Nasıl sizce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üni bitti sevgilim olmadı

-
-
sol eline nankörlük etme
yoksa sağ mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elbet bizim de bahçelerimizde güller açacak
seneye benim olacağım durum.
-
normal
-
Derse gidip ders bitince eve koştuysan normal. Üniversitede iki sevgilim oldu. İlki sınıftan bir kızdı. WhatsApp'ta beni aradı ama sonra kapattı. Ben anlayamadım. Liseden birkaç kişiyle beraber kazanmıştık üniversiteyi. Kız arkadaşlarımdı hepsi. Onlara anlattım. Onlar da profile fotona bakarken yanlışlıkla seni aramış dedi.
Jeton düştü sonra tabii. Alıcı gözle baktım ve hoşuma gitti. Birkaç kez kahve çay ısmarladım derken çıkma teklifi ettim. Kabul etti. İkincisi de kulüpten biriydi. O da baya belli etmişti. Kampüsün orada bir ödev için cafede buluştuk. Başka masada onun çok yakın arkadaşları vardı. Ben yanlarına oturalım dedim. O da boşver böyle iyi diye baş başa oturduk. Diğer kızlar da bize bakıp gülüyordu. Ona da çıkma teklifi ettim ve uzun yıllar aşk yaşadık.
-
En güzel mankenler ilk 2
-
Sonra neden bitti hocam. Sebebi özel değilse belirtebilir misiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olmasın ne olacak? Olanların başı göğe mi değdi sanki?
-
Amaan sittir et be kanka. İyi bir şekilde mezun olduysan yok senden mutlusu
Ben evliliğe sıcak bakmıyorum. O da evlenmek istiyordu. Evlendi de zaten.
-
Ben ünideki ilk sevgilimi geçtiğimi dönem yaptım. Ben 2.sınıf o hazırlıktaydı. 2 ay konuştuk. 2 hafta sevgili olduk. Sevgili olduktan sonra sürekli evlilik triplerine girmeye başladı. Bende en sonunda yol verdim. Şu an daha mutluyum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cevapladığınız için teşekkür ediyorum hocam. Evliliğe hangi açılardan sıcak bakmıyorsunuz merak ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X