Şimdi Ara

Üniye gidip tıp için hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene ilk mezun senemdi fakat aile içi sorunlar olsun benim sorunlarım olsun bir sürü olumsuzlukla karşı karşıya kaldım ve geçen sene 40-50k gelebilecek bir sınavı da sınav bitmeden 2dk önce optiği silip verdim. Bu sene ise daha kötü bir sıralama gelecek ve derece için çalışan bir öğrenciyken bu sonucu almak çok kötü hissettiriyor.

Tıp okumak istiyorum ama bir sene daha bu evde kalmamın imkanı yok. Ailemle hiç geçinemiyorum konuşmuyorum bile o kadar uzağım onlara. Ve onlar yüzünden hedeflerimi gerçekleştirememek beni çok öfkelendiriyor. Seneye üniversitede sınava hazırlanıp iyi bir tıp fakültesine girip hem hedefimi gerçekleştirmek hem de sorunun onlar olduğunu, tek başıma başarılı olabildiğimi onların bana engel olduğunu kanıtlamak istiyorum.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Tıp harici hep makine müh olmak istemişimdir ama girersem bırakıp tıp için hazırlanmaktan korkuyorum. Hayatımı iyice karmaşık hale getirmekten korkuyorum. Sizce istediğim okulda makine müh yazıp kaydımı dondurup sınava hazırlanmak nasıl fikir? Kırıkla tıp kazanmak da çok sıkıntı 2 sene çalışıp ilk 500 falan deneyebilirim belki.

Fikirlerinizi bekliyorum dostlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam benim de 2.mezuna kalma şansım yok ailemle anlaşamamam bir yana kardeşlerim de çok karışıyor barınamıyorum bu evde kısaca.
    Kırıkla hazırlanmak imkansız gibi ama şu yapılabilir 21 de tyt kasıp tyt koruyup 22de ayt ye hazırlanılabilir. Hı 21de de kötü geçse 22de okulu dondurup tekrardan hazırlanabilirsiniz de. Ben bunu deneyeceğim bir yere yerleşmişken tytmin daha iyi geleceğini düşünüyorum

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Durumlarımız benzer hocam.

Yani ilk sene kazandığım bölümü okuyayım ekstradan tyt kasayım. Seneye de okulu dondurup full ayt kasıp geçen senenin tytsi ile tıp kazanayım. Yanlış mı anladım?

Eğer böyle ise bu benim de aklımda var ama makine müh ağır bir bölüm tyt çalışabilir miyim bilmiyorum ikisi beraber zor olabilir. Gerçi tytde de bir şey yok ki ayt fule yakın yapan adam otomatik tyt 90+ yapıyor zaten. Bide bu kadar senenin tecrübesi var tytde 100+ rahat yapılır gibi aytsiz bir seneyi göz önüne alırsak. Hadi diyelim tyt kötü geldi bir sonraki sene ister istemez tyt netleri daha da artacak. Tyt biraz zamanla da gelişilen bir sınav. Bu yüzden onu çok sıkıntı yapmıyorum aslında bu sene de tyt iyi geçti zaten ayt yapamadım özellikle ayt fen her şeyi unutmuştum..

Güzel fikir hocam bunu yapabilirim

• Dr. Doctor kullanıcısına yanıt
    tyt dediğiniz gibiyse düzenli deneme çözerek +100 yapılır diye düşünüyorum. çalışacak çok bir şey yok ama bırakmaya hiç gelmiyor soğumamak lazım. haftada 1-2 deneme çözerek ilerleyebilir çok vakit de almaz. Fakülteler açılana dek birer sb de bitirilir eğer isteniyorsa. Benim plan böyle hocam. Başarılar dilerim ne yoldan giderseniz

• Dr. Doctor kullanıcısına yanıt
    Bir de bence ayt yi mecburen bırakıp kafa bulandırmamak lazım. Kalkan konular da olunca paslanma olacak her türlü onlarla halletmek sıkıntı olabilir. Ayrıca kırıkla çok zor en azından en iyisi olsun ama iki senede olsun ne olacak tüm ömrü düşününce

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.