Şimdi Ara

UMUT ÖNCÜL vs. TEKNOFEM vs. LİDİBU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1

UMUT ÖNCÜL vs. TEKNOFEM vs. LİDİBU

(En Son Oy Tarihi: 2.12.2018)
Giriş
  • Temelim iyi değil ama Bilal'e anlatır gibi anlatan hocalardan da hoşlanmıyorum. Kısa zamanda öz bilgi veren tercihim olur ama dediğim gibi temelim iyi değil ve ileri seviye öğrencilere hitap eden bana etmeyebilir. Bu arada sayısal zekam kuvvetlidir ve videoyla tabii ki yetinmeyeceğim. Muhtemelen palme sbleri çözeceğim. Elimde palme ka da var ygs lys 2 kitap ama çok zamanımı yer gibi gözüküyor.
    Bana hangi hocayı önerirsiniz? Nedenini de cevap olarak yazabilirseniz çok iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha önce hiç videoları hızlandırıp izlemedim. Anlar mıyım anlatılanları?
  • Merak etme anlarsın. Bende ilk denerken öyle sandım 1.50x hızında dinlerken gayet akıcı. Sonra normal hız aldım sanki ağır çekime almış gibi olunca tekrar 1.50x e alınca devam ettim. 1.50x ilk başta hızlı gelirse 1.30x ile deneyebilirsin.
    AMD FX 6300 4.1 GHz OC İşlemci ---- MSİ 970 GAMİNG PRO CARBON Anakart ---- Kingston HyperX Fury 16 GB 1600 Mhz DDR3 RAM ---- MSİ GTX 750 Tİ 2GB ---- Sandisk SSD Plus 240 GB ---- Seagate 1 TB HDD ---- Dark Freezer XL 12CM Blue LED Fan 4X Isı Borulu CPU Soğutucu ---- SilverStone 620W 80+ Bronz Tam Modüler PSU ---- Zalman Z11 NEO Kasa
  • Benim evde internet yok. Bu lidibunun tüm videolarını indirip arşivleme gibi bir imkanım var mı? Ayrıca toplam ne kadar para gidiyor?
    AMD FX 6300 4.1 GHz OC İşlemci ---- MSİ 970 GAMİNG PRO CARBON Anakart ---- Kingston HyperX Fury 16 GB 1600 Mhz DDR3 RAM ---- MSİ GTX 750 Tİ 2GB ---- Sandisk SSD Plus 240 GB ---- Seagate 1 TB HDD ---- Dark Freezer XL 12CM Blue LED Fan 4X Isı Borulu CPU Soğutucu ---- SilverStone 620W 80+ Bronz Tam Modüler PSU ---- Zalman Z11 NEO Kasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fizik 3D vs. Nihat Bilgin
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ygs videoları mı 150 tutuyor?

Siz lidibu üstünden gittiyseniz şu an net durumunuz nasıl söyler misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sitede ne varsa 150 küsür tutuyor. Dediğim gibi yanlışlık olmasın tekrar hesaplayın siz. Geçen sene hg fizik kullandım berbattı. Zaten fizik yapamıyordum. Hg denedim daha beter oldu. Şuan lidibu ile çok daha iyiyim yapamadığım çoğu soruyu, konuyu yapıyorum. Umut öncül de denedim. Bence soru tipi az olmasından dolayı herkese hitap etmiyor.

• Çok sağolun hocam Pazartesi üye olmayı planlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.