Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden grafikler gelisemiyor mu bu oyunda? Tamam grafikleri gercekten muazzam ama o da gelisir. Nasil Gears of War da gelisir, GT serileri de gelisir diyorsak bu da gelisir. Neden gelismesin anlamadim..

Sevgiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HongKong

Selamlar,

Neden grafikler gelisemiyor mu bu oyunda? Tamam grafikleri gercekten muazzam ama o da gelisir. Nasil Gears of War da gelisir, GT serileri de gelisir diyorsak bu da gelisir. Neden gelismesin anlamadim..

Sevgiler.

Bu yil sonunda cikacagi icin zor diye dusunuyorlar herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: HongKong

Selamlar,

Sevgiler.

Aynı motoru kullanacakları için bana göre maximum %50lik bir değişim olabilir.
  • Resistance 2 bile o grafiklerle gelip ilk oyunu geciyorsa Uncharted 2 de ilk oyunu uzak ara gecer. gecmez diye birsey yok.. ama ilk oyunun grafikleri gercekten cok iyiydi, grafikler tamamen gercek olacak diye birsey yok. Oyundur bu sonucta. Bundan sonra iyi bir multiplayer ve daha uzun bir oyun bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 4 Şubat 2008; 21:53:20 >
  • İlkini bitirdim tek kelime ile mükemmel di ikincisinide sabırsızlıkla bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: arkadascaa

Adamların elinde Güzel bir ada var..
    sen 3 yıl çalış bu adayı görsel bir şölen ile bizlere sun ve kenara çekil olmazdı heralde.

Tomb raider gibi seri bir şekilde ilerler bu oyun..

Pc' ye çıkmaz mı bu ya?

PCye çıkacağını bir yerde görmüştüm, level dergisimiydi neydi. Ama her halukarda çıksa bile çok uzun sürecektir.
  • Şu anda oyunu oynuyorum , KOPuyorum resmen oyunu oynarken tek kelime ile süper bi oyun... grafikse grafik atmosferse atmosfer aksiyon sa aksiyon.... devamıda aynı güzellikte olacaktır...

Ama benim şahsi fikrim orman konseptinden çıkıp MISIR tarihine veya AFRİKA ya gidebilir Drake, ve yeşil olan mevcut renk paletini sarıya çevirerek, yine süper msitik bir havayı aynı motor ile yakalayabilirler, belki motorun ilk oyun için sakladıkları özelliklerinide bu atmosfer için kullanıp farklı bir palette farklı modellemeler ile yine bir görsel şölen sunabilirler bize. bence olacak muhtemel senaryodur bu. mekanlar çok farklılaşacak modeller farklılaşacak ama aslında bunun yapımcılar için Aşırı bi yükü de olmayacak.

Bu arada Full bir ada modellenmiş ve oyun onun içinde geçiyor değil Uncharted da arkadaşlar , yanlış anlaşılma olmasın, Uncharted in 3 bölümlük yapım videolarını izlediyseniz görmüşsünüzdür level level tasarlanmış bir oyun, birincil - ikincil ve uzak bölgeler var tasarlanmış. : )))

• quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Şu anda oyunu oynuyorum , KOPuyorum resmen oyunu oynarken tek kelime ile süper bi oyun... grafikse grafik atmosferse atmosfer aksiyon sa aksiyon.... devamıda aynı güzellikte olacaktır...

Ama benim şahsi fikrim orman konseptinden çıkıp MISIR tarihine veya AFRİKA ya gidebilir Drake, ve yeşil olan mevcut renk paletini sarıya çevirerek, yine süper msitik bir havayı aynı motor ile yakalayabilirler, belki motorun ilk oyun için sakladıkları özelliklerinide bu atmosfer için kullanıp farklı bir palette farklı modellemeler ile yine bir görsel şölen sunabilirler bize. bence olacak muhtemel senaryodur bu. mekanlar çok farklılaşacak modeller farklılaşacak ama aslında bunun yapımcılar için Aşırı bi yükü de olmayacak.

Bu arada Full bir ada modellenmiş ve oyun onun içinde geçiyor değil Uncharted da arkadaşlar , yanlış anlaşılma olmasın, Uncharted in 3 bölümlük yapım videolarını izlediyseniz görmüşsünüzdür level level tasarlanmış bir oyun, birincil - ikincil ve uzak bölgeler var tasarlanmış. : )))

Bu oyun da tıpkı Tomb Raider veya PoP serileri gibi sürekli devam edecek gibi duruyor. Bu sebeple ileriki oyunlarda hertür mekanı denerler.

