Şimdi Ara

Memurluk yaparken Üniversite okumak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
25.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba lise 2 öğrencisiyim bugün okulda ki hocamız bize son sınıfta, kpss yi kazanırsak devlet memuru olarak çalışırken , üniversite okuyabileceğimizi söyledi benim ailemin durumu pek iyi değil beni üniversite okutabilecekleri konusunda şüpheliyim. yıllardır Bilgisayar mühendisi olmak istiyorum. Sizce istanbulda bir devlet üniversitesinde B.mühendisliği okurken kamuda memur olarak çalışılabilir mi ? Ikinci öğretim olarak okunabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet okuyabiliyorsun dostum,benim 2 arkadaşım iö okuyor ve memurluk yapıyor,biraz yorucu oluyor ama yürütebilirsen parasal konuda çok rahat edersin

• Okuyabilirsiniz, hiçbir idari sıkıntı yaşamazsınız.
  • okursun hocam, istanbulda hem memurluk yapıp hem iyi ünilerde 1.öğretim okuyanlar tanıyorum

• 3600000 kişiden 45 kişi alındığı için kpss den sende alınmıyacağın için böyle şeyleri düşünmene gerek yok..
  • Çok zor, okursun diyenlere bakma . Müdürün izin vermedikten sonra istediğin kadar okuyacağım de.

Haa tamam müdürün izin verdi okursun . İlerleyen zamanda başka bir müdür geldiğinde yok kardeşim ben izin vermiyorum derse yine sıkıntı .

En güzeli uzaktan eğitim yada ikinci öğretim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1kom -- 23 Mart 2017; 23:11:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1kom

Çok zor, okursun diyenlere bakma . Müdürün izin vermedikten sonra istediğin kadar okuyacağım de.

Haa tamam müdürün izin verdi okursun . İlerleyen zamanda başka bir müdür geldiğinde yok kardeşim ben izin vermiyorum derse yine sıkıntı .

İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.Eğitim hakkına müdür karar vermez,valilik oluru alınır ve bu hak anayasal hak olarak sabitlenmiştir.Ben hem memur hemde öğrencilik yapıyorum.Süreç şu şekilde işliyor;Dilekçeni veriyorsun müdürün imzasından sonra valiliğe çıkıyor ve olur alıyorsun. Çalışma saatlerin senin ders saatlerine göre düzenleniyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Okurken Memurluk
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bionick

quote:

Orijinalden alıntı: 1kom

Çok zor, okursun diyenlere bakma . Müdürün izin vermedikten sonra istediğin kadar okuyacağım de.

İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.Eğitim hakkına müdür karar vermez,valilik oluru alınır ve bu hak anayasal hak olarak sabitlenmiştir.Ben hem memur hemde öğrencilik yapıyorum.Süreç şu şekilde işliyor;Dilekçeni veriyorsun müdürün imzasından sonra valiliğe çıkıyor ve olur alıyorsun. Çalışma saatlerin senin ders saatlerine göre düzenleniyor.

benim ile iletişime geçer misiniz lütfen .

Umuyorum ki dediğiniz gibidir.

Ben çoğu kişiye sordum böyle bir şey olmaz dediler . Müdürüne bağlı dediler.

Pm gönderdim oradan detaylı yazarsanız sevinirim .

• Okunur ama o aşamadan sonra okumak biraz da irade işi. Lise mezunu adamın eline 2500 verdiklerine bilgisayar mühendisi olmak pek cazip gelmeyebilir. Bırakan arkadaşlarım okuyanlardan çok haberin olsun. Parayı gören eğitimden soğuyor.
  • 2. sınıfa geçerken atandım hem okudum hem çalıştım çok iyi oluyor maddi açıdan. bitirdim şimdi bsaşka üniye başladım. sen yeterki iste olmayacak bişey yok. boş konuşan çok insan var onlara aldanma, pozitif ol.
  • Gayet olur. İyi de olur. İnfa koruma memurluğu bu tip okuma-çalışma için biçilmiş kaftandır. Gece nöbetin olduğu gün, nöbetten çıktığın gün rahat rahat okuluna gidersin vardiyalı çalışarak. Hem de kafan rahat olur. Araba bile alırsın, onunla gidip gelirsin. Dolu dolu bir üniversite hayatın olur.
  • Olur olur demişler ama İstanbul'da Bilgisayar Mühendisliği bölümünün ikinci öğretim şeklinde kontenjanı olmadığını zannediyorum.

• örgün okuyanlar nasıl okuyor ?
  • yasal olarak 8-5 saatleri arasında masanızda olmanız gerekir.

ha konusursunuz iadi amirinizle, oda ok derse gidebilrsiniz. ama bu adam insiyatif almıştır.
    size yolda araba çarparsa sorarlar bunu idari amirinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 28 Nisan 2017; 14:28:2 >

• Önemli olan kpss kazanabilmek. Sınavda yüksek yapsan bile kadro mu kaldı ki devlete giresin?
    Devlette eski bolluk yok. Sağlık lisesi çıkışlı olacaksın ki bir yerlere giresin.
  • UP

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.