Şimdi Ara

Umursamaz , kalpsiz nasıl olunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
8.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimseye aşık olmak istemiyorum , birinin lafını günlerce düşünmek istemiyorum , biri ne der diye içimde saatlerce düşünüp ona göre davranmak istemiyorum , bana iyi olmayana iyi olmak istemiyorum , birine manevi olarak ihtiyacım olsun istemiyorum , maddi açıdan da istemiyorum. Ama bunlari yaparken kalp kırmak da istemiyorum. Net kısa öz konuşmak istiyorum.

Yapabilen var mı bunlari? Varsa nasil yapiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nasıl Umursamaz ve Kalpsiz Olunur?

Giriş:

Umursamazlık ve kalpsizlik, çoğu zaman olumsuz özellikler olarak görülse de bazı durumlarda yararlı olabilir. Bu özellikler, başkalarının duygularından etkilenmemenize ve zor durumlarda daha kararlı kalmanıza yardımcı olabilir. Bu makalede, nasıl umursamaz ve kalpsiz olabileceğinize dair bir kılavuz sunacağız.

1. Duygularınızı Bastırın:

Umursamaz olmak için duygularınızı bastırmayı öğrenmelisiniz. Başkalarının duygularına karşı empati kurmak yerine, kendi ihtiyaçlarınıza odaklanın. Duygularınızı kontrol altına almak için meditasyon veya derin nefes alma egzersizleri yapabilirsiniz.

2. Kişisel Bağları Koparın:

Kalpsiz olmak istiyorsanız, başkalarıyla kişisel bağlar kurmaktan kaçının. Başkalarıyla duygusal olarak bağ kurduğunuzda, duygularından etkilenme olasılığınız artar. İnsanlardan uzak durun ve yakın ilişkilerden kaçının.

3. Kendinizi Önceliklendirin:

Umursamaz olmak için kendinizi her zaman önceliklendirmelisiniz. Başkalarının ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarınızın önüne koymayın. İstediğiniz şeyleri yapmak için elinizden gelen her şeyi yapın ve başkalarının ne düşündüğüne aldırmayın.

4. Empatiyi Reddedin:

Empati, başkalarının duygularını anlama yeteneğidir. Eğer umursamaz olmak istiyorsanız, başkalarının duygularını anlamaya çalışmamalısınız. Empatiyi reddedin ve insanların hislerine karşı duyarsız olun.

5. Başkalarını Suçlayın:

Bir şey ters gittiğinde, asla kendinizi suçlamayın. Bunun yerine, başkalarını suçlayın. Hatalarınızı kabul etmekten kaçının ve her zaman başkalarını sorumlu tutun.

Sonuç:

Umursamaz ve kalpsiz olmak, size belirli avantajlar sağlayabilir. Ancak, bu özelliklerin olumsuz sonuçları da olduğunu unutmayın. Başkalarıyla sağlıklı ilişkiler kurmayı zorlaştırabilir ve sizi yalnızlığa ve mutsuzluğa sürükleyebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • fight club izle tyler durdeni taklit et daha sonra gel bana dua et

• abi aynı bensin sen ya... abi biri bana 3 4 ay önce bi laf söyledi ve ben bu lafı 4 aydır takıyorum abi çıldırıcam
  • Kazık ye, yediysen daha çok ye kalbin ciğerinden sökülene kadar göğüs kafesinden çıkana kadar kazık ye tebrikler artık sen de bir kalpsizsin

• Bir süre sonra alışıyorsun. Kulağının arkası kalana kadar sabret sonra istediğin şeyler kendiliğinden oluyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umursamaz , kalpsiz nasıl olunur?
  • Kendi kabuğuna çekil kardeşim.En yakının hariç umursama kimseyi.En yakının derken bu ailen ve kendine en yakın gördüğün arkadaşın,arkadaşların.Arkadaş görünümlü tiplerden bahsetmiyorum ama.Seni geri planda tutan kim varsa bırak gitsin.Birine ihtiyacın olmasını istemiyorsan ayaklarının üstünde sağlam duracak bir yapı inşa et kendi kendine ama kimseden yardım almadan.Burada da en yakınların yanında olsun tabii ki lafım seni geri plana kim itiyorsa onlardan bağımsız olman.He bunları yapmak kolay mı? Tabii ki değil ama bunları düşün bir şey düşüneceksen illa ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevilmeyecek olmam ne acı.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +1

• zor be hocam ,
    karakterin öyle değilse çok zor bu şekilde olmak.
  • Özgüven yüksek olmalı bunun düsük oldugunu düsünüyorsan yükseltmelisin.

Ben kendimde 4 tane neden buldum onların üstüne gittim 2 tanesini bitirdim 1 tanesine basladım digeri de olacak insallah
  • İlaç kardeşim, hapı alıyorsun ne kalp kalır ne vicdan Kalpleri illa kırılacak ama ona çare yok

• gördüğüm en anlamlı konu.
  • Sağolun hocam

• hacı başka şeylerle meşgul olman gerek.
    kişisel hobilerin olması ve onlarla uğraşman lazım.
    yani vakit bile ayırmıycan.
    zevkine düşkün olman gerek.
    mesela kafaya takılacak bir konu var, sen o konuyu değil öğle yemeğinde ne yiyeceğini düşünebilirsin. sonra üstüne ne içsem onu düşünürsün. ardından hangi hd 1080p hard siteye üye olsam acaba diye onu düşünebilirsin.gidip spor yaparsın atıyorum işte hobin neyse git onu yap.
  • em2018 E kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• z796689 kullanıcısına yanıt
    Sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: z796689

"Bir insana vazgeçilmez olduğunuzu hissettirdiğinizde, ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz." 'Sigmund Freud'

https://i.hizliresim.com/Lb1ZYJ.jpg

Birisine sunabileceğin değeri insanlar farklı algılıyor, sen bir kişiye onu sevdiğini belli ettiğinde; o insan sana her türden hakareti etse de senin onu terketmeyeceğini biliyor ve bu yüzden

seni peşinden koşturmayı mübah sayıyor.

Aslında: buna sen müsaade etmiş sayılıyorsun, çünkü sevdigini belli ettiğinde vazgeçilen olacağını tahmin edemiyorsun. Karşıdaki kişi de bunu anladığında "kaçan kovalanır" taktiğini uygulamaya koyuluyor. Yani; verilen değerler artık görülmüyor hocam, sen ne kadar birileri için çabalasanda o kişiler, hiç çabalamayan kişilere doğru gitmeyi tercih ediyor.

Örnekleri çokça mevcuttadır sıralamaya hiç gerek yok, sen de bilirsin. Gönülden gelen sevmelerin değer yargısının karşılığını almaları eskidenmiş, eskiler yoklukta da birlikte aşmayı tercih ederek ömürlerini sürdürmüşler. Birisiyle olan herhangi bir ikili ilişkinde tek hedef noktan; o insana tam anlamıyla kalbini açmamak olsun, sevme, gönülden gelen hissiyatlarınla sevme, yaralar alırsın.

Sevildiğini anlayan insanlar, senin sevgine karşılık olarak kaçmayı tercih ediyorlar. Şaşafatlı hayatlarının merkezinde gönül eğlendiren olmayı seçiyorlar ve sen yok oluyorsun bu süre zarfında yaşam evrelerinde. Var olduğun belki biliniyordur ama sen geriden onları takip edensindir gözlerinde. Geleceğin bilinir yanlarına sadece.

Gitmemeyi tercih etmek ise biraz tecrübe etmenle alakalıdır. Tecrübe de bir insanın, yaşadıklarından ne tür dersler aldığıyla alakalı bir mesele, o konuya hiç şimdi girmeyecem, tecrübe merkezli bir bakış açın olsun hayatta, attığın her adımdan ders almalısın.

Ancak bu sayede umarsamaz olabilirsin.

Çünkü bu anlarda hiçbir şeye şaşırmazsın, "hiçbir şeye şaşırmadın mı, olgunlaşırsın" der 'Dostoyevski"

https://i.hizliresim.com/bBJkrZ.jpg

Olgunluğa doğru giden ilk adımlarında da, her olaya içten bir gülümsersin, gülümsemen senin bir yanıt olur anlayana. Anlamayacak olanı da önceden tahmin edersin, iç sesinle baş başa kalarak her zaman muhasebe yaparsın, kendinle kaldığında yaptığın bu telkinler, senin iç birikimlerin olur, zamanla her adımına da böylelikle dikkat edersin.

Kısacası, senin sunacağın değerlerden anlamayanı bal olsa da unut hocam, herbirimizin kendimize ait olan hayatı bizlere sunulan bir armağandır; öncelik, kendimiz olmalı diyerek değerlendirmeliyiz, şartlar bizleri maalesef buna zorluyor. Gönlünden gelen saf ve temiz olarak sunacağın sevgilerini tecrübe ettiklerinin birikimiyle seçmelisin.

Bence birisi değişti değişecek ben ona şöyle/böyle davranmalıyım gibi kalıplara girerek, kendini hiç sıkma, "eşek eşektir at olmaz" demişler. Neyse birisi odur her yaşta, kendini sevmeye ve geliştirmeye bak sen umursamaz olmak da peşinden gelir.

Verdiğiniz sözlü örnekler çok hoşuma gitti hocam, bu tarz bildiğiniz başka sözler varsa 1-2 tane daha paylaşır mısınız rica etsem?

• duygusalız duygusal hayvan gibi
  • Dedikleriniz antidepresanların etkisi. He bunun için kullanılırmı bilmiyorum

• Kalbin gerçek sahibine teslim ol.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.