Şimdi Ara

Under The Castle USKO'ya geliyor! - UPDATE GERÇEKLEŞTİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Under The Castle USKO'ya geliyor! - UPDATE GERÇEKLEŞTİ!

27 Ağustos 2013 / Salı günü yapılacak olan güncelleme ile birlikte gelmesi planlanıyor.

UTC ile yapılan güncellemeler şu şekildedir;

• Karanlığa Karşı Büyük Savaşa Katıl!
    - Under The Castle’a girmek için 35 seviye ve üstü olmanız yeterli. Etkinlik saatlerinde ise oyuncu sayısı sınırı bulunmamaktadır!

• Yeni Skilleri Kullan!
    - Kral tarafından atanan yetkilerle UTC’de ekstra yeteneklere sahip ol!

• Yeni Eşyaları Test Et!
    - Silahlar, zırhlar ve aksesuarlar! UTC ile birlikte daha güzel görünüme, daha güçlü karakterlere sahip ol!

• UTC Yaratık Davranışları!
    - Yaratıkların yaşam puanları düştükçe, görünüşleri ve saldırı şekilleri değişecektir! Yaratığın gerekli nokta(lar)ına saldırı yapılmadıkça canında azalma görülmez!

• Yeni Canavarlar
    - Daha önce karşılaşılmamış güçlükteki zindan yaratıkları, boss’a giden yolda sizlere engel olmaya çalışacaklar!

• Gelişmiş Arayüz
    - Yapılan tasarım çalışmaları sonucu, UTC ile birlikte daha farklı bir arayüz kullanılmaya başlanacaktır. Giriş ekranından karakter seçimine, chat ekranından haritaya kadar birçok görsel, yeni bir tema oluşturularak oyuna daha uygun hale getirildi. Bu yenilik ile birlikte Knight Online görünüş olarak bir adım daha ileri taşınıyor.

• Yeni Materyaller!
    - Yeni materyallar ile daha önce görmediğiniz, birbirinden farklı eşyaları yapma şansına sahip olacaksınız.

• UTC Zindanı
    - UTC 4 zindandan oluşur. Bu zindanlardaki zorlu rakiplerle kendinizi test etme şansı bulacaksınız.

• UTC Giriş
    • Karus tarafı UTC’ye girmek için Luferson Castle’da bulunan, Linguist ile görüşmelidir.
    • El Morad tarafı UTC’ye girmek için El Morad Castle’da bulunan, Linguist ile görüşmelidir.

• UTC Giriş Zamanları
    • UTC haritasına sadece Cuma günleri 20:00 ile 00:00 arasında olacaktır.

Bugüne kadar tüm görevleri bitirmiş olabilirsin. Peki UTC görevleri için hazır mısın? İşte yapman gereken görevler!

- 51-60 Level arası görevler; Status Report, Soldier's remains, Endless repetition ve King of Kings!
    - 61-70 Level arası görevler; Status Report, Sacrifice for the comrades, The 3rd ability, Breath of fire ve King of Kings!
    - 71-80 Level arası görevler; Status Report, Descendants of fire, Incomplete spell ve King of Kings!
    - 81-83 Level arası görevler; Status Report, Falling wing I, Falling wing II ve King of Kings!

UTC ile Knight Online oynarken, aldığınız eğlenceyi bir kat daha ileri taşımayı amaçladık. Bu şekilde sizlere daha kaliteli içerik, daha zorlu ve daha eğlenceli bir oyun sunuyoruz.

Knight Online ekibi olarak sizlere daha kaliteli bir oyun sunmak için çalışmalarımız devam edecektir.

