Şimdi Ara

Üni okurken sınava girmek & Yatay Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sakarya bilgisayar 1.sınıfım bu sene kırık obpyle giricem sınava bir daha. bölüm İÖ olduğundan alışamadım yurt hayatına da alışamadım 1.öğretim olsam seneye yatay geçişle kendi ilime geçmeyi düşünüyordum ama 2.öğretimden 1.öğretime geçiş olmuyor ancak sınıfta %10a girince geçiliyormuş sanırım. Okul derslerine asılmak mı daha mantıklı olur yoksa ygsye bir daha girmek mi? ygsye girersem 1 sene daha kaybetmiş olucam biraz pişmanım aslında. burda çok vakit kaybediliyor hazırlan yemek hazırla vs. derken vakit su gibi geçiyor cidden ingilizce çalışırım diyordum hiç çalışasım gelmiyor. kendi ilimde 1.sınıftan tekrar başlasam bana koymaz gibi geliyor daha iyi olacağını düşünüyorum .yorum yaparsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bambıl bii -- 21 Eylül 2016; 22:11:01 >

• up
  • Eger bolumunu seviyorsan yatay gecis daha mantikli duruyor.bolumle de sıkıntın varsa bi daha girmen en mantiklisi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aborjinik kullanıcısına yanıt
    usta dediğim gibi kendi ilime geçmek istiyorum puanım yetiyor ama kendi ilimdeki 1.öğretim şuan okuduğum yer ikinci. geçemiyormuşum galiba bu şekilde böyle bi saçmalık var. kafayı yicem ya
  • İkiside gerçekten zor dostum. Yatay geçiş içinde çok çalışman lazım kırık obp ile istediğin yeri kazanmak içinde. Bölüm derslerine ilgin varsa ve bu sene %10luk dilime girerim ben diyorsan bence kal 1 sene çalış bölümüne sonra yatay geçiş yap. Kırık obp ile hazırlanıp kazanmak için belkide istediğin bölümün sıralamasından en az bi 30k yukarıda yapman lazım ki seni istediğin yere atsın. Kapasiteni ve çalışma azmini bilmem ama bu seçenek bence diğerine göre daha zor, yani bana göre.

• Dostum iki seçeneğin var, eğer sınıfta %10'a girersen, kendi şehrinin 1.öğretimine ve 2.öğretimine yatay geçiş başvurusu yapabilirsin. Veya, üniversite sınavına tekrar girersin, senin şehrindeki üniversiteyi ve de aynı bölümü kazanırsan fark dersleri çok değilse 2.sınıftan başlarsın (şu an 1.Sınıf olduğunu düşünerek yazıyorum bunu) transkript belgeni kazandığın okula verdiğinde o dersleri gördüğün için bir daha görmezsin, fark derslerini de alttan ders olarak verirler.

• bathaus B kullanıcısına yanıt
    pm olarak yazdım burdan da yazayım. bizim fakülte isimleri değişik sakaryadakinin ismi bilgisayar ve bilişim fakültesi paününki mühendislik fakültesinde sanırım bu sorun olur mu? ortak dersler var hatta çoğu öyle ama isimleri değişik mesela bizdeki programlamaya giriş dersi var diğer üninin algoritma ve programlamaya giriş. kaç tane olursa 2.sınıftan başlayabiliyoruz? ve alttan ders alma nasıl oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp yatay geçiş
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.