bilindiği gibi şenol hocamız hocaların hocasıdır futbol yönetimi konusunda fatih terimlen beraber bu ülkede en üst seviyededirler bu iki kişi konuşmalarına çok dikket etmeliler artık ligde görünmeyen pisliklere ses çıkarmaları lazımdır futbolu yönetenlere entellektüel bir şekilde cevap vermemilerdir bu şenol hocanın işi değildir ama ünal karamanın işidir daha çok ön planda olma taraftarıyımdır
Ünal hoca TD lik yönünü geliştirmeli önce.Şenol hocamızdan maksimum bilgi ögrenmeli.1-2 sene onun Felsefesini anlayacaktır.Bence konuşmak kimsenin Faydasına degil böyle bir Ortamda.Karşı taraf Ard niyetli olunca sizin iyi söylemlerini bile olumsuza çevirebilir.
Şenol Hoca görevini bıraktığı zaman ona bırakacak bu belli, hissediliyor.. O yüzden onu pişiriyor işte.. Hazır olduğunu düşündüğü anda da bence Şenol Hoca bırakacaktır...
quote:
Orijinalden alıntı: loko
Ünal hoca TD lik yönünü geliştirmeli önce.Şenol hocamızdan maksimum bilgi ögrenmeli.1-2 sene onun Felsefesini anlayacaktır.Bence konuşmak kimsenin Faydasına degil böyle bir Ortamda.Karşı taraf Ard niyetli olunca sizin iyi söylemlerini bile olumsuza çevirebilir.
hocam sizinle zaman zaman fikir ayrılığında olsak bile saygılı bu şekilde tartışıyoruz buda böyle bende susmanın hiçbir fayda getireceğine inanmıyorum benim kasttetiğim şeyler çok farklı şeylerdir birileri adeda ligi babasının çiftliği gibi görüyolar millet protesto ediyo kameralara temsilci göndermiyolar haksızlık yapıldığını iyice dile getiriyolar bazılarının hala umrunda değil hakzızlıklara sadece biz değil diğer kulüplerde karşı çıkmalı taraftarıyım eğer birileri susarsa bu ülke futbol anlamında uluslar arası olarak biyerlere gelemez tabi konuşurken entellektüel, rasyonel ve mantıklı bir şekilde konuşulmalıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: eşruhuum
quote:
Orijinalden alıntı: loko
hocam sizinle zaman zaman fikir ayrılığında olsak bile saygılı bu şekilde tartışıyoruz buda böyle bende susmanın hiçbir fayda getireceğine inanmıyorum benim kasttetiğim şeyler çok farklı şeylerdir birileri adeda ligi babasının çiftliği gibi görüyolar millet protesto ediyo kameralara temsilci göndermiyolar haksızlık yapıldığını iyice dile getiriyolar bazılarının hala umrunda değil hakzızlıklara sadece biz değil diğer kulüplerde karşı çıkmalı taraftarıyım eğer birileri susarsa bu ülke futbol anlamında uluslar arası olarak biyerlere gelemez tabi konuşurken entellektüel, rasyonel ve mantıklı bir şekilde konuşulmalıdır.
Elbet aynı Fikirde olacagız diye birşey yok.Ayrı Fikirlerin olması çok daha güzel.Burda aşırı Tepki verecek hiçbir durum yok.Bu spor nitekim.Bunu çogu anlayamıyor malesef.Umarım yaşıda ilerledikçe ögrenecekler Forumunda katkısıyla.
Ligde birçok hakszılıga düzensizlige maruz kalıyor kulüplerimiz.Bu senelerdir var,herkesde biliyor fakat bunu dile getirecek olanlar TD ler degil.Bunu dile getirecek olan o kulüplerin Yöneticileridir.Bu durumun düzelmemesindeki sebebte Kulüp yöneticileridir.Bizim yönetimide bu konuda devam eleştiririm.Kulübümüzün hakkını koruyamıyor.Kulübümüzün şuan iyi gitmesinin tek sebebi Şenol hocadır.O olmasa yönetim çoktan giderdi.Ben Ahmet agaoglu gibi Profrsyonel yönetici istiyorum.Kulübümü her Plattformda savunan destekleyen bir yönetici olmalı.
Şenol Hoca yavaş yavaş işleri Ünal Hocaya devredecek gibi duruyor zaten.
Ünal hoca ( Adaşım ) çok sevdiğim karakterli bir insandır.Konuşmayarak en güzelini yapıyor.Konuşursa mutlaka ona cevap vermek isteyen biri çıkacaktır.Bu yüzden polemiğe girmemek için sustuğunu düşünüyorum.Konuşmayarak saygınlığınıda korumuş oluyor bu durumda.