Şimdi Ara

Umudum gidiyor,gitmekte haklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Zor denemelerde Turkce 32,Mat 13,Sosyal 30 net yapıyorum toplamda 75 olmak üzere...
    Tm de ilk 10 bin-15 bin gibi bi sey hedefliyorum.
    Düzenli calısıyorum fakat sınıftan bir kac arkadasa söyledigimde;
    Öyle sey olmaz,imkansız,bos hayal kurma gibi seyler söylüyolar.Tabii ki de bunlar umudumu kıramıyor aynen calısmaya devam ediyorum.Ama ileride bir hayal kirikliligi olmamasi icin size sormak istedim dürüst sekilde söyler misiniz benim icin ilk 15 bin-10 bin mumkun mu tm de,ona göre hedeflerimi kapasiteme göre ayarlamis olurum

Edit : Günlük kac saat calısmam gerek bunuda soracaktım,su an 4 saati buluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ballers. -- 12 Kasım 2014; 18:50:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim gecen seneki netlerimin neredeyse aynisi. Benim de moralim bozuldu ve ygs den sonra hic calismadim. Puan hesaplama sitelerinden bak goreceksin mumkun oldugunu.(ki senin daha ygsye bile vaktin var)

• quote:

Orijinalden alıntı: deptura

Benim gecen seneki netlerimin neredeyse aynisi. Benim de moralim bozuldu ve ygs den sonra hic calismadim. Puan hesaplama sitelerinden bak goreceksin mumkun oldugunu.(ki senin daha ygsye bile vaktin var)

Sagolun hocam tam gaz devam ediyorum zaten,basaricagima inaniyorum ben öyle cevresini cok takan bi insan degilimdir normalde ama.En yakın arkadaslarım sürekli yapamazsın falan diyince sizlerden de bi fikir aliyim dedim

• Uppp oneri lazimm

• Yav uppp

• haklisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen seneki hedefim tm2 de ilk 20 bindi fakat şuan mezunum

şuanki netlerin düşük olabilir ama önünde 3.5-4 ay var yükseltebilirsin benim ygs seninkinden daha iyiydi fakat lys batırdı eğer başarılı olmak istiyorsan ygs-lys bir arada götürüp ygs de aldığın puanı koruyacaksın benim geçen seneki en büyük hatam buydu motivasyon olması açısından geçen seneki ygs netlerimi yazayım sana

dershanede ilk ygs deneme sonucum: tr 24,mat 19,sosyal 15
    dershanedeki son ygs denemesi sonucum:tr 36,mat 28,sosyal 30
    gerçek sınavda gelen ygs denemesi sonucum: tr 34, mat26,sosyal 19

gerçek sınav her ne kadar beklediğimin altında da gelse yine tm ye nazaran kabul edilebilir sıralama geldiydi bu netler sonucunda fakat lys vasatın altındaydı meslek çıkıslı olduğum için temel yoktu sonuç olarak ygs de benden daha kötü çekenler lys ile benim hedeflediğim sıralamalara girdiler ben mezuna kaldım lys temelini bilmiyorum ne kadar iyi fakat biraz türkçe biraz mat1 yanında da lys gidersen kesinlikle yapabileceğine inanıyorum moralin bozulmasın çalışma süreni sürekli arttır planlı çalış umudun gitmesin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: practice

Geçen seneki hedefim tm2 de ilk 20 bindi fakat şuan mezunum

şuanki netlerin düşük olabilir ama önünde 3.5-4 ay var yükseltebilirsin benim ygs seninkinden daha iyiydi fakat lys batırdı eğer başarılı olmak istiyorsan ygs-lys bir arada götürüp ygs de aldığın puanı koruyacaksın benim geçen seneki en büyük hatam buydu motivasyon olması açısından geçen seneki ygs netlerimi yazayım sana

dershanede ilk ygs deneme sonucum: tr 24,mat 19,sosyal 15
    dershanedeki son ygs denemesi sonucum:tr 36,mat 28,sosyal 30
    gerçek sınavda gelen ygs denemesi sonucum: tr 34, mat26,sosyal 19

gerçek sınav her ne kadar beklediğimin altında da gelse yine tm ye nazaran kabul edilebilir sıralama geldiydi bu netler sonucunda fakat lys vasatın altındaydı meslek çıkıslı olduğum için temel yoktu sonuç olarak ygs de benden daha kötü çekenler lys ile benim hedeflediğim sıralamalara girdiler ben mezuna kaldım lys temelini bilmiyorum ne kadar iyi fakat biraz türkçe biraz mat1 yanında da lys gidersen kesinlikle yapabileceğine inanıyorum moralin bozulmasın çalışma süreni sürekli arttır planlı çalış umudun gitmesin..

Tesekkürler hocam,sağolun.Dersane olarak ygs ve lysyi bir arada götürüyoruz zaten.
    Dersane hocamız dedi zaten bi tmcinin fark attigi yer mat 2 dir diye bende ona göre hareket ediyorum

• Ben mezunum.tmyim
    Benimde toplam 75 net fln geliyor.takip

• Bu sınavda yapamazsın diyen insanları sil sadece kendine odaklan ve düzenli çalış bilinçli çalış eksikliklerin farkında ol yeterli bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.