Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yassu

arkadaslar oyunu bitirdim suan hard modda oynuyorum onuda bitirmeme az kaldı bu oyunda store bölümünde bulunan parayla satılan şeyleri nasıl kullanıyoruz acaba yada kullanabiliyormuyuz

Bulduğun hazinelerle para kazanırsın o paralarla da oyunun storeundaki şeyleri açarsın. Sonra üstlerine tıklayarak kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

arkadaslar oyunu bitirdim suan hard modda oynuyorum onuda bitirmeme az kaldı bu oyunda store bölümünde bulunan parayla satılan şeyleri nasıl kullanıyoruz acaba yada kullanabiliyormuyuz

Bulduğun hazinelerle para kazanırsın o paralarla da oyunun storeundaki şeyleri açarsın. Sonra üstlerine tıklayarak kullanırsın.

peki parayla aldıgımız silahları oyunu single da oynarken kullanabiliyormuyuz
  • quote:

quote:

quote:

peki parayla aldıgımız silahları oyunu single da oynarken kullanabiliyormuyuz

Hiç silah almadım ama benim bildiğim o silahlar zaten single için.

• Arkadaslar var ya oyun nasıl guzel bır oyunsa artık 2 gunde bitirdim normal modu.Online ı zaten ınanılmaz.Yanlız bır sorum olacak arkadaslar:

Bu onlıne da ıskelet oluyorlar onu nası oluyorlar?Bırde multıplayer a gırerken 3 euro luk bır sey al dıyor o ne paketi?O paketi alınca ne gibi eklentiler olcak.Harita falan yazıyordu ama?Bır de o store dan aldıklarımızı dedıgınız gıbı herhalde sadece sıngle playerda kullanabılıoruz:)

**Birde arkadaslar bu oyunu oynarken (bu arada ps3 u ben yenı aldım 2. gunuydu bu olayın oldugu vakıt) 2. gunde dedıgım gıbı ekran dondu snra kapatıp actım ps3 u gectı.Tabı actıgım andan ıtıbaren bu 2 gun boyunca yaklasık bı 36 saat falan hıc kapanmadan acık kalıp sureklı upload ve oyun oynamakla gectı vaktım.Acaba ısındı da mı yoksa bu kalıcı bır probleme donusurmu?**Daha 2 gunluk ps3 120 gb slım garantılı sonyden alınma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongunoz -- 26 Temmuz 2010; 18:10:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongunoz

Arkadaslar var ya oyun nasıl guzel bır oyunsa artık 2 gunde bitirdim normal modu.Online ı zaten ınanılmaz.Yanlız bır sorum olacak arkadaslar:

Bu onlıne da ıskelet oluyorlar onu nası oluyorlar?Bırde multıplayer a gırerken 3 euro luk bır sey al dıyor o ne paketi?O paketi alınca ne gibi eklentiler olcak.Harita falan yazıyordu ama?Bır de o store dan aldıklarımızı dedıgınız gıbı herhalde sadece sıngle playerda kullanabılıoruz:)

**Birde arkadaslar bu oyunu oynarken (bu arada ps3 u ben yenı aldım 2. gunuydu bu olayın oldugu vakıt) 2. gunde dedıgım gıbı ekran dondu snra kapatıp actım ps3 u gectı.Tabı actıgım andan ıtıbaren bu 2 gun boyunca yaklasık bı 36 saat falan hıc kapanmadan acık kalıp sureklı upload ve oyun oynamakla gectı vaktım.Acaba ısındı da mı yoksa bu kalıcı bır probleme donusurmu?**Daha 2 gunluk ps3 120 gb slım garantılı sonyden alınma..

Oyunun donma olayı online girerken oluyorsa aldanma online baya geç giriyor 15 dk geçiyor dondu sanıyorsun ama bi süre sonra giriyor

• oyunu crushingde bitirirsen onlineda heroes için 1 tane iskelet skini açılıyor. ötekileri ise level ve para gerektiriyo
  • 35 tane treasure bulmuşum 100 tane var nerde bunlar yahu? Çözüme bakmak istemiyorum kendim bulmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

35 tane treasure bulmuşum 100 tane var nerde bunlar yahu? Çözüme bakmak istemiyorum kendim bulmak istiyorum

Çok zor yaparsın, sıkılıp bırakmadan yavaş yavaş youtube alalım seni
  • Oyunu hardda bitirince normal ve easyde de bitirme trophysi açılıyor mu?
  • quote:

Oyunu hardda bitirince normal ve easyde de bitirme trophysi açılıyor mu?

evet very easy, easy ve normal açılıyor diye biliyorum ben.
  • quote:

Açılıyor.
  • oyun çok uzun yha 4 gün oldu alalı her gün 3 saat oynuyorum ve bitmedi hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

Açılıyor.

aaaaaaa haberim yoktu hepsini oynayıp aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: heman_

oyun çok uzun yha 4 gün oldu alalı her gün 3 saat oynuyorum ve bitmedi hala

hazine falan aramadan direk oyunu bitirmeye gidinye 5-6 saatte bitiyor oyun.
    gezip keyfini çıkaracam dersen ortalama 10 saat oynama süresi oluyor
  • Teşekkürler cevaplar için oh be rahatladım valla :)
    saidbaba
    Hocam very easyde bitirme trophysi olsa da açılsa keşke
  • Kendisiyle biraz geç tanıştım ama şunu söyleyebilirim ki hayatımda oynadığım en güzel 3 oyundan biri bu.Uncharted 1'i de almayı düşünüyorum bunu bitirince.

Spoiler içerebilir
    Karlı bölümlerdeyim az kaldı sanırım.Tren sahnesi müthişti.
  • quote:

Teşekkürler cevaplar için oh be rahatladım valla :)
    saidbaba

aaa doğru ya very easy diye bi trophy yok zaten :) aklımda öyle kalmış nedense :D
  • codeGenius
    Spoiler butonuna al yazını hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: saidbaba

quote:

Teşekkürler cevaplar için oh be rahatladım valla :)
    saidbaba

aaa doğru ya very easy diye bi trophy yok zaten :) aklımda öyle kalmış nedense :D

O değil de bana crushing ve hard için
    Lazarovic
    taktiği lazım.

• ben normalde bitirdim ama mesela hard trophysi için son kısmı hardda oynayıp bitirsek, trophy açılır mı? Deneyen var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.