun üzerine dönen adam ünide yok diyorum,verdiğin örneklerden herhangibirini yapan adamı sex bağımlısı ya da alkolik diye kafanda kurmanın yanlış olduğundan bahsediyorum,bir iki kere sex yapınca sex bağımlısı olmuyorsun ya da bi iki içmeyle alkolige baglamiyorsun tüm hayatin bunun etrafında dönmüyor genel çoğunluk için yan bir aktivite bu,dediğin gibi bağımlılar olabilir mi olur elbette fakat küçük bir kesimden genelleme yapman yanlış anladın mı hocam. Sen istediğin gibi yaşarsın bu tarz aktiviteleri sevmezsin saygı duyarım ama gelip burda bunları yapan adam boş beleştir ben bunları yapmıyorum çok doğruyum cok iyiyim gibi realiteden kopuk söylemlerde bulununca da bu şekilde cevaplar alırsın tabi.
Ya ne anlatıyorsun birader bahsettiğim tiplerin 10'undan 9'u boş beleş insanlar görmesem bilmesem inanıcam kendini kandır sen böyle, ben iradesizin tekiyim ama boş adam da değilim diye uyut kendini
Böyle boş şeyleri değerliymiş gibi görüp savunmayı bırakmadığınız sürece hiçbirinizi ciddiye almayacağım açın şu kafayı artık twitter da sizin gibi tiplerle dolu çok agresif oluyorlar bir de ne hikmetse .d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63CB84E43 -- 15 Temmuz 2023; 12:20:10 >
Hahahah lan bunun iradesizlikle ne alakası var neyin iradesinden bahsediyorsun sen hahahah
Sen Boş beleş işlerle uğraşmayan mübarek bir kardeşimize benziyorsun bu ilim irfanla dolu forumdan arta kalan zamaninda da kuantum dolanikligi üzerine makale falan yazıyorsun herhalde hocam. Hatta bak doğru dedin sex falan çok Boş iş sadece çocuk yapmak için sex yapmalısın hocam sen fazlası harama girer ben diyim sana
Hocam özel bir psikiyatriste gidebilirsiniz bence. Sosyal Anksiyete için düşük doz bir SSRI tedavisi önerebilir bu kafaya takma vs. probleminiz için ayrıca sosyalleşmenize de olumlu yansır.
-
Şimdi de işi dine bağladı geç bile kaldın daha öncesinde bekliyordum .d Ben her şeyi deneyimledim birader hepsini de yaşadım aptallarla da takıldım bunların hepsini bilinçli olarak kendim isteyerek yaptım ve bu yüzden bu kadar net konuşuyorum. Üniversiteler çöplük yuvası çok nadir değerli insanlar var gerisi işe yaramaz tipler ha belki okudukları bölümde işe yararlar zaten tutundukları şey de o oluyor genelde. Ben neyden bahsettiğimi gayet iyi biliyorum boşuna olayı başka şeylere, mübarek bilmem ne bağlayıp saçmalama herkes neyin ne olduğunu biliyor.
-
Tamamdır hocam ben zaten yazdıklarından baya(!) deneyimli bir kardeşimiz olduğunu anladım sen sıkma canını başka da bir şey yazmayacağım gerek yok,hayatında başarılar kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X