Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açılmıyormuş maalesef, new game diyeceksin.
    Taktik nedir peki koşa koşa
    reçinelere
    ateş etmek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 6 Ağustos 2010; 16:16:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA
    Açılmıyormuş maalesef, new game diyeceksin.
    reçinelere
    ateş etmek mi?

spoiler da dediğin gibi yapmıştım ben.en kolayı öyle, başka yol üretemedim ben valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidbaba

quote:

Açılmıyormuş maalesef, new game diyeceksin.
    reçinelere
    ateş etmek mi?

spoiler da dediğin gibi yapmıştım ben.en kolayı öyle, başka yol üretemedim ben valla :)

Çok zor olacak bu iş hocam Hardda ya da crushingde oraya kadar gelip bitiremezsem çok üzülürüm valla...

• quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

Oyunu hardda bitirince normal ve easyde de bitirme trophysi açılıyor mu?

Açılıyor.

aaaaaaa haberim yoktu hepsini oynayıp aldım

Ben ilk oyunda aynısını yapmıştım. Nerden bileceğiz ki açılacaklarını.

• arkadaslar biraz önce oyunu Crushing modda da bitirdim iki tane almam gereken iki tane trophy kaldı platium için,onlarda GAU - 19 silahıyla ikiyüz adam öldürme ve Steel Fist Expert kaldı,şimdi bu silahla veya yumruk atarak kaç tane adam öldürdügümüzü görebilecegimiz biyer varmı acaba ve (Steel Fist Expert)adalı trophy için arka arkayamı adamları zayıflatıp öldürmemiz lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yassu

arkadaslar biraz önce oyunu Crushing modda da bitirdim iki tane almam gereken iki tane trophy kaldı platium için,onlarda GAU - 19 silahıyla ikiyüz adam öldürme ve Steel Fist Expert kaldı,şimdi bu silahla veya yumruk atarak kaç tane adam öldürdügümüzü görebilecegimiz biyer varmı acaba ve (Steel Fist Expert)adalı trophy için arka arkayamı adamları zayıflatıp öldürmemiz lazım

Youtube'a yazarak bulabilirsin çözümünü.
    Ama anlatayım.
    4. bölüme(The Dig) very easyde başlıyorsun.
    Şu bombaları aldığın yere geldikten sonra çık o binadan. Hiçbir şekilde nişan almadan ateş et. Ama adamı öldürmeyeceksin bak yanlış anlama nişan almadan sadece tuşuyla boşluğa ateş edip hemen en yakınındaki adama yumruğu vuracaksın ve 1 kerekte öldüreceksin.
    Bunu 10 kere üst üste yap açılır trophy.

GAU-19 silahını da storedan al, 19 bölüme geç.
    Silahı al eline yürü biraz. Yukarıda şu taramalı silahlarla ateş eden adam olacak. Onun karşısındaki binaya geç ve o taramalı silahın kalkanına ateş ederek arkasındaki taramalıyı kullanan adamı öldür. Daha sonra o binanın hemen sağ altındaki yolundan sürekli adamlar gelecek taramalı silahı kullanmak için. Yerinden hiç ayrılma ve sürekli oraya ateş et, başka hiçbirşey yapmana gerek yok çünkü sürekli gelecek adamlar.

Şimdi karışık ve anlaşılmaz olmuş olabilir ama bölümleri açınca anlarsın demek istediğimi.

• quote:

quote:

arkadaslar biraz önce oyunu Crushing modda da bitirdim iki tane almam gereken iki tane trophy kaldı platium için,onlarda GAU - 19 silahıyla ikiyüz adam öldürme ve Steel Fist Expert kaldı,şimdi bu silahla veya yumruk atarak kaç tane adam öldürdügümüzü görebilecegimiz biyer varmı acaba ve (Steel Fist Expert)adalı trophy için arka arkayamı adamları zayıflatıp öldürmemiz lazım

Youtube'a yazarak bulabilirsin çözümünü.
    Ama anlatayım.
    4. bölüme(The Dig) very easyde başlıyorsun.
    Şu bombaları aldığın yere geldikten sonra çık o binadan. Hiçbir şekilde nişan almadan ateş et. Ama adamı öldürmeyeceksin bak yanlış anlama nişan almadan sadece tuşuyla boşluğa ateş edip hemen en yakınındaki adama yumruğu vuracaksın ve 1 kerekte öldüreceksin.
    Bunu 10 kere üst üste yap açılır trophy.

GAU-19 silahını da storedan al, 19 bölüme geç.
    Silahı al eline yürü biraz. Yukarıda şu taramalı silahlarla ateş eden adam olacak. Onun karşısındaki binaya geç ve o taramalı silahın kalkanına ateş ederek arkasındaki taramalıyı kullanan adamı öldür. Daha sonra o binanın hemen sağ altındaki yolundan sürekli adamlar gelecek taramalı silahı kullanmak için. Yerinden hiç ayrılma ve sürekli oraya ateş et, başka hiçbirşey yapmana gerek yok çünkü sürekli gelecek adamlar.

Şimdi karışık ve anlaşılmaz olmuş olabilir ama bölümleri açınca anlarsın demek istediğimi.

hocam saolasın yumrukla öldürme trophysini aldım aksamda gau-19 silahı ile olanı alıcam ins sonrada platiumu alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yassu -- 9 Ağustos 2010; 14:49:45 >

• Rica ederim.
    Benim de crushingde bitirme kaldı bir tek.
  • quote:

Rica ederim.
    Benim de crushingde bitirme kaldı bir tek.

valla okadarda zor gelmedi bana crushing dostum sonundaki elemandada bi taktik yaptım kolayca gectiç hiç ugrasmadan

birde dostum bu gau-19 silahını dedigin balkon gibi olan yere gelincemi alıyım oraya gelmeden alınca yukarı cıkmak için bırakıyorum silahı elimden sonra almaya calışıyorum kilit cıkıyo silahı almak isterken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yassu -- 9 Ağustos 2010; 16:34:41 >
  • Bölümün başında al. Sonra balkona çık demiyorum hocam o balkonun karşı tarafına geç yerden oradan tara milleti.
    Biraz sıkıcı ve uzun olacak ama çok kolay.

Son bölümdeki taktiği biliyorum da nesi zor gelmedi ben tweakler açık bile zorlanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 9 Ağustos 2010; 16:39:14 >
  • quote:

Bölümün başında al. Sonra balkona çık demiyorum hocam o balkonun karşı tarafına geç yerden oradan tara milleti.
    Biraz sıkıcı ve uzun olacak ama çok kolay.

Son bölümdeki taktiği biliyorum da nesi zor gelmedi ben tweakler açık bile zorlanıyorum.

valla hocam yani çok zor gelmedi demek istedim şu elinde pompalı olan bide ok atan yaratıklar biraz zorladı gerisi kolaydı sanki ama sonlara dogru biraz kasıyo ama okadarda zor gelmiyo zevkli bi oyun 3 kere oynadım hiç sıkmadı

• Ben de 3.ye oynuyorum dostum valla sıkmaya başladı hafif.
  • Bende yeniden oyunu alıp tekrar bitireyim , aksiyon dolu günler geri gelsin
  • quote:

Ben de 3.ye oynuyorum dostum valla sıkmaya başladı hafif.

hocam platinum u aldım :)yardımların saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yassu -- 9 Ağustos 2010; 21:42:22 >
  • Platinum ile normal versiyonu arasında fark var mıdır? Çünkü ona göre sipariş vericem ben de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

Platinum ile normal versiyonu arasında fark var mıdır? Çünkü ona göre sipariş vericem ben de...

Oyun olarak tabiiki fark yok, sadece kutusu ve cover'ı farklı.
  • quote:

quote:

Ben de 3.ye oynuyorum dostum valla sıkmaya başladı hafif.

hocam platinum u aldım :)yardımların saol

Ben de 20. bölümdeyim hocam ben de alırım belki bugün.

Oyunu kesinlikle platinum almayın,verin 10 lira fazla doğru düzgün kutusunda alın bence.
  • avcılardaki 80 lira istiyor uc2ye.hala ucuzlamadı mı bu oyun ?
  • Oyun kaç chapterdan olusuyor arkadaşlar 23-24 civarındayım sanırım ben çook zevkli geç geç bitmiyor aksiyon macera hat saffada ve arkadaşlar su trophylerde örneğin M4 ile 50 adam vur diyor bunu Online kısımda yapsak sayılıyormu ?? ve su select tusuna basınca Drake cebinden not defteri çıkaryor arada ona basmamızı istiyor bu ne işe yarıyor
  • 1. oyun 26 bölümden oluşuyor.her bölüm uzun uzun zevkin doruklaırna cıkarıyor
    2.trophyleri sadece single'da alabilirsin multiplayerde alamazsın.ama multiplayerin içinde kendi trophyleri var.
    3.cebinden cıkardıgı not defteri oyunda puzzle bölümler var.cebinden cıkardıgın not defteriyle puzzle'ları yerleştiriyorsun.yani kısacası sana yardımcı oluyor bilmeceli yerlerde
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.