Şimdi Ara

Miray ayt biyoloji denemesinden 2 soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Miray ayt biyoloji denemesinden 2 soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 13 Haziran 2021; 13:25:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1) Soruda 2. öncülde L türü K türünün metabolik atıklarından olumsuz etkilenmiştir diyor.2. şekilde L türünün birey sayısı azalırken K türünün de sabit kalıyor.L türünün K'nın atıklarından etkilenmesinin K türünün birey sayısının sabit kalmasıyla ne gibi bir alakası var da biz bu yorumu yapabiliyoruz ?

2)M ile gösterilen maddeyi ATP kabul ettiğimiz zaman glikoliz başlangıcında hiç ATP olmamış oluyor.Glikoliz başlangıcında hiç ATP yoksa biz nasıl ATP'yi aktifleşme enerjisi olarak kullanıp tepkimenin başlamasını sağlayacağız?

• hocam bazen sorularda aşırı ayrıntı düşünmek soruyu çözememeye sebep olabiliyor biyolojide, örneğin 2. soruda da crebs evresinin başında hiç atp yok demiş bence yazar bile sizin bu takıldığınız noktaları düşünmemiştir fikrimce yanılıyor da olabilirim tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generation z -- 13 Haziran 2021; 13:38:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: generation z

hocam bazen sorularda aşırı ayrıntı düşünmek soruyu çözememeye sebep olabiliyor biyolojide, örneğin 2. soruda da crebs evresinin başında hiç atp yok demiş bence yazar bile sizin bu takıldığınız noktaları düşünmemiştir fikrimce yanılıyor da olabilirim tabiki

hocam haklısınız da ben şimdi bu soruyu takılmadan işaretleyip geçsem ve sınavda karşıma çıksa kafam karışacak.şu denemelerdeki soruları açık açık sormuyorlar bazen canım sıkılıyor.

1. soru için bence de haklısınız azalıp artması gerekirdi bu açıklamanızı okumadan önce bende direkt 1'i kabul ederdim
  • hocam bence ilk soruda da ayrıntı düşünmüşsünüz olabilir dediği için sadece L atıklardan olumsuz etkilenmiş ve sayısı düşmüş diye yorumladım ben çözerken

• quote:

Orijinalden alıntı: unnecessary tension

hocam haklısınız da ben şimdi bu soruyu takılmadan işaretleyip geçsem ve sınavda karşıma çıksa kafam karışacak.şu denemelerdeki soruları açık açık sormuyorlar bazen canım sıkılıyor.

Alıntıları Göster
    ösym daha açık sorar takılmayın bence yayınevlerinin soruları gerçekten can sıkıcı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 biyoloji sorusu
    6 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @laplasyen @generation z @Daneres

teşekkürler.dediğiniz gibi ayrıntılara takılmamak lazım ama ösymnin meb kitabından sordukları ayrıntı soruları da olduğu için arada çok düşünüyorum bazı sorular üzerinde.biyoloji için miray 9.denemem ve 9 tanesinde de bunlar gibi saçma olduğu için yanlış yaptığım sorular var.

• unnecessary tension kullanıcısına yanıt

hocam böyle eleyici soru sorsa içinden çıkarsınız gayette :) Aman 2020deki balık sorusu gibi olmasında..

• Aynı kitaptan bende de var. Sizce nasıl? Bende kimyası da var. Bence ne kolay ne zor kitabın üstünde yazdığı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzyirmi

Aynı kitaptan bende de var. Sizce nasıl? Bende kimyası da var. Bence ne kolay ne zor kitabın üstünde yazdığı gibi.

Hocam sorular kasıntı değil aynen ne kolay ne zor.ösym biyolojide 2-3 eleyici soru dışında pek zorlamıyor.işte o zorlamadığı sorular tam bu denemedeki gibi sorular.

• quote:

Orijinalden alıntı: laplasyen

hocam böyle eleyici soru sorsa içinden çıkarsınız gayette :) Aman 2020deki balık sorusu gibi olmasında..

ahahfdsgkjdfhg sağ olun hocam.mecbur gelecek eleyici sorular bakalım yapabilecek miyiz Miray ayt biyoloji denemesinden 2 soru 

• c ve d dimi cevaplar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 13 Haziran 2021; 17:7:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.