Şimdi Ara

Üni. bırakırsam tekrar kredi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 2011de yerleştim Üniversitede 2 sene okuyup kredi aldım yani halen alıyorum şimdi yeni Üniversite kazandım kendi Üniversitemi bırakmam durumunda yeni üniversitem için kredi alabilir miyim yoksa artık kredi alamaz mıyım bilen ve tecrübeli varsa yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkck -- 3 Ağustos 2013; 14:07:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alırsın. eski ve yeni üniversitelerinin bilgilerini bir dilekçe ekiyle kyk'ya yollamak gerek. krediyi naklettiriyorsun böylelikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7gün25saat -- 3 Ağustos 2013; 14:12:06 >
  • Teşekkürler. Bi sorum daha olacak ben 4 senelik bi fakülte okuyordum yani toplamda 2 senem kaldı ama şimdi kazandığım Üniversitesi hazırlıkla 7 sene yani sadece 2 sene mi alabilirim yoksa devam eder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkck

Teşekkürler. Bi sorum daha olacak ben 4 senelik bi fakülte okuyordum yani toplamda 2 senem kaldı ama şimdi kazandığım Üniversitesi hazırlıkla 7 sene yani sadece 2 sene mi alabilirim yoksa devam eder mi?

toplam 4 yıl kredi alabiliyorsun sonra kesiliyor.
  • sözleşmenin son gününe kadar alırsın bittikten sonra bir daha alamazsın ama uzatma şansın var mıdır bilmiyorum arayıp sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3soc

sözleşmenin son gününe kadar alırsın bittikten sonra bir daha alamazsın ama uzatma şansın var mıdır bilmiyorum arayıp sor

Ya bende 2 yıllık üni ye kayıt oldum geçen sne ve öğretim kredisine başvurdum bu kredinin 1 yılını bu yıl aldım 1 yıl daha hakkım var fakat bu sene tekrar sınava girdim ve 4 yıllık kazandım.Şimdi ben hem krediyi 2 yıldan 4 yıla uzattırıcam hemde nakil yaptırıcam bu mümkünmü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan536

quote:

Orijinalden alıntı: m3soc

sözleşmenin son gününe kadar alırsın bittikten sonra bir daha alamazsın ama uzatma şansın var mıdır bilmiyorum arayıp sor

Ya bende 2 yıllık üni ye kayıt oldum geçen sne ve öğretim kredisine başvurdum bu kredinin 1 yılını bu yıl aldım 1 yıl daha hakkım var fakat bu sene tekrar sınava girdim ve 4 yıllık kazandım.Şimdi ben hem krediyi 2 yıldan 4 yıla uzattırıcam hemde nakil yaptırıcam bu mümkünmü.

nakil ettirebiliyorsun da uzatıp uzatılmadığını bilmiyorum diğer yorumumda da belirttiğim gibi arayıp sorması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.