Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
310.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun gece youtube'da elemanin biri canli yayin yapti.bastan sona hikakeyi oynuyodu herhal.ben yarim saat kadar izledim.gercekten dehset gorunuyor.zor kapattim valla:) akip gidiyodu hikaye muthis aksiyon ve grafikler esliginde ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sadece tek bişeyi merak ediyorum şimdi ben deluxe sürümünü aldım kendi hesabımdan ve kardeşlik yaptığım bi arkadaşım var benim kullanacağım extra içerikleri arkadaşım kullanabilecekmi kullanamıycakmı kendi hesabımda sec olarak kullanıyorum onun hesap bende pri aynı şekilde benim hesap onda pri kendi hesabında sec bunu şu yüzden soruyırum geçen indirimde the crew wild run 75 tldi onun hesabından aldık wild run içeriğini ben kullanamıyorum ama o kullanabiliyor bundada aynı durum olursa o deluxe içeriklerini kullanamıyacak kötü bir durum bence ama inşlah kullanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prenss_06 -- 6 Mayıs 2016; 18:19:15 >

Orijinalden alıntı: prenss_06

ben sadece tek bişeyi merak ediyorum şimdi ben deluxe sürümünü aldım kendi hesabımdan ve kardeşlik yaptığım bi arkadaşım var benim kullanacağım extra içerikleri arkadaşım kullanabilecekmi kullanamıycakmı kendi hesabımda sec olarak kullanıyorum onun hesap bende pri aynı şekilde benim hesap onda pri kendi hesabında sec bunu şu yüzden soruyırum geçen indirimde the crew wild run 75 tldi onun hesabından aldık wild run içeriğini ben kullanamıyorum ama o kullanabiliyor bundada aynı durum olursa o deluxe içeriklerini kullanamıyacak kötü bir durum bence ama inşlah kullanır

ubi oyunlarında sec hesap kullanabiliyor sadece.

Bonus puanları falan sadece sec kullanır ama dlcleri pri ve sec kullanır unchartedda
    Ps4 oyun alışverişlerim: iskender 86 Driveclub pri alındı; redow AC Unity sec alındı; ANIL007 the order sec alındı; classlord23 wolfenstein the old blood sec alındı; Toni-1903 wd sec alındı; Oliver-Queen nba 2k15 sec alındı; YusufKk469 gta5 plus sec hesap satıldı; hallos metro redux sec alındı; lucifer50 the order sec satıldı; bilalakman ac unity sec satıldı; LawlietRyuzaki the order sec ; lithium watch dogs sec satıldı ve daha fazlası takip edemedim artık :D
  • Delux icerigini bilen varmi acaba..hikaye moduna yonelik bişey yok dimi..sadece multi falanmidir ?

Orijinalden alıntı: huseyin_mk35

Delux icerigini bilen varmi acaba..hikaye moduna yonelik bişey yok dimi..sadece multi falanmidir ?

Kaç defa yazıldı bilmiyorum ama...

2 multi 1 single dlc olacak.
    Ps4 oyun alışverişlerim: iskender 86 Driveclub pri alındı; redow AC Unity sec alındı; ANIL007 the order sec alındı; classlord23 wolfenstein the old blood sec alındı; Toni-1903 wd sec alındı; Oliver-Queen nba 2k15 sec alındı; YusufKk469 gta5 plus sec hesap satıldı; hallos metro redux sec alındı; lucifer50 the order sec satıldı; bilalakman ac unity sec satıldı; LawlietRyuzaki the order sec ; lithium watch dogs sec satıldı ve daha fazlası takip edemedim artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

quote:

Orijinalden alıntı: prenss_06

ben sadece tek bişeyi merak ediyorum şimdi ben deluxe sürümünü aldım kendi hesabımdan ve kardeşlik yaptığım bi arkadaşım var benim kullanacağım extra içerikleri arkadaşım kullanabilecekmi kullanamıycakmı kendi hesabımda sec olarak kullanıyorum onun hesap bende pri aynı şekilde benim hesap onda pri kendi hesabında sec bunu şu yüzden soruyırum geçen indirimde the crew wild run 75 tldi onun hesabından aldık wild run içeriğini ben kullanamıyorum ama o kullanabiliyor bundada aynı durum olursa o deluxe içeriklerini kullanamıyacak kötü bir durum bence ama inşlah kullanır

ubi oyunlarında sec hesap kullanabiliyor sadece.

Bonus puanları falan sadece sec kullanır ama dlcleri pri ve sec kullanır unchartedda

durum annlattığım gibi işte öyle oldu hatta bide o hesapdan bir araç pakedi aldı onuda kullanamıyorum bu çok kötü bi durum mecburen kendi hesabımdanda almak zorundayım o eklentileri ama wild run pakedi aldımız oyundan pahalı şu an için mecburen indirim bekliyecez :)

• serinin sonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 6 Mayıs 2016; 18:26:30 >

Congrats @Naughty_Dog and @yosp on another great Uncharted with #Uncharted4, amazing work.

Bu adamı seviyorum. Acaba millet yanlış anlar mı diye düşünmeden ortada güzel bir emek varsa kutluyor vb.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Xbox Patronu Phil Spencer:

Congrats @Naughty_Dog and @yosp on another great Uncharted with #Uncharted4, amazing work.

https://twitter.com/XboxP3/status/728518245880225792

Bu adamı seviyorum. Acaba millet yanlış anlar mı diye düşünmeden ortada güzel bir emek varsa kutluyor vb.

şu davranış foruma örnek olsa keşke ama zerre ümidim yok
  • Onları eleştirmediğimi nereden biliyorsun? Avrupa Birliğine istesen de giremezsin adamlar bizi Avrupalı olarak görmüyor değiliz de zaten. Neyse onun yeri burası olmadığı için burada eleştirmiyorum

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Xbox Patronu Phil Spencer:

https://twitter.com/XboxP3/status/728518245880225792

Shuhei Yoshida @yosp 6 hours ago
    @XboxP3 @Naughty_Dog ( ´ ▽ ` )ノ Thanks Phil, see you at E3.

Yoshida alır.

Gereksiz fanboy tiplemeleri

• GranTurismo kullanıcısına yanıt
    AVRUPA neresi onu açıklasan... oyun sana dokunmuş...
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap icin

yarın gece tr psnden indirme başlayacak

Orijinalden alıntı: -IMAX-

rus psnden alanlar bu gece indirmeye başlayacaklar

yarın gece tr psnden indirme başlayacak

Eminmisin hocam?

Ben yarın gece diye biliyorum rus psni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ
    PlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhan
    Donanım Tercihlerim
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.