Şimdi Ara

Üni okurken sınava girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şu an üni okuyorum sınava girdim lysler bitti.Sonra tercih yazma dönemine kadar tercih yapmak için üni kaydımı sildirmem mi lazım yoksa tercihlerimi yapıp hatta tercihim bitip açıklandıktan sonra üniye kayıt olmadan önce mi sildirmek lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tercih yapmak için üniden kayıt sildirmek diye birşey yok. Olsaydı zaten kumar olurdu.
    Sen normal lise mezunuymuş gibi tercihlerini yap. Tercih sonuçları açıkladıktan sonra istediğin yere yerleşmişsen, okuldan kaydını sildirir, yeni okuluna kayda gidersin.
    Eğer yeni yerleştiğin yere gitmek istemezsen, hiçbişey yapma. Kendi okuluna devam et. Tercih yapıpta gitmemiş olursun. Seneye puanın kırılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşk

• hocam peki ben bu sene üniye yeni girdim o yüzden okul puanı kırılacak puanım kırık olmasına rağmen bu sene kırık puanla tekrar tercih yaptım fakat tercih yaptığım yere gitmedim yine puanım kırılır mı seneye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrederikChopin -- 19 Aralık 2013; 23:03:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

hocam peki ben bu sene üniye yeni girdim o yüzden okul puanı kırılacak puanım kırık olmasına rağmen bu sene kırık puanla tekrar tercih yaptım fakat tercih yaptığım yere gitmedim yine puanım kırılır mı seneye ?

Evet kırılır. Sen bu sene tercih yapmazsan seneye kırmaz. Ama bu senede tercih yaparsan seneye kırar. Seneye tercih yapmadığın takdirse, ondan sonraki sene kırılmaz.
    Kısaca, tercih yaptığın senenin bir sonraki senesi puan kırılır. Tercih yapıp, gitmişsin gitmemişsin hiç farketmez. Eğer tercih yapıpta yerleşirsen, ister kayıt olma, ister kayıt ol git, istersende kayıt ol gitme. Puanın kırılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 20 Aralık 2013; 1:47:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.