Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.239
Cevap
72
Favori
289.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep ps yourumlarında görüyordum seni. Bloklamak da bugüne nasipmiş :) Umarım burdan gözüktüğü gibi nickin gerçek hayattaki kişiliğini yansıtmıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Hep ps yourumlarında görüyordum seni. Bloklamak da bugüne nasipmiş :) Umarım burdan gözüktüğü gibi nickin gerçek hayattaki kişiliğini yansıtmıyordur.
    Blokla geç o zaman kardeş senii tutan yok, görmemezlikten gel, okumadan geç sana zorla oku diyen de yok. Ps sevdası sarmış dört bir yanını belli çünkü ne zaman bir eleştiri görseniz otomatik olarak argümana cevap vermek yerine kişiliğe saldırıryorsunuz. Umarım normal hayatta da nikindeki manayı uygulayarak yaşıyorsundur ypksa diğer türlü biraz boş birisine benzettim. Blok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki ps5te seri devam eder, ama nasıl bağlarlar ve sürükleyici olur bilemiyorum.

Zamanında Tomb Raider 4 (ps1) finalinde Lara Ölmüştü, ondan sonra birsürü evrim geçirmiş yeni Tomb Raider serileri çıktı, tabiki ilk serilerin tadı yok, sadece grafikler iyi, Uncharted serisi de böyle olmamalı, tadında kalmalı, aynı türde yeni efsaneler yaratılmalı.

Bu arada hala online deadmatch oynuyorum ve gayet kalabalık, çok kaliteli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de bu serinin devam edeceğini düşünüyorum.
  • İlk defa Uncharted oyununda sıkıldım, gereksiz uzatmışlar oyunu. Tavşan gibi oradan oraya zıplamak, hazine burada değil orada, orada da değil şurada diye diye bayıyor resmen.
  • up
  • İlk oyunu oynamanıza gerek yok arkadaşlar açın internetten izleyin 1.oyun aşırı derecede sıkıcıdır çünkü ne kadar kısa olsa da bitiremedim kapamadım.Onun dışında 4.oyun eleştirildi ama ben hala serinin en iyi olduğunu düşünüyorum.Kayıp Miras'a baktım çok daha iyi bulmacalar ve daha geniş alanlar var indirime girince almayı düşğnüyorum hoşuma gitti baya

• Bu oyunun multisini oynayan yok mu hic? varsa eklerse oynariz. psn nickim imzamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom

İlk defa Uncharted oyununda sıkıldım, gereksiz uzatmışlar oyunu. Tavşan gibi oradan oraya zıplamak, hazine burada değil orada, orada da değil şurada diye diye bayıyor resmen.
    Katılıyorum. İtalya'daki kovalamaca, 11. bölümdeki puzzle ve oyunun sonu dışında oynarken sıkıldım. Bu oyunun olayı aksiyon dozu yüksek sahneler zaten. TLOU gibi bir hikayesi de olmayınca kendini tekrarlayan sıkıcı bir oyuna dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 8 Eylül 2019; 16:54:49 >
  • Oyun şu an psn de indirimde 58 TL. Ne dersiniz alayım mı? Daha dibi gördü mü?
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Al gitsin,daha neyi bekliyorsun,tadını çıkar :)

• indirimde ki sürümü alsam kayıp miras da gelir mi otomatik ? yoksa kayıp mirası alsam bir hırsızın sonunu da oynayabilir miyim ?

• Birseysoylicem kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla ikisi de olmaz. İndirimdeki uncharted 4 sürümünün içinde kayıp miras yok, deluxe sürümü olmalı. Kayıp mirası alırsan da içinde uncharted 4 yok diye biliyorum

• venge V kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam sağol

• Hâlâ online dayım, herşey mükemmel, server dolu, kaliteli oyuncular var, oynanış mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 26 Ekim 2019; 9:29:28 >
  • Bu arada oyun içinden Ramses cümlelerini çekip aldım, şuna bakın

PlayStation Lifeyoutube
    Ramses Sözleri - (Uncharted 4 Multiplayer)
    https://www.youtube.com/watch?v=POStf_yg8gQ&feature=youtu.be

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Çok hoş Uncharted 4’ün Multiplayer kısmı bayağı eğlenceliydi bi dönem bayağı oynamıştım.

• Ekipmanlarımla genelde 1le başlayıp mücadelenin sonlarına doğru 2ye geçip bol roketlemeyle final yapıyorum, diğerleri keyfi, ama hepsi çok kullanışlı.

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)

Varsa online oynayan davet atın aynı takımda oynayalım, level 80 oldum

• Multisi cok eglenceli , Single i maalesef eski oyunlardan cok daha kotu cok tek duze tirman vur git tirman vur baydi hikayede bayiyor zaten bos hollywood filmi bile olamamis rezil bir hikaye.ama multisi sahane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emorra -- 26 Ekim 2019; 13:29:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emorra

Multisi cok eglenceli , Single i maalesef eski oyunlardan cok daha kotu cok tek duze tirman vur git tirman vur baydi hikayede bayiyor zaten bos hollywood filmi bile olamamis rezil bir hikaye.ama multisi sahane
    Ne yaptın ya şaka sanırım

Uncharted gibi seri gelmedi oyun dünyasına, en iyisi de detay olarak 4tü.
    Bu serii Tomb Raider ı bitirdi

• 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.