Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
301.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir pc oyuncusu olarak oyunu yine klavye ve mouse ile oynuyorum.Pc'de oynuyormuş gibi oldu. Bu oyun için ps4 aldım. Şuan mest olmuş durumdayım. Grafiksel olarak her sahnede çok iyi iş çıkarmışlar diyemem ama genel anlamda ps4 için grafikler gayet başarılı.

The Order ile kıyaslarsak oyumu order'dan yana kullanırım. Ondaki kaplama kalitesi gördüğüm en iyi ps4 oyunu idi.

Sözün özü; senaryo ile grafik birlikte sağlıklı şekilde ilerliyor. Oyunu muhakkak oynayın. Gereksiz konulara girmeyelim sadece bu oyunu konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 10 Mayıs 2016; 1:04:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saat kadar oynadım mecburen bıraktım harika gidiyor, yarın okuldan sonra devam naughty dog

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Genel olarak izlenimleriniz kotu o zaman. Uzdu acikcasi. Ben de yarin sabahdan edinecegim bakalim.

Daha çok başındayım, biraz da sabırsız olduğumdan uzun giriş bölümleri sıkıyor beni baya. Oyunun başlangıç jeneriği bile neredeyse 2 saatin sonunda geliyor. Hikaye şekillendikçe, sürprizler işin içine girerse güzelleşir umarım.
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    hoca duymasın
  • Animasyonlar inanilmaz tatli,renk paleti ve atmosfer gerçek gibi. Benim ilk uncharyed oyunum bu ilk 3 oyunuda oynamadım ama gercekten efsane olmuş kimse abartmiyor.

Bi ss daha

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)

• İyi ki de şu dünyada oyun diye bir şey icat edilmiş. Pong'u ilk aklına getirenin beyninden öpeyim.

Hayattaki herşeyi unutturuyor namussuz :D bambaşka bir dünya burası. girmeyen anlayamaz .

İyi ki böyle bir avuç da olsa güzel oyun firması var.

• Multiplayer nasıl beyler varmı giren?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun basindan su an oyle bir kalkamadim ki an itibariyle 3 gun rapor aldirtti bu oyun bana. Hoscakal is hayati. :) gerci ozel islerim icin de bahane oldu ehehe

Cok kral oyun olmus cok

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Burada abartmis arkadas. Last of us i gececek bir prologue yapmak cok zor. U4 de oyle bir prologue a sahip degil.

Oyun yeni cikti tabii boyle hevesli yorumlar gormek cok normal :)
    Sabah olsun da , gidip şu oyunu alayım.Lanet olsun okul var , sonra iş var... 22'de başlıcam.Millet Platinum Trophy alır la o vakite kadar
  • Arkadaşlar tek kelime ile mükemmel.
    Oyunu önce türkçe dublaj sonra ingilizce sonra İspanyol İtalyan almanca tüm dillerde bitirebilirim baştan başlayıp gerçekten ilerlemesin hemen bitmesin diye yavaş yavaş gidiyorum. Yeni telefon alınca nazik davranmak gibi. :D

• Nathan oyun içi suratı

• nGo kullanıcısına yanıt
    Ehehe ben zorda basladim bir dahakine ezici icin bahanem olsun diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: WrathofGlatzeman

Nathan oyun içi suratı

The Walking Dead

• quote:

Orijinalden alıntı: BiggestNiko

quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Türkçe olması çok keyifli, seslendirmeyi çok beğendim.

Malesef degil,yabancı diliniz iyi degilse alt yazı ile oynamayı deneyin.Turkce seslendirme de original seslendirme de ki cogu efek ucmus yok olmus.Hata yapiyorsunuz.

Yabancı dilden ziyade ana dilinde bu kadar sevdiğin bir yapıtı görünce insan oradan yürümek istiyor, lakin efektlerin uçtuğu gibi bir etkisisnin olduğunu öğrenmek kötü oldu.Teşekkürler bilgilendirme için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oyunun basindan su an oyle bir kalkamadim ki an itibariyle 3 gun rapor aldirtti bu oyun bana. Hoscakal is hayati. :) gerci ozel islerim icin de bahane oldu ehehe

Cok kral oyun olmus cok

Oyun için neti hızlandırdım 1 ünlüğüne millet nasıl abandıysa yavaş iniyor this is bullshit... :D

Sabah akarım oyuna... Merak ediyorum. Hayvanlar gibi oynanır bu oyun...
  • Bende ilk bölümü dublajli ikjnci bölümü sadece altyazili oynadim,kesinlikle altyazili oynanmasi lazim. Hatta oyunun geliştirme sürecini gösteren videoda aktörler hareket yakalama kiyafeti ile birlikte aynanda seslendiriyorlar. Bildigin film ceker gibi işte.

• Şu ana kadar muhtesem gidiyor, tartismasiz goty, uzunca goruslerimi sabaha karsi yaparim

• quote:

Orijinalden alıntı: WrathofGlatzeman

Bende ilk bölümü dublajli ikjnci bölümü sadece altyazili oynadim,kesinlikle altyazili oynanmasi lazim. Hatta oyunun geliştirme sürecini gösteren videoda aktörler hareket yakalama kiyafeti ile birlikte aynanda seslendiriyorlar. Bildigin film ceker gibi işte.
    oyun inanılmaz arkadaşlar
  • Anlasildi ki seriyi sevene guzel oyun cikmis sevindim. daha hic oynamadim bu seriyi. ps4 neo ileride insallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Oyunu bitirmemiştim 3e devam ediyorum şu anda millet 4 te ben 3ün grafiklerini bile beğendim

• 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.