Şimdi Ara

Underworld Awakening (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
7.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu: İnsanların, vampir ve kurtadamların varlığını keşfetmelerinden sonra, iki türü de yer yüzünden silmek için bir savaş başlatılır. İnsanlara karşı bu savaşta başı Selene çekecektir...

Fragman 2:

Son Fragman:

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 3. filmi iğrençti aslında hiçbirini sevmem ama gerçek bir rezaletti 3.sü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

3. filmi iğrençti aslında hiçbirini sevmem ama gerçek bir rezaletti 3.sü.

hiçbirini sevmiyorsun ve 3 e rezalet diyorsun neyse tabiki ilk ikisine göre karşılaştırılamaz fakat 3. film olayların en başını anlatıyordu bence o kadarda kötü değildi hadi hayırlısı bakalım bunuda bekliyoruz
  • Victor ve Selene olsun yeterli. :)

Son filmi savaşın başlangıcını el aldığı için beğenmiştim. Açıkçası Lycan lar boşuna isyan etmemişler.
  • Kate Beckinsale geri dönüyor
  • Çok güzel haber, sevdiğim bir seriydi.
  • 3. indirdim ama izlemedim henüz. Hazır devamı geliyor. İzleyeyim hemen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vampir filmi diye yutturuylar işte size bi kere avraddan vampir mi olur soruyorum size alın size gerçek aklı başında vampir filmi,

http://www.youtube.com/watch#v=D16E17zkdjM&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 9 Şubat 2010; 23:48:52 >
  • Blade i severim fakat vampirlerin saman gibi yanmaları biraz kötü. Gerçekten kaliteli 3 vampir filmi var bence Underwolrd 1, Interview with a vampire bide Bram Stoker's Dracula. Diğer ikisinin devam filmi gelmeyeceğine göre elde kalıyor bir bu...
  • Aslında Underworld olsun Blade olsun bu filmlere ben tam anlamıyla vampir filmi gözüyle bakmıyorum. Güzel filmler ama yok bana vampir filmi izliyor havası vermiyorlar, aksiyon kalitelerine lafım yok bende seviyorum ama dediğim gibi vampir filmi olarak maalesef.

Underworld aslında Blade'den daha iyi işliyor vampirlik özelliklerini. Dördüncü filmdede güzel aksiyon sahneleri olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

hiçbirini sevmiyorsun ve 3 e rezalet diyorsun neyse tabiki ilk ikisine göre karşılaştırılamaz fakat 3. film olayların en başını anlatıyordu bence o kadarda kötü değildi hadi hayırlısı bakalım bunuda bekliyoruz

Hiçbirini sevmiyorum 3.den nefret ediyorum daha nasıl anlatılabilir ki.Klişe manyağı bir seri, alacakaranlık vampir filmlerinin ne kadar yüzkarası ise bu underworld serisi de o kadar kötü ve vampirliğe uzak. Nasıl 6/10 gibi yüksek notlar alıyorlar hayret ediyorum sürünmeleri lazım bunların.

Vampires (1998) filmini bir seyredin de gözünüz hakiki vampir görsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Şubat 2010; 4:21:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Hiçbirini sevmiyorum 3.den nefret ediyorum daha nasıl anlatılabilir ki.Klişe manyağı bir seri, alacakaranlık vampir filmlerinin ne kadar yüzkarası ise bu underworld serisi de o kadar kötü ve vampirliğe uzak. Nasıl 6/10 gibi yüksek notlar alıyorlar hayret ediyorum sürünmeleri lazım bunların.

Vampires (1998) filmini bir seyredin de gözünüz hakiki vampir görsün

hadi ordanunderworld en iyi vampir filmidir

• 1 ve 2 güzeldi. ama 3. sü biraz geri kalmıştı diğer 2sine göre. ve 4. filmin olması gerkiyordu çünkü 2. filmde herşey daha bitmemişti açık kapı bırakmıştılar hatırladığım kadarıyla. 3. filmi saymıyorum(hikayenin en başını anlattığı için 3. film aslında 1. film)
  • Film 2012 ye ertlenmiş gözüküyor imdbde ne yazık ki...
  • Kate'i bekliyoruz
  • Bu seri iyice kabak tadı vermeye başladı birincisi güzeldi gerisinde iyice cıvıttı Kate için izlenir.
  • merakla bekliyorum serinin bu devam filmini ,kendi türünde eniyilerinden bence, tarz olarak başarılı buluyorum
  • serinin hiç bir filmini izlemedim
  • 1 ve 2 film guzeldi 4 filmde Selene geri donuyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.