Şimdi Ara

ÜNAL AYSALIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİR KEZ DAHA ANLADIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu yeniden anlatmaya , başarılarından yeniden bahsetmeye , bu kulübe kattığı tarihin en modern , elit , üst düzey havasını söylemeye gerek yok. o bizim başımıza gelebilecek en benzersiz şeydi. o bu kulübün kuruluş amacını , vizyonunu , bakış açısını faruk sürenden sonra başarabilen ikinci adamdı..

bunları neden anlattığıma gelince... malum kulübün malum yöneticisi bilimum saçma , komik , buram buram saraçoğlunun o güzel çimlerinde kalkan şampiyonluk kupasının acısının HALA gitmediğini , hala bu yüzden GÖZLERİNE UYKU GİRMEDİĞİNİ , hala buna KAHROLDUKLARINI anlatan açıklamalar yaptı. ha biz yine bunlara güldük , eğlendik bu açıklamalara. hatta zevk bile aldık ama gelelim asıl meseleye. bu malum şahıs açıklamalarının sonunda şöyle dedi ;

"Bizim bir adamla problemimiz var"

Mahmut Uslu, Galatasaray Kulübünde başkanlık yapan tek kişi hariç kimseyle sıkıntı yaşamadıklarını dile getirdi.

Sarı-lacivertli kulübün genel sekreteri, Galatasaray Kulübünün eski başkanı Ünal Aysal'ı kastederek, "Galatasaray ile rahmetli Özhan Özaydın'ın yanı sıra Faruk Süren, Mehmet Cansun, Adnan Polat, kimseyle problemimiz yok. Hepsiyle dostuz. Bizim bir adamla problemimiz var. Duygun Yarsuvat ile de problemimiz olmadı. 'Bu ateşle üfleyerek sönmez' diyenle. Yangın ne oldu. Bizim arkadaşlarımız bir sene hapis yattı. Yangın söndü. Hiç kimseyle problemimiz yok." değerlendirmesinde bulundu.

işte bu açıklama bile bu adamın malum takıma zamanında nasıl davranılması , nasıl bir karşı duruş sergilenmesi , malum zatın düzenine nasıl dik durduğunun göstermesi adına en büyük sonuçlardan biriydi. işte bizim herzaman istediğimiz herzaman görmekten gurur duyacağımız bir başkan modeliydi o.

sen gittin ama adın hala dillerde. bu bile seni anlatmaya yeter be büyük başkan.

• aysal tek başına camia destek vermemesine rağmen hepsine haddini bildiriyordu, tabii ki sevmez

bu adamı sevmeyelimde taşa mı dönelim
  •  ÜNAL AYSALIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİR KEZ DAHA ANLADIK
  • Adam arsalara çökmek için geldi gsye. İzin vermediler bırakıp gitti o da takımı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Adam arsalara çökmek için geldi gsye. İzin vermediler bırakıp gitti o da takımı.

Aysal arsa satmayacaktı ki. Arsa üzerine gsye her yıl düzenli gelir getirecek projeler yapacaktı. Şuanki yönetim direk arsaları satıyor. Bir kere alacaz parayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Hadi isine hadi. Bilmiyorsan bari sus. Aysal da o arsaların satış yetkisi vardı istese anında satardı fakat o güven oyu istedi yap islet devret için. Olmayınca istifa etti.

• Adamın resmi siteden yaptırdığı açıklamalar bile kaliteliydi, naifliğini hiç bozmadan lafı gediğine oturtuyordu. Vizyonundan hiç bahsetmiyorum bile. Şimdi vasıfsızın tekine başkan diyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mahmut Uslu, burada yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın 2011-2012 sezonunda elde ettiği şampiyonluk kupasını Kadıköy'de Ülker Stadı'nda kaldırmasıyla ilgili tepkisini dile getirdi.

Sarı-kırmızılıların Fenerbahçe'yle 12 Mayıs 2012'de 0-0 berabere kalarak şampiyon olduğu ve kupayı maçtan saatler sonra Kadıköy'ün çimlerinde almasını hatırlatan Uslu, şunları kaydetti:

"O zamanki yönetimde yoktuk. Ben olsam zaten o kupayı aldırmazdım. Net. Çünkü provakasyona alet oldu hepsi. Bizim gibi adam olsaydı, orada aldırmazdı kupayı. Biz ölürdük aldırmazdık, hiç tanımazdık kimseyi. Aziz Yıldırım veya ben olsaydım o kupayı aldırmazdık. Seyirciydim o zaman ben. Bütün ailem gaz yedi. Ben yönetici olsaydım, ölümü alırlardı kupayı alamazlardı. Aziz Yıldırım olsaydı zaten böyle bir şey olmazdı. Kupayı alacaksınız zaten aceleniz ne? Anlaşmışsınız. Karanlıkta kupa alınır mı? Ondan sonra ne oldu. Provakasyon var. Kimdi o zaman Galatasaray'ın CEO'su (Lütfü Arıboğan). Kim o adam. Araştırın bunu. Galatasaray'ın basket maçı finaline çıkmaması bile provakasyon. Ne var çıkacaksın, yüzde 49 da ihtimalin var, kazanabilirsin, koskoca Galatasaray. Bizim Abdi İpekçi'de yaşadıklarımızın yüzde 10'unu yaşamadılar. Yumruk yedik. Daha ne olacak. Tükürük yedik."

Bak bak açıklamalara bak, bu adamlar Türk futbolunun tepesinde işte, sonra yumruk yedik tükürük yedik...Arkadaş seni gören taraftar çiçek mi verecek ? Allah aşkına laflara bakın ya, ölürmüş ama kupayı vermezmiş :) İyi ki o gece kupayı aldık, yoksa bunlar biz nasılda kupayı aldırmadık goygoyu yapacaklardı...

Böyle boş konuşan yöneticiler yüzünden futbol ahanda tam olarak bu oldu, Fenerbahçe taraftarı bunlar gitsin diye gözlerinin içine bakıyor...Daha çok beklersiniz, bu adamlar kökünü salmış, ölünce anca bırakırlar...

• quote:

Adam arsalara çökmek için geldi gsye. İzin vermediler bırakıp gitti o da takımı.

Yanlış Fenerbahçe'ye karşı bütün finallere çöreklenmek için geldi

• quote:

Haklısın büyük başkan 3 yıl iyi çöktü tüm rakiplere

Bak hala uslu unutamamış

• Adamın sağladığı imkanlarla kurulan kadronun ekmeğini yiyoruz hala.

Mahmut Uslu deyince neden aklıma hep emzik geliyor. Vallahi bu ağlarken ağzına iteleyesim geliyor emziği. Bu kadar ağlak, bu kadar fırıldak, bu kadar masabaşı oyuncusu, bu kadar yöneticilikten uzak, bu kadar Aziz kılıklı bir adam gelmez daha bu ülke futboluna.
  • quote:

Bir şey bilmeden konuşmak nedir onu uygulamalı olarak gösterdiğiniz için teşekkürler.
  • yabancı sınırı ve euronun yükselmesi Ünal Aysalin en büyük talihsizliğiydi umarim tekrar başkan olur.

• Terim olmasa Aysal da olmazdi...

• quote:

Çöreklenmek istese takımı düzetlmek yerine kötüye götürürdü.

Fatih paranın peşinden gitti, Demirören yabancı sınırını indirdi ve önümüzü kesmelerine yetti, 2 yıl her şey mükemmeldide sonra niye kötü olsun ?

Az akıllı olunda gerçekleri görün arkadaş.

Ünal Aysal en saf adamdır, 2 hamle ile adamın tüm planları çöktü o da bazı hatalar yaptı. Şimdikiler gibi Riva'yı konuşmuyordu bile. Adam çilek diyordu, gidiyordu alıyordu koyuyordu masaya, ne istenirse yaptı, çok akıllı adam ancak türk futbolu işte.

• Terim olmadan Aysal bir hiçti. Terim, Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Albayrak gittikten sonra ne oldu? Asıl marifet kimdeymiş?
  • xswordfishx tam bir trolsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Trezeguet

quote:

Aysal arsa satmayacaktı ki. Arsa üzerine gsye her yıl düzenli gelir getirecek projeler yapacaktı. Şuanki yönetim direk arsaları satıyor. Bir kere alacaz parayı.

Böyle bir şey yok.Emlak Konut ile satış değil,ortak proje geliştirme protokolü imzalandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2016

quote:

Orijinalden alıntı: David Trezeguet

quote:

Böyle bir şey yok.Emlak Konut ile satış değil,ortak proje geliştirme protokolü imzalandı.

Tamam iste ihale edip satacaklar.Devamlı gelir getirmeyecek. Bir kere ihaleden alınacak para %80 bizim %20 Emlak Konut GYO

Emlak Konut GYO Projenin inşaat alanını felan genişletmek için %20 alacak.Tokinin iştiraki olduğu için yetkisi var galiba. Yoksa %20 pay vermez kendimiz ihale ederdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 9 Ekim 2016; 10:31:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

Terim olmasa Aysal da olmazdi...

Aysal gelmese Terim'de gelmezdi. 3 transfer sezonunda 90 M € harcadı Terim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.