• Uncharted'ı bitirdikten sonra Heavenly Sword alayım dedim. Grafikler gözüme güzel gelmiyor.

Uncharted gerçekten ps3 sattıran bir oyun oldu. Zaten ilk çıktığında satışı iyi gitmese de sonradan 1 milyonu aştı.
  • adamlar yeni oyun yapıyor demek ki nasıl yapacaklarını çözmüş durumdalar...
    cod4 mapleri için son çeyreği beklerken adamlar ay geçmeden yeni oyun yaptıklarını söylüyor...

not : abartmış olabilirim çok gaza geldim de
  • açıkcası oyun bana ps1 deki tomb raıder ın zevkini vermedi.bulmacalar çok kolay ve sadece ateş ediyorsunve gittiğin yer tek, seçeneğin yok. zorluk seviyesi azaltılmış.görsel açıdanda eksiklikleri var.mesela su efekti diyorsunuz ama denize baktığımızda (uzaktan)sanki dama tahtası gibi duruyor. oyun arşivlik değil sadece deneyimlik olur.oyunu 2 günde bitirdim değişmek isteyen varsa değişirim.
  • Şu anda bence tartışmasız ps3'e çıkmış en kaliteli oyun, arşivliktir kendileri...
  • PC hayatta kaldırmaz bu oyunu zaten ondan çıkmıyor PC ye
    Ayrıca grafik olarak tabiki de daha ileri olacak ona şüphe yok da olmaz diyenlere de Resistance 1 ile 2 arasındaki muazzam farkı örnek olarak göstermeye de gerek yok sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoeless joe -- 5 Şubat 2008; 20:38:00 >
  • 2.çıkacaksa inşallah bu sefer daha gercekçi bir renk paleti ile yapılır
  • oyun satmadı diye birsey yok arkadaslar, 1 milyonu gecik sattı ki ps3 un kırılmadıgını dusunursek, kırılmadıgı muddetce paso satacak bir oyun.

1 yıl daha kırılmasın ps3, 2 milyon satar oyun, 60 dolardan hesaplayın 120 milyon dolar yapiyor. az para mı konsol sattırdıgını da dusunun, oyun iyi is yapti.
  • daha bi kaç haftaya konsol alcamdaaaa 1.sini oynicamdaaa
  • ÜNİDEN arkadaşla dizildik eve oyunu taktık ps3 e ama ne görelim ps3 sahibi olan ben bile ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim bu nasıl bir grafiktir dumur oldum raks oldum ama malesef yarın oyunu takasla yolluyorum
  • joystiq sitesinin son podcast inde bu naughty dogs elemanlariyla röportaj vardi.
    işte proje müdürüne soruyolardı. oyuundan sonra ne yaptiniz falan diye. herif cogumuz tatile gitti dinlendik falan dedi.
    bu eleman da istanbula gelmis, tarihi mekanlar inanılmaz falan dedi.
    röportajı yapan adamda atladı aha devam oyununun nerde gececegi anlasıldı diye, eleman da güldü.
    bakarsınız bir süpriz olur, drake sultanahmette karsiniza cıkar.

quote:

Şu anda oyunu oynuyorum , KOPuyorum resmen oyunu oynarken tek kelime ile süper bi oyun... grafikse grafik atmosferse atmosfer aksiyon sa aksiyon.... devamıda aynı güzellikte olacaktır...

• quote:

Orjinalden alıntı: dr21

joystiq sitesinin son podcast inde bu naughty dogs elemanlariyla röportaj vardi.
    işte proje müdürüne soruyolardı. oyuundan sonra ne yaptiniz falan diye. herif cogumuz tatile gitti dinlendik falan dedi.
    bu eleman da istanbula gelmis, tarihi mekanlar inanılmaz falan dedi.
    röportajı yapan adamda atladı aha devam oyununun nerde gececegi anlasıldı diye, eleman da güldü.
    bakarsınız bir süpriz olur, drake sultanahmette karsiniza cıkar.

quote:

Neden olmasın? Görevlerden biride İstanbul'da geçebilir.

• evet oyuna yeni başladım arkadaş durmadan hoplayıp zıplıyor istanbulda yollardaki çukurlardan atlar oyunda herhalde surlarda hazine bulabilir ya da
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.