Şahsen merak edip beklediğim bir update. Bakalım bu sefer ne buglar çıkacak diye de düşünmeden edemiyorum. Malum oyunun adı bir nevi BUGko

Sonunda UTC gelmiş bulunuyor. Şimdi sırada Bugları bulmak var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 10 Eylül 2013; 18:34:22 >

• benide heycanlandırdı malum geçmişten biliyoruz bu oyunda her update in neler getirdiğini :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GEç bile kaldı
  • bir tane knight videosu vardı böyle baya değişikti 100 kişi toplanmış bi boss gibi birşeye dalıyordu o videou hatırlıyan varmı japko tarzındaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

bir tane knight videosu vardı böyle baya değişikti 100 kişi toplanmış bi boss gibi birşeye dalıyordu o videou hatırlıyan varmı japko tarzındaydı

Videoyu hatırlıyorum da nerden bulurum onu bilemedim
  • Oyundaki gelişmeler fena değil. Hapis tamamen bitirmesede bayağı etkili oldu. NTT biraz yavaş da olsa birşeyler yapmaya çalışıyor. Eğer UTC geldiğinde online GM sisteminede geçerse oyuna dönüşler başlayabilir.
  • Bir cok oyuncu oyunu sadece pvp amaclı oynadıgından ve max seviye itemlere sahip oldugundan ftler gibi bu yeniliklerde unutulacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 yılda bir yeni eklenti. Büyük şaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

5 yılda bir yeni eklenti. Büyük şaka.

Fire drake en buyuk sakaydi

• Ve beklenen oldu, GENE BECEREMEDİLER! UTC için belirtilen yeni tarih 10 Eylül. Bir kere belirttikleri günde işi yapmayı başarsalar şaşarım.

Ayrıca yeni server birleşim listesi gelmiş.

Beramus + Ronark + Akara
    Xigenon +Edana + Logos
    Ares + Kronos

Bu serverlar da becerebilirlerse 3 Eylül tarihinde birleşecek.
  • Ares le Kronos birleşmesi çok adeletsiz olmuş
  • ares le kronos mu dalgamı bu delimisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

ares le kronos mu dalgamı bu delimisiniz

Adamlar nasılsa her serverda +10 var diyip birleştirmiş işte bildiğin Bkz: Ionia'nın aresden beter olması ve şuan C-east - C-west oyuncularına eziyet etmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Adamlar nasılsa her serverda +10 var diyip birleştirmiş işte bildiğin Bkz: Ionia'nın aresden beter olması ve şuan C-east - C-west oyuncularına eziyet etmesi.

yazık ya kuş beyinli bunlar valla billa
    aresdeki playerlara yazık aresin yeri diğer serverlardan çok ayrı
    kronos ile birleşmesi kronos playerlarını ezecek ne kadar +10 olsada
    aresde tanıdığım onca 35 yaş üstü oyuncu var playerliklerini konuştururlar elveda kronos

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

yazık ya kuş beyinli bunlar valla billa
    aresdeki playerlara yazık aresin yeri diğer serverlardan çok ayrı
    kronos ile birleşmesi kronos playerlarını ezecek ne kadar +10 olsada
    aresde tanıdığım onca 35 yaş üstü oyuncu var playerliklerini konuştururlar elveda kronos

O kadar haklısın ki. Kronostayım. Ve bildiğin bu iş sıkıcı hale geldi. Yani biz nasıl o adamların karşısında cz'de dikilelim. Bizim en iyi warriorumuz ortalama 1,5k vururken onların standart warriorları 1.5k - 1.8k vuruyor nerdeyse.

• öyle ama arestede cidden çok azalma vardı item ortalamasın göre en uygun orayı gördüler sanırım yoksa beramus falan varken niye kronosla birleştirsinler
  • Sonunda UTC gelmiş bulunuyor. Şimdi sırada Bugları bulmak var
  • 83 lvl dual fsli çarımı 6 7 ay önce sattım bölüme daha yeni uğruyorum başlanırmı buglardan naber ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

83 lvl dual fsli çarımı 6 7 ay önce sattım bölüme daha yeni uğruyorum başlanırmı buglardan naber ?

Bu kadara kadar ne getirdiler bilmiyorum ama 10dkdır 1/4 anca indirebildim daha girmek nasip olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.