Bildirim
Umut Gündoğan 2014/2015 Hazırlık Kampı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Top dağıtması , ara pasları Pirlo mübarek. Bu sezon yeterince şans bulur umarım. -
Belçika kampına götürülmemiş beklentim yok kendisinden yetenekli olsa da. -
prens emre varken o bölgeye transfer yapılması bile hataydı,bunuda kiralasınlar -
Valla pasları güzel ileriyi düşünmesi güzel ama geride nasıl oyunu iki yönlü oynayabiliyomu ? Pekte izleyemedik 1 senedir. Değilse sıkıntı. -
Umut tam bir kazma ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Jackson Teller
Umut tam bir kazma ya
Umut Bulut bu arada -
aslında balıkesir'e kiralanabilirdi -
Bu adamda bir şey eksik ama ne olduğunu bilmiyorum, söyleyemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
özelden yaz -
quote:
Mental ve savunma yönünden zayıf olduğu söyleniyordu. -
Bu adamın potansiyeli ortada ancak bazı eksikleri var sanırım, şans vermek gerek -
şans verilse en azından şu selçuk'u biraz tetikler selçuk kendine gelir. bu söylediğim umut dan benim gördüğüm en az faydalanabileceğimiz yönü.. Onun dışında benim gördüğüm şuan için selçuk tan eksiği yok fazlası var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Closer
şans verilse en azından şu selçuk'u biraz tetikler selçuk kendine gelir. bu söylediğim umut dan benim gördüğüm en az faydalanabileceğimiz yönü.. Onun dışında benim gördüğüm şuan için selçuk tan eksiği yok fazlası var.
Tank gibi sözleşmesi var.Bu saatten sonra Selçuk bizi tetiklemese iyidir... -
quote:
Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele
quote:
Mental ve savunma yönünden zayıf olduğu söyleniyordu.
Valla ne olduğunu bilmiyorum hacı fakat biz çok yetenekli dememize rağmen hocalarımız pek fırsat vermedi bu adama.Dediğin gibi mental sorunu da olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Kendine bakmıyor gibi bir görüntüsü var. Fizik ve kondisyon açısından bir sıkıntısı vardır büyük ihtimal. -
Selçuk'u çok rahat kesebilecek bir oyuncu. Fakat alt ligden geldiği için kimse güvenemiyor. Göz önünde olan isim hep Selçuk. Kralı gelse Selçuk'u kesemez bu takımdan. Selçuk yerine iç tarafta Hamit yada Umut'u oynat, farkı gör. Takım nasıl organize oynayacak görürsünüz. -
Gs orta sahası yere daha sağlam basmalı
Çevikliği ve dribbling yeteneği var eyvallah ama göz boyuyor sadece
Denge, güç , pas tercihleri bakımından eksikleri şu videoda bile gözüküyor
Real Madrid karşısında bu adamı orta sahamda görmek istemem kesinlikle -
Bence ölecek ondan oynatmıyorlar.adamınne kadar derdi varmış vay anasını
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X