Şimdi Ara

Ünal Aysal'dan - Ali Koç'a Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç arasındaki gerginlik giderek artıyor. Son olarak Ali Koç'un açıklamalarına yanıt veren Aysal, Koç'un söylediklerini çarpıtmaya başladığını söyledi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Fanatik Gazetesi'ne yaptığı açıklamalarla başlayan Aysal-Ali Koç gerginliği giderek hararetleniyor. Son olarak Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol programına katılan Ünal Aysal, Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç'un açıklamalarına yanıt verdi.

"Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı arasında ahlak farkı olduğunu söylemedim" diyen Aysal, "Standart farkı var dedim. Fenerbahçe taraftarının, henüz Galatasaray taraftarının seviyesine gelemediğini söyledim" diye konuştu.

Ali Koç'un geçmişten örnekler vermesini garipsediğini söyleyen Aysal, "Sayın Koç geçmişte yaşanan olayları örnek veriyor. Ancak bu olaylar geçmişte yaşandı diye, bugün de yaşanacak diye bir şey yok. Bizler bu yanlışları düzeltmek için varız" dedi.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan derbiye Aziz Yıldırım'a saygısızlık etmek için gelmediğini yineleyen Aysal, "Ben Aziz Yıldırım'a saygısızlık olmaması için derbiye gelmediğimi söyledim ama onlar bunu bile farklı bir yönlere çekmeye çalıştılar. Bu çok art niyetli davranış" diyerek Koç'un olayları çarptırmaya çalıştığını ima etti.

Gerginlik yaratmamak için tekrar tekrar yanıt vermek istemediğini söyleyen Galatasay başkanı, "Ben Ali Koç'un açıklamalarına gençliğine ve çocukluğuna veriyorum. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında gerginlikler değil dostluk olmalı" diyerek açıklamlarını noktaladı.

WEBASLAN
    http://www.webaslan.com/futbol/kocun-cocukluguna-veriyorumSXHBQ49228SXQ

Ünal Aysal'dan - Ali Koç'a Cevap

• Bu fb harbi olay şaka gibi aysal'in dedigi gibi çocukça davranışlar sergiliyor
  • Başkanın Fanatik'e röportaj vereceğini sanmıyorum.

Ama güzel şeyler yazmış Fanatik gzetesi
  • quote:

Ben Ali Koç'un açıklamalarına gençliğine ve çocukluğuna veriyorum.
  • ben gece telegolde ali koç'u dinledim. resmen ağlamaklı konuşuyordu. ve söylemlerinin çoğu doğru olmakla birlikte kendilerinin geçmişte yaptıklarından bir damla bahsetmemesi olaya nasıl bir açıyla yaklaştığını gösteriyor. bu çıkışın tek sebebi aziz yıldırımdır.
  • Koskoca Koç ailesinin veliahtı bu kadar eğitimli Ali Koç nasıl bu kadar basit ithamlarda bulunur anlamıyorum. Başkanın cevap vermesine bile gerek yoktu.
  • Az önce Fenerbahçe başlığında yazdığımı buraya da yapıştırayım.
    Bu konuda ne kendi taraftarımı nede diğer takımların taraftarlarını savunamayacağım maalesef.
    Çok fazla sabıkaları var her takımın. Yakın zamandan örnekler:Bizim stadı yakmamız,gs taraftarının sahaya eline gelen her şeyi attığı derbi,bjk stadında bir genç arkadaşımızın bıçaklanması ilk aklıma gelen birer örnekler. Bunlar bizlere yakışmıyor. Tamam her türlü dalga geçelim birbirimizle,her türlü seviyeli tartışmaya girelim ama o tartışma sadece sözlü tartışma olarak kalsın. Hiç kimse spor müsabakası izlerken bunlara maruz kalmasın. Cumartesi günü fb tv 'de izlediğim maçlardaki gibi yan yana izlense maçlar..
    Zaten hayatın her alanında ayrımcılıkla baş başa kalıyoruz,keşke sporda bunlar olmasa.
    Ama...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu, ünal başkan diyor ki biz sahamızda iyi karşıladık bunlar için ne sebep vardı, koskoca ali koç antu mantığıyla siz de geçen seneler yapmıştınız diyor. Arkadaşım kan davası mı bu, bitsin işte hepsi. İlk adımı biz atmışız, beşiktaşı da fenerbahçeyi de çok güzel ağırlamışız. Siz de aynı şekilde karşılık verin bitsin gerginlikler. Biz kendi sahamızda en ufak bir şey yapmamışız, maçta hiçbir gerginlik yok, seyircileri tahrik edecek hareketler yok, hakem de kötü yönetmiyor. E nedir bunun sebebi? Sakin sakin izlemeniz için daha ne olması gerekiyor?
  • Konuda neden fbli arkadaş göremedim ben, açıkçası onların yorumları olmadan sıkıcı oluyor
  • pardon 1 tane varmış ama görmemişim, genelde bu tarz konularda ardarda 3-4 fbli yorumu oldugundan, 1 olunca algılayamamışım
  • GS - FB maclarinda GSnin stadinda en son ne zaman olay yasandi?

Kusura bakmasin ama yonetim ve taraftar bizde sinif atladi. Bir kac yildir taskinlik yapmiyoruz. Utanc verici olaylar yasadik ama geride kaldi bunlar. TT Arenada tek bir olay hatirlamiyorum.

Fenerbahceli bazi yoneticiler ama bu son macta yapilanlari halen daha bir kac yil oncesine benzetmesi gercekten cocukca bir davranis.

Agzina saglik Unal Baskan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

GS - FB maclarinda GSnin stadinda en son ne zaman olay yasandi?

Kusura bakmasin ama yonetim ve taraftar bizde sinif atladi. Bir kac yildir taskinlik yapmiyoruz. Utanc verici olaylar yasadik ama geride kaldi bunlar. TT Arenada tek bir olay hatirlamiyorum.

Fenerbahceli bazi yoneticiler ama bu son macta yapilanlari halen daha bir kac yil oncesine benzetmesi gercekten cocukca bir davranis.

Ttarena daki olaylarinizla ilgili baslik vardi ac oku icraatlarinizi yada 10 ay onceki basket final macini hatirlada kendini kandirmaya calisma :)

Unal aysal mantigiyla yaklasalim bizde artik iyiyiz cunku o mac geride kaldi bugun sali bugunbir olay olmadi demekki standartlari yukseltmisiz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

Yahu, ünal başkan diyor ki biz sahamızda iyi karşıladık bunlar için ne sebep vardı, koskoca ali koç antu mantığıyla siz de geçen seneler yapmıştınız diyor. Arkadaşım kan davası mı bu, bitsin işte hepsi. İlk adımı biz atmışız, beşiktaşı da fenerbahçeyi de çok güzel ağırlamışız. Siz de aynı şekilde karşılık verin bitsin gerginlikler. Biz kendi sahamızda en ufak bir şey yapmamışız, maçta hiçbir gerginlik yok, seyircileri tahrik edecek hareketler yok, hakem de kötü yönetmiyor. E nedir bunun sebebi? Sakin sakin izlemeniz için daha ne olması gerekiyor?

Aysal ne sebep vardı diyip kesse konuşmayı bu olaylar olmayacak, o lafın üstüne FB taraftarı GS standartında değil lafını etmesi herşeyin fitilini ateşledi. Sen böyle bir laf eder de birkaç kişilik olayı milyonlara mal edersen karşı taraf da çıkar senin seviyesizliklerini yüzüne vurur, Aysal çıksın konuşsun FB taraftarı sussun, böyle mi olacak sanıyorsunuz? Geçen sene Volkan' ın canına kast ettiler, bizim camianın tek mesajı kontroller sıkılaştırılsın oldu, kimse şişeyi atan şerefsizi GS taraftarına mal etmedi. Sayın Aysal ise bir bozuk parada olayı çirkefleştirdi. Fark burada. Yaptığı bu ikinci açıklama da daha çok sıvama olmuş, siz de destekleyin bu adamı hadi.

Biz sizi güzelce karşılayalım, siz teknik kadromuzun kafasını yarın, hakan baltanın gözünü çıkarmaya çalışın, sonra da kesip susalım öyle mi? Metrise girip aziz başkan yerine biz yatalım istersen
    Bizim statta hiçbir olay olmadı bu sene, bir kaç kişilik olay bile olmadı. Ama sizin statta oldu-bir kaç kişilik de olsa-. Demek ki arada standart farkı var. Ünal aysal sadece malumu dile getirmiş.

Aysal konuşmasa bu olaylar olmayacakmış. Aysal olaylar olduktan sonra konuştu. Arsızlığın kitabını yazıyorsunuz cidden. Hem suçlu hem güçlüsünüz.

• Başkanı şike ve çetecilikten hapiste yatan bir takımın taraftarlarının, başka başkanları beğenmemesi dünyanın en büyük ironisidir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

Ttarena daki olaylarinizla ilgili baslik vardi ac oku icraatlarinizi yada 10 ay onceki basket final macini hatirlada kendini kandirmaya calisma :)

Unal aysal mantigiyla yaklasalim bizde artik iyiyiz cunku o mac geride kaldi bugun sali bugunbir olay olmadi demekki standartlari yukseltmisiz :D

Bi soylermisin ciddiyim TT Arenada ne oldu?

Sen bence hayal dunyasinda yasama.

TT Arenada hangi futbolcunun veya teknik direktorun kafasini yardik?

Futboldan basketbola atlaman super olmus. Ha bu arada basketbolda sizin vukaatlarinizdan sonra bizimkiler 0 kalir.

Neyse oglen oglen iyi kandirmissin kendini.

Guzel saglam bi ogle yemegi yede dostum biraz kendine gel.

• quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

Başkanı şike ve çetecilikten hapiste yatan bir takımın taraftarlarının, başka başkanları beğenmemesi dünyanın en büyük ironisidir herhalde.

Şike yapmayan başkan,başkan değildir
  • Ünal başkan terbiye sınırlarını zorluyor ,iyice şaşırdı ne diyeceğini ,bazen kalça kemiğinin yerinden çıkacağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

Ünal başkan terbiye sınırlarını zorluyor ,iyice şaşırdı ne diyeceğini ,bazen kalça kemiğinin yerinden çıkacağını düşünüyorum

Canım benim, senin başkanın şike ve çeteden hapiste yatıyor. Terbiye dersi verme sırası en son size gelir. Efendi olun azıcık.
  • quote:

quote:

quote:

Futboldan basketbola atlaman super olmus. Ha bu arada basketbolda sizin vukaatlarinizdan sonra bizimkiler 0 kalir.

Ahahahaha niye kardes sizin basket maclarini utopyasporlular mi izliyor ayni taraftat degil mi bunlar :D

Raki sisesi - bicaklanma - batuhanin kafasinin yarilmasi - milli mactaki saygisizliginiz evet evet hic olay olmadi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ahahahaha niye kardes sizin basket maclarini utopyasporlular mi izliyor ayni taraftat degil mi bunlar :D

Raki sisesi - bicaklanma - batuhanin kafasinin yarilmasi - milli mactaki saygisizliginiz evet evet hic olay olmadi :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.