Şimdi Ara

Umut bulut artık 11de başlamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu takımda forvet yok diyoruz ama yanıbaşımızda her türlü işi yapan sadece gol atamayan umut bulutu görmiyoruz. gol de attı. artık bu takımda forvet olarak birinci alternatif olarak umut bulut olmalı. sonra o da gitmesin takımdan. bu formuyla başka takımlarda amrabat gibi etki de gösterebilir isterse.

artık umut bulut gol atamasada bu takımda forvet oynatılacak ilk alternatiftir. gol atamasada bu takımda ilk 11de düşünülmelidir ve oynatılmalıdır.

• Burak yılmaz ve selçuk inan'ın durumlarını ben artık hocalara bağlamıyorum. Çünkü bu hocalar türk olsa anlarım. Ama elin italyanları geliyor ve her maç takımı eksik oynatan bu iki yeteneksizi kesmiyor takımdan. Dediğim gibi hocalar türk olsa tamam. Ama gelmeden önce ne burak'ı ne selçuk'u tanıyan hocalar bunu yapınca insan kıllanıyor. Bence bu herifler yönetim baskısıyla oynuyor. Tıpkı fenerbahçedeki emre volkan gibi.

Durum buyken umut gibi formayı hakeden adamlar ancak sonradan girer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut tek başına bir şey yapamaz, birileri defansı oyalaması lazım ki Umut aradan sıyrılıp fırsatçılığını konuştursun. Çift forvet Umut daha etkilidir buna milli takımda da oynadığı takımlarda da defalarca şahit olduk.

Umut - Burak
    --Sneijder

Ancak hoca ikiden fazla hücumcu almıyor orta sahayı kalabalık tutuyor. Bundan sonra 4-4-1-1 sisteminde dönüşmeli oynar bu 3'lü. Umut genelde yedekten girer. Sneijder skora bağlı oyunda tutulur.

umut bulut bırakın birilerinin defansı oyalamasını asıl kendisi defansı oyalıyor diğerleri gol atıyordu. tek eksik yönü var o da gol atamaması. golü attı. bu forvette şu an için oynatılması gereken ilk forvettir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Oyuna 67. dk da girdikten son 1 gol attı, 2 kez de gol pası verdi.

Burak bunların yarısını iki 90 dk oynasa yapamıyor.

Orijinalden alıntı: gostronger

ben size katılmıyorum evet tekniği gelişmiş değil ama diğer forvetler kadar umut buluta fırsat verildimi? yada diğer forvetler kadar topla buluşturuldumu? yada bu pozisyonları nasıl kullandı?

umut bulut bırakın birilerinin defansı oyalamasını asıl kendisi defansı oyalıyor diğerleri gol atıyordu. tek eksik yönü var o da gol atamaması. golü attı. bu forvette şu an için oynatılması gereken ilk forvettir.

Bu adam 100 den fazla gol atan bir forvet eksik yönü gol atamaması değil, fırsatını bulduğu zaman atıyor ama her forvet gibi o da basit goller kaçırabiliyor. Bu gollerin tamamına yakınını çift forvetken attı. Milli takımda da aynı şekilde. Ankaragücünde oynadığı dönemden beri Umut Bulut'u tanıyorum. Adamı ezberledim artık. Attığı ikinci golde stoperler Burak'la uğraşırken arkada kendisini unutturup boş kaldı ve golünü attı. Kasımpaşa maçında da arka direkte kendini unutturup kafa golü attı. Bundan bahsediyorum karambol ve fırsat golcüsü. Markaj altında kalırsa hiç bir iş yapamaz, deli danalar gibi sağa sola koşturup durur.

Fatih Terim gittiğinden beri adam bas bas bağırıyor Burakla beraber çift forvette daha rahatız ama yinede hocamız bilir diye. Kaç defa şahit oldum. kendi ağzıyla söylüyor bunları ben uydurmuyorum yani. Fırsat bulamıyor denilen adam geçen sene Avrupa dahil 46 maçta forma giymiş hem de Drogba'lı bir takımda 46 defa şans verilmiş daha ne olsun? İstediği kadar sonradan girsin transfer olduğundan beri 100 e yakın maça çıkmış hala şans verilmedi deniyor şaşıyorum gerçekten. Bende oynatılmasından yanayım ama tek başına değil.

• Produced by Turkish Education
    DFI LP UT CFX3200 DR-G | AMD Opteron 170 | HIS HD4670 IceQ 512 MB | Corsair TWINX2048 | Seagate 250 GB | Seagate Free Agent 1 TB | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor VA8000BWS | Thermaltake ToughPower CM 750W | Thermaltake GammaPad | LG L1970HR-BF | Logitech G15 | Logitech G3 | Logitech S-220
  • bizim taraftar kadar futbola yabancı grup yoktur.bu adam onlarca maça 11 de başladı,hemen hepsindede silik ve etkisiz oldu.bu adam semih şentürk gibi sonradan oyuna girdiğinde daha etkili oluyor,son 25-30 dk alacaksın bunu daha önce değil
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.