oh be..sonunda düzgün birisi çıktı ortaya..100 milyon doları bağışlamayacak..taze para olarak kulübe verecek ve ileriye dönük faizsiz uzun vadeli olarak geriye alacak..
100 milyon $ ile kadro kurduğumuzu düşünsenize Adaylığını açıklaması seçim olacağı anlamına mı geliyor? Yoksa öylesine mi söylemiş? Yani aday olan biri olursa seçim olmak zorunda mı?
iyiyimi valla .......
ben hala polatın önünün açık olduğunu düşünüyorum polat kalmalı
quote:
Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_
Güzel espiri.
quote:
Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_
iyi oldu sevindim.. en azından polattan daha galatasaraylıdır.. 60 yaşında olması lazım
Polat'tan daha gs lidir ne demek ya. Bence de değildir. klüp borç batağındayken de aday olsaymış o zaman Aysal Bey. Polat'ı istemeyebilirsiniz, ama adama hakaret yada saygısızlık yapamazsınız. hele gs liliğini taraftar olarak sorgulayamazsınız. adam gs klübü başkanı. boru değil.
İn Polat We Trust
Polat'ın etekleri tutuşmuştur ama daha seçime 1 yıl var. Kongrede de ibra edileceğini düşünürsek bence erken açıkladı başkan adaylığını...
g.s. mıza hayırlı olsunn şimdiden
Başkan olacak gibi duruyor. Hayırlısı olsun. İnşallah gelen gideni aratmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: zurna
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
iyi oldu sevindim.. en azından polattan daha galatasaraylıdır.. 60 yaşında olması lazım
Polat'tan daha gs lidir ne demek ya. Bence de değildir. klüp borç batağındayken de aday olsaymış o zaman Aysal Bey. Polat'ı istemeyebilirsiniz, ama adama hakaret yada saygısızlık yapamazsınız. hele gs liliğini taraftar olarak sorgulayamazsınız. adam gs klübü başkanı. boru değil.
Ünal Aysal uzun zamandır aday olmayı bekliyordu ama başkan olabilmesi için 10 senelik kulüp üyeliği şartı daha yeni doldu...