Şimdi Ara

Uncharted Collection Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 Temmuzda Sony Uncharted 1 ve 2 yi aynı pakette bize 40$ a sunacak. İki oyunuda oynamamış biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum

FIFA' cı ve Battlefield' cı arkadaşları beklerim ;)
  • harika bir haber
  • Böyle collection mı olur la, insan 1-2-3 şeklinde yapar, gerçi yapsa ne olur, 250tl den satarlar Türkiye'de, en iyisi koleksiyoncular tek tek toplasın mis gibi, max. 150-160tl ye 3 oyun da alınabilir

(Güç + Karizma) birleşmesi ile meydana gelen Beyaz Büyü.....
  • Gow bir ve ikiyi collection yapılmıştı ya o hesaptan yola çıkarak Uncharted'ın da ilk iki oyununu collection yapmışlar.

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı Collection Resistance 1 ve 2 içinde geliyor. Bir de PSP'deki GOW'lar için, GOW Collection Volume 2 geliyor.

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor
  • Bu arada arkadaşın dediği gibi Resistance 1 ve 2 içinde collection geliyor ve o da 22 Temmuzda satışa sunulacak

FIFA' cı ve Battlefield' cı arkadaşları beklerim ;)
  • Oynamayanlar için güzel düşünce.
  • Store'den satarlarsa almam.İki oyunu ayrı ayrı alır 60-70 tl odemektense 100Oder Ktulu kitapcıklı alırım

Laiklik, asla dinsizlik olmadığı gibi, sahte dindarlık ve büyücülükle mücadele kapısını açtığı için, gerçek dindarlığın gelişmesi imkanını temin etmiştir. Laiklik, yalnız din ve dünya işlerinin ayrılması demek değildir. Bütün yurttaşların vicdan, ibadet ve din hürriyeti demektir.
    Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
    Din, bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanın emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünce ve tefekküre karşı değiliz. Biz sadece din işlerini, millet ve devlet işleriyle karıştırmamaya çalışıyoruz, kasde ve fiile dayanan bağnaz hareketlerden sakınıyoruz. Gericilere fırsat vermeyeceğiz
    Dünya'da her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalâlettir.
  • Kapak tasarimi yok mu? Ayri ayri daha güzel bence Uncharted.

Orijinalden alıntı: I-C-O

Kapak tasarimi yok mu? Ayri ayri daha güzel bence Uncharted.

bende tam kapak eklesem mi diyordum ico'man yazmış
     Uncharted Collection Geliyor
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa

• Kapak Olmamış

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

Kapak Olmamış

+1 Bu nasıl bir kapaktır böyle ? Cover bastırmak farz oldu ama olsun en azından kutulu cıkıcakmış oyun arşive eklerim artık

Laiklik, asla dinsizlik olmadığı gibi, sahte dindarlık ve büyücülükle mücadele kapısını açtığı için, gerçek dindarlığın gelişmesi imkanını temin etmiştir. Laiklik, yalnız din ve dünya işlerinin ayrılması demek değildir. Bütün yurttaşların vicdan, ibadet ve din hürriyeti demektir.
    Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
    Din, bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanın emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünce ve tefekküre karşı değiliz. Biz sadece din işlerini, millet ve devlet işleriyle karıştırmamaya çalışıyoruz, kasde ve fiile dayanan bağnaz hareketlerden sakınıyoruz. Gericilere fırsat vermeyeceğiz
    Dünya'da her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalâlettir.
  • Eyvallah Zack Kapak olmamis pek. Ben I-IH diyorum. Ayri ayri almak koleksiyon bakimindan cok daha iyi.

Shopto kapakları şöyle göstermiş... Benim için önemli değil kapaklar pek fazla. İki oyunun birlikte olması yeterli.

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.