Şimdi Ara

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Tamamlandı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yabancılar 60 dolar verecek oynayacak ben 229 Tl heheheh heheheeh neyse
  • Oyunun tamamlanmasına mı sevineyim yoksa fiyata mı üzüleyim bilemedim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Metal-Gear

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: i_lenker

    Playstation 4'ün satışlarını ciddi şekilde artırması mı bekleniyor? PS4 oyuncularının bile %80'i hayatında hiç uncharted oynamamış iken mi? Uncharted iyi bir oyun olabilir ama her konsol oyunu gibi reklamla şişiriliyor, sanırsın tüm dünya unchartedı bekliyor.
    Ayrıca Sony de Türkiyeye özel kazığını devam ettiriyor, nasıl bu adamların konsolunu alıyorsunuz yav.
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=115419927&url=http://www.gamespot.com/articles/80-of-ps4-owners-never-played-uncharted-naughty-do/1100-6431231/" data-href="http://www.gamespot.com/articles/80-of-ps4-owners-never-played-uncharted-naughty-do/1100-6431231/">http://www.gamespot.com/articles/80-of-ps4-owners-never-played-uncharted-naughty-do/1100-6431231/</a></blockquote>

    Siz peki yılda bir milyar - milyar geçiren AMD'nin, Nvidia'nın (vesaire) donanımlarını nasıl alıyorsunuz hocam? Bence bu mantıkla yola çıkarsak hiç oyun oynamamak lazım. E oyun oynamakta bizler için bir hobi haline gelmişse, ortak noktamız buysa bence gerisi teferruat. Fazla alternatif yok, mecburan o adamların konsolunu alacağız, e adamlarda yapmış şimdi insanları cezbettiğine göre bu kadar. İnşallah bir gün dünya standartlarında üretimleri biz yaparızda yerli konsolumuzu alırız ne diyim.

    ben donanımdan değil oyun fiyatlandırma politikasından bahsediyorum. sony yerel alım gücünü umursamayan kan emici bir firma. 60 dolar 100 tl iken bile bizdeki yamyam kutulu oyun dağıtıcısı için mağazasında 250 tl fiyata oyun satılmasına izin veriyordu, hatta kendi de standart 210 tl falan öneriyordu yayımcılara absürd görünmesin diye. bu yüzden aynı indie oyun steamde 30, psn'de 60 tl. yanlış anlama fiyatlar yalnızca oyun yayımcısının kontrolünde, kendisine ne önerilirse onu koyuyor çoğu zaman.
    AMD ve Nvidia konsol pazarı olmadan bir hiç ayrıca, pc firması mı sanıyorsun bu şirketleri?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bloodborne

    Suçu sony de bulacağınıza ülkeyi yönetemeyenlerde bulun bi zahmet!!!

    Napacak adam bunlarada mı EEEEEEY SONY diyecek? Şimdi onun derdi büyük bak ülke bomberman a döndü.
  • uuuuv ye 229 lira. Ulan ben o parayı başka şekilde çok daha eğğğğğğlenceli ve kondisyon gerektiren, ruhu, bedeni rahatlatan aktivitelerde kullanırım :D 229 ne yav. Varsın PS4'e özel olsun :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Bloodborne

    Suçu sony de bulacağınıza ülkeyi yönetemeyenlerde bulun bi zahmet!!!</blockquote>
    Napacak adam bunlarada mı EEEEEEY SONY diyecek? Şimdi onun derdi büyük bak ülke bomberman a döndü.


    doları 3 tl yapan Sony mi?
  • vatan millete hayırlı olsun
  • Bütün platformlar icinde bu yılın en cok beklenen oyunu sabırsızlanıyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hay maşallah 229 TL.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav gidip teknosa vatandan alan kim zaten.Ama başlarda heryerde pahalı olur 200 civarı vs.229 lira çok para sony duy sesimizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher_1907 -- 20 Mart 2016; 16:19:05 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yazik gunah 230 tl bi oyuna verilmez. Yeni cikmis bi oyunun maksimum fiyati 150 tl yi gecmemelidir. Oyunun ne kadar hastasi olsamda benim o parayi kazanırken anam agliyo. Misal witcher 3 u o kadar beklememe ragmen ciktigi gibi fahis fiyati yuzunden almadim gg den cek vs ile 150 tl ye getirdim simdi deli gibi oynuyorum ki oda oyle bi oyun ki 1 sene idare eder beni neredeyse :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Bloodborne

    Suçu sony de bulacağınıza ülkeyi yönetemeyenlerde bulun bi zahmet!!!</blockquote>
    Napacak adam bunlarada mı EEEEEEY SONY diyecek? Şimdi onun derdi büyük bak ülke bomberman a döndü.</blockquote>

    doları 3 tl yapan Sony mi?


    Yooo. Muhteşem devlet politikamız :D
  • Alkan kardeş, habere koyduğun resim gerçek insandan neredeyse farksız. Herkes yapsın ama siz BSC'siniz yapmayın Allah aşkına. Downgrade yapanlara tepkiniz olmalı editör olarak.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DubSteq

    Dolar kuruna göre en fazla180 tl olarak satılması gereken oyun 229 tl . Sony'yi alkışlıyoruz


    Kardeşim Avrupa, abd ve Japonya'da konsol ve oyunlardan alınan vergi ya %1-2 gibi sembolik yada hiç vergi alınmıyor. Ülkemizde %18 kdv, %6.7 ötv ve ülkemizde satılan her oyun, film ve müzik kutusuna damga vergisi alınıyor. En basitinden onlara göre %25 fazla vergi var ve bahsettiğin fiyat farkının en temel sebebi bu, tüm bunları aral denilen ve hiç oyununu dahi almadığım firmaya söven arkadaşlara da demiştim ama ''aral çalışanı'' ithamında bulunmuşlardı. Şimdi aynı şeyleri tekrar yazdım, artık bu seferde ''sony çalışanı'' derler herhalde.
    Aslında ülkemizdeki en büyük sorun vergilerin şirketlerden değil vatandaşlardan ağırlıklı olarak alınması, mesela bahsi geçen ülkelerde vergi gelirlerinin %65-70'i şirketlerin faaliyetlerinden elde edilir, geri kalan %30'a yakın kısım ise genel vergilerdir. Ülkemizdeki vergi gelirlerinin %70'i vatandaşlardan elde edilen geri kalan kısmı şirketlerden alınıyor. Şirketler muhasebecilerin yardımıyla gelirlerini olabildiğince düşük gösterip haliyle vergi miktarını da azaltıyorlar. Bazı şirketlerde hiç vergi vermeyip aradan geçen süreçte iktidardaki partiye yaklaşıp vergilerini ya sıfırlatıyorlar yada vergi affıyla genel olarak temize çıkıyorlar. Böyle duruma bakan diğer şirket sahipleri de onlar vermiyorsa ben niye vereyim dediklerinden şirketler bazında çalışan personel ve şirketlerin mali hacmine bakarak söyleyebilirim ki ülkemizde şirketlerden alınması gereken verginin %80'i alınamıyor ne yazıkki. Denetleme mekanizması ise personel sayısıyla %3-4'lük kesimi bile denetleyemez, kaldı ki muhasebeciler çalınan minareye kılıfı yasalara en uygun bir şekilde zaten hazırlıyorlar. Şirketlerden istenilen vergi alınamazsa geriye 80 milyona ulaşmış milletimiz kalıyor ve Dünya'da 351 çeşit vergiyle en çok vergi veren millet yine biz Türkler oluyoruz. Evinize gelen faturaları bir zahmet kontrol edin, bazılarında yarıya yakını vergidir, hatta verginin vergisini bile üşenmeden yazıyorlar. Ondan sonra buradan Sony'e Aral'a veya bir başkasından öfkesini çıkarmak isteyenler oluyor.




  • Yabancı PSN'lerde çok daha ucuza geliyor. Steam'de yeni çıkan oyunlardan daha ucuza alabilirsiniz. Türkçe hl3 çıksa ucuza verirler mi sanıyorsunuz. Xcom 2 ye bakın mesela
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Alkan kardeş, habere koyduğun resim gerçek insandan neredeyse farksız. Herkes yapsın ama siz BSC'siniz yapmayın Allah aşkına. Downgrade yapanlara tepkiniz olmalı editör olarak.

    Şaka bi yana haklısın. Ülkemizde olmasa da şu resmi görüp oyun alan insanlar var..
  • far cry primal üstene de 30 tl verip alırım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 40mn konsol satmis tekelin en guzel yani en ucuz 180tl ye kuzu kuzu alacan .. yada bekle 3-4 ay hangisi işine gelirse...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr

    quote:

    Orijinalden alıntı: Babblebabble

    Şimdi benim anlamadığım, sen TV al mesela (en az 2500 adam gibi bişey 47").Git 1500 tl konsola ver.720p, 0xAA'yla 30 FPS oyun oyna.Bi de üstüne 229 TL oyuna ver.Türkiye gibi bir ülkede fiyatları görüp ağlaşmaya hakkınız yok.Bunları konsolu almadan önce düşünecektiniz beyler.Oyun haberlerinde gördüm de geldim, Steam'e geri dönüyorum

    Hayatında hiç konsol sahibi oldun mu? Kullanmadığın bilmediğin cihazlarla ilgili saçma sapan kulaktan dolma şeyler yazıyorsun. Yeni nesil çocuklara sinir oluyorum.

    Uncharted'ın ne olduğunu biliyor musun acaba? Steam'de anca bunun çakmasını oynarsın. Al oyna --> Unearthed: Trail of Ibn Battuta

    http://store.steampowered.com/app/263680/

    23 yaşındayım 4 yaşımdan beri (19 senedir) "PC" de oyun oynarım.Oyunculuğa direkt "PC" ile başladım.600 MHz CPU'lu, 8 MB Vram'li GPU'su olan sistemde Prehistoric, Doom, Shadow Warrior oynardım.TNT, Vodoo'yu bile kaçırmadım yani kardeşim, yeni değiliz.Şimdi olaysız dağılalım.




  • Oyun fiyatları döviz kuruna endeksli değil bence. Türk milletinin aç gözlülüğüne, birinin diğerini kazıklamak söğüşlemek istemesine bağlı. Öyle ki kur 1 TL bile olsa oyunu yine 229 a satar bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.