Kızı o beline sarıldığı, yanındaki eski eşinide boşadı. Yaş yetmiş ama iş bitmemiş Ünal abide. Şimdi yunanlı bir dilberle (Fotosu aşağıda) beraber,
Hotel Les Ottomans'ın sahibi Ahu Aysal ile 32 yıllık eşi Ünal Aysal'ın Ocak 2008'de tek celsede boşanması, sosyetede bomba etkisi yaratmıştı! Haftasına da, boşanma sebebinin Ünal Bey'in Yunan sevgilisi Fani Hanım olduğunu ilk bu köşede okumuştunuz. Artık Yunan sevgilisi ile İstanbul'da sosyalleşmeye başlayan Ünal Bey ile ilgili yine kulağıma öyle bomba bir dedikodu geldi ki, belki de Ahu Hanım'dan boşanmasından bile daha fazla ses getirecek! Ünal Bey'in yaklaşık altı yıldır flört ettiği 45 yaşındaki sevgilisi Fani Hanım, hamile kalabilmek için tedaviye başlamış! Yani eğer tedavi cevap verirse, Ünal Bey 70 yaşında üçüncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşayacak!!!
İKİ KIZINDAN ÜÇ TORUNU VAR! Ünal Bey'in Ahu Hanım ile 32 yıllık evliliğinden Ceyla Aysal ve Ala Şirin anda iki kızı var. Büyük kızı Ala Şirin'den iki, Ceyla Aysal'dan da bir torun sahibi... Eğer Fani Hanım hamile kalmayı başarır ve bebeğini dünyaya getirirse, doğacak bebekleri Ünal Bey'in en küçük torunundan bile üç yaş küçük olacak. Ne diyelim; hayırlısı!!!
Biatçılar toplanmış yine
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
quote:
Karizması yeter,
Kadınların hepsi plastikden yapılmış, kozmetik-yoğun kişiler. Makyajlarından arıtsan değişik insanlar ortaya çıkar.
Neyse en azından Rusyada otel köşelerinde onunla bununla sürtmüyor, bu şekilde birilerine gebe kalmıyor
Başlarında mı bekliyorsun
quote:
quote:
quote:
quote:
Karizması yeter,
Kadınların hepsi plastikden yapılmış, kozmetik-yoğun kişiler. Makyajlarından arıtsan değişik insanlar ortaya çıkar.
Neyse en azından Rusyada otel köşelerinde onunla bununla sürtmüyor, bu şekilde birilerine gebe kalmıyor
Ünal Aysal ve yönetim Kurulu
quote:
Orijinalden alıntı: metekarahan
quote:
quote:
quote:
quote:
Karizması yeter,
Ünal Aysal ve yönetim Kurulu
Böyle yönetime can kurban, Bu arada Taklitlerimizden sakınınız( Biatçılar biat kelimemizi kullanmaya başlamış,)
quote:
quote:
quote:
quote:
Karizması yeter,
He şecerelerini tutuyorum, gerçi bu 3 rus olaylarını sizin daha iyi bilmeniz lazım başkanınızdan dolayı
quote:
Orijinalden alıntı: Ero SenniN
Cem Uzan'ı istiyorum ben.Gelsin Transfer dönemlerinde iyi para kaldırırız
kupaları çalar lan bu
quote:
Orijinalden alıntı: Ero SenniN
Cem Uzan'ı istiyorum ben.Gelsin Transfer dönemlerinde iyi para kaldırırız
vaybe zamanında bu adamında para vermesiyle 20 milyona jardel gelmişti sanırım.4 yada 5 milyon verip o kadar futbolcu alacağımıza 20 25 milyonu bir yada iki oyuncuya versek çok mükemmel kadrolar kurabiliriz